Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
Според мен всеки истински фен на ЦСКА би подкрепял само истинския си отбор. Този урод на Гриша Ганчев няма нищо общо с истинския ЦСКА. 

DANS написа:hd29 написа:Много ми интересно,какво всъщност очакват цска-рите от отбора воден от Зафиров.
Очакваме отбора да играе за Суперкупата на България, ЗА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ, КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ЦСКА!
Резултата няма значение!
Явно участие на олимпийския принцип от типа на Черноморец-Бургас-София,разбрах.Важното е всички да видят

hd29 написа:Много ми интересно,какво всъщност очакват цска-рите от отбора воден от Зафиров.
Какво значение има, какво очакват и какво не ? Това е ЦСКА отбоът с 31 титли с полуфинали в КЕШ и т.н. Другото е Литекс с друго име.
Все едно след години Левски да е в същото положение и Лудогорец и Беласица да се обеденят и прекръстят, и някой да ми каже, че трябва да подкрепям подобен отбор.
то само като прочетох изявлението на хората на Божков как щели да се опитат да играят в Б но ако не станело нямало нищо страшно щели да си цъкат пак във В ми стана ясно че тези хора нямат никакво желание да оздравяват отбора. Или ще почнат с нов отбор от зоните по нататък или ще почнат от В пак с нов отбор. Ще ми връщал Божков 25 милиона хаха по голям смях не бях чувал.
Тоя мухлю не плащаше на хората си дето работеха по магистралите му
Тоя мухлю не плащаше на хората си дето работеха по магистралите му
veni__85 написа:hd29 написа:Много ми интересно,какво всъщност очакват цска-рите от отбора воден от Зафиров.
Какво значение има, какво очакват и какво не ? Това е ЦСКА отбоът с 31 титли с полуфинали в КЕШ и т.н. Другото е Литекс с друго име.
Все едно след години Левски да е в същото положение и Лудогорец и Беласица да се обеденят и прекръстят, и някой да ми каже, че трябва да подкрепям подобен отбор.
И какво искаш да кажеш,ако примерно Левски фалира и край ти повече любим отбор няма да имаш.А бе бая ми ти по-големи отбори от ЦСКА са фалирали,правили са нови отбори и си продължават бе.Не се филмирайте толкова.
За съжаление си мислех че феновете на ЦСКА сме по-различни ама като виждам какви гниди има,как може отбора ние още жив първа тренировка вместо всички да застанем зад него, тъпанарите целуват задника на Ганчев.Развали цял хубав отбор на Ловеч е са вече доутрепа и ЦСКА няма нещо по-страшно в разделението на публиката тва постигна ганчев закова ни и последния пирон. 

hd29 написа:Много ми интересно,какво всъщност очакват цска-рите от отбора воден от Зафиров.
А ние какво да очакваме от сакатите индивиди, които ни пробутват всяка година? Нищо! Но не съм тръгнал да ставам от лудогорец, защото купуват играчи за милиони, фен съм на Левски в добро и лошо, дори и да ме смятат за луд!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
Не мога да разбера как само преди месец и половина 35000 чорбари подкрепяха отбора с/у Монтана, а сега изоставят отбора.
Има едно ЦСКА и то днес е тренирало на Армията
Има и Чавдар Етрополе, преименуванн на ЦСКА и после купило Литекс и преместено в София. Сега тренирали в Австрия. Бах това Етрополе, откъде намери толковапари. Те нямаха мъжки отбор, сега лагери в чужбина.
Аз да питам феновете на ГГ, защо след като ще оздравяа дружеството му беше необходимо да прекръства и мести Литекс в София...не можеше ли да изчака още една година и ЦСКА щеше да си е в А група и то с намалени задължения.
Има едно ЦСКА и то днес е тренирало на Армията
Има и Чавдар Етрополе, преименуванн на ЦСКА и после купило Литекс и преместено в София. Сега тренирали в Австрия. Бах това Етрополе, откъде намери толковапари. Те нямаха мъжки отбор, сега лагери в чужбина.
Аз да питам феновете на ГГ, защо след като ще оздравяа дружеството му беше необходимо да прекръства и мести Литекс в София...не можеше ли да изчака още една година и ЦСКА щеше да си е в А група и то с намалени задължения.
Интериорни врати - Врати хармоника
Пирона ви го заковава в момента Божков ама за съжаление няма кой да се усети. Човека който първи започна да трупа големите задължения на отбора , продаде титлата на Левски и затри отбор който беше готов за групите на ШЛ сега идва на бял кон да ви спасява. То е близко до акъла, че след като веднъж ви е бастисал идва да се гаври с вас за втори път ама нещо не може да се усетите.
Все едно Селския утре да дойде и да обещае, че ще спясява Ботев и някакъв синдик дошъл от майната си и пратен кой знае от кого да казва '' Да така е вервайте му " и ние веднага да кажем да живее Селския, Селския президент
. Няма как да стане и Селския и синдика ще изхвърчат още същия ден от базата с два три шута за начална скорост.
И от тук насетне е достатъчо веки да се замисли какво е направил за ЦСКА и българския спорт лицето Васил Божков ? Колко титли и купи е донесъл ? ремонтирал ли е стадиона и базата на отбора или на който и да е друг клуб било то по футбол, волейбол, баскетбол или какъвто и да е друг спорт ? Какви пари е давал този човек за благотворителност , плаща ли редовно на работниците и плаща ли им въобще . Тук отговора май е не.
И после си задаваш същите въпроси за другата мутра Гриша Ганчев и след това естествено общо взето избора е ясен избираш микренското джудже.
Все едно Селския утре да дойде и да обещае, че ще спясява Ботев и някакъв синдик дошъл от майната си и пратен кой знае от кого да казва '' Да така е вервайте му " и ние веднага да кажем да живее Селския, Селския президент

И от тук насетне е достатъчо веки да се замисли какво е направил за ЦСКА и българския спорт лицето Васил Божков ? Колко титли и купи е донесъл ? ремонтирал ли е стадиона и базата на отбора или на който и да е друг клуб било то по футбол, волейбол, баскетбол или какъвто и да е друг спорт ? Какви пари е давал този човек за благотворителност , плаща ли редовно на работниците и плаща ли им въобще . Тук отговора май е не.
И после си задаваш същите въпроси за другата мутра Гриша Ганчев и след това естествено общо взето избора е ясен избираш микренското джудже.
-
- Контакти:
Бобо, ако беше малко по-умен,сам щеше да си отговориш...Първо,това на Армията е детски отбор,къде е мъжкият???Второ,ти откъде знаеш,че кредиторите ще приемат плана на Божков?Ако не го приемат,какво става с децата?Ако не приемат и плана на ГГ,какво става,трябва да се затрие ЦСКА,по желание на султана Пеевски???Ясно ли ти е сега...бе то обикновените фенове сте много прости,не можете 2 и 2 да сметнете..ако сте шарани,човек на гола кукичка ще ви хване...