КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот CSKA 78 » 14 апр 2016 19:09

Цената билетите е символична - един лев, а на всеки са позволени максимум по 10 пропуска.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 14 апр 2016 20:03

Както казах, на трибуните ще има минимум 20 хиляди фанатици ! Забравете колко бил сегашния капацитет на стадиона /15 хиляди/. Ще сме хато сардини в размножителен период !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 апр 2016 20:08

Това е тъпото наистина, че сега на черно ще пускат бедняците да изкарат некой лев... имам чувството, че са замесени рогата паплач :idea:
@ 10 билета да продаде по 10 лева са си един Алеко...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2016 20:18

Teo написа:Това е тъпото наистина, че сега на черно ще пускат бедняците да изкарат некой лев... имам чувството, че са замесени рогата паплач :idea:

Точно те са, като сигурно и те са направили така, че да има неуредици в отпечатването на билетите (ако е вярно това, което четох).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 14 апр 2016 20:38

Не са свършили билетите не вярвайте на глупости. И за догодина се замислете за тези сезонни карти, не на празно Всяка година ви приканваме да си купувате, по този начин и вие си правите услуга, и в клуба влизат свежи пари.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 апр 2016 20:47

Кашчей написа:
Teo написа:Това е тъпото наистина, че сега на черно ще пускат бедняците да изкарат некой лев... имам чувството, че са замесени рогата паплач :idea:

Точно те са, като сигурно и те са направили така, че да има неуредици в отпечатването на билетите (ако е вярно това, което четох).

Ти ела за мача, пък аз лично ще ти отстъпя моя билет .... ;)
С Доньо ще люпите семки в А сектор и ще разнищвате дълговата ни криза ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 апр 2016 20:47

Аз карта си имам... говоря за останалите които ще трябва да оставят бакшиш на бедняка дето ще им иска по 10 кинта в деня на мача :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2016 20:50

Red_Neck написа:
Кашчей написа:

Ей сега, тичам за мача от другия край на България, по средата на седмицата, че и на ЦСКА :mrgreen: Ненапразно подчертах-ако е истина, подразнен от поредното безумно писание на Тео. Черната борса няма клубен цвят.
За мен тази цена е грешка от страна на ръководството ви, но така са преценили-такава са я сложили. Безумно е в А и в Г цената да е 1 лев, без значение за кой стадион става дума и за кой мач.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 апр 2016 20:54

Кашчей написа:
Red_Neck написа:
Кашчей написа:

Ей сега, тичам за мача от другия край на България, по средата на седмицата, че и на ЦСКА :mrgreen: Ненапразно подчертах-ако е истина, подразнен от поредното безумно писание на Тео. Черната борса няма клубен цвят

Няма клубен цвят черната борса? Аз видях много туристи дето чакат на опашката от видеото. Кой знае как са се организирали тъпите роги и са пуснали туристи да взимат по 10 лева. 50 човека по 10 билета са 500 билета. 500 билета по 10 лева са 5 бона... а ти си дал 500 лева за тия билети :idea:
@ Заклевам се, че които го видя да предлага на черно билети ще му *** ****** ********

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 апр 2016 20:58

Кашчей написа:Ей сега, тичам за мача от другия край на България, по средата на седмицата, че и на ЦСКА :mrgreen: Ненапразно подчертах-ако е истина, подразнен от поредното безумно писание на Тео. Черната борса няма клубен цвят

Ела бе Кашо, ... свят да видиш, .... пълен стадион да видиш, .... че кога в Русе ще ти се случи ;)
... и без това си все в нашия форум, ...... барем да има файда ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”