Оставка на ИК на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

седемнамалко
Контакти:

Re: Оставка на ИК на БФС

Мнениеот седемнамалко » 17 дек 2015 19:25

PFC Litex написа:
pomiqr271 написа:
James Beattie написа:
PFC Litex написа:Щом футбола печели от това, че ги няма Локо, ЦСКА, Литекс и т.н. иди го набии на Тонев в главата, че явно говори глупости... иначе моето мнение е, че А група без изброените отбори следващия сезон ще е по-силна и конкурентна.

Какво означава "футбола не печели, ако Локо, ЦСКА, Литекс не са в елита" ? Тонев що не иде да плати дълговете на ЦСКА? Защо не пое вината за случилото се с Литекс, за да ги оттърве от наказанието?

ФУТБОЛА ПЕЧЕЛИ , АКО СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ! А СПОРЕД ВСИЧКИ ТАКИВА, ЛИТЕКС, ЛОКО И ЦСКА ТРЯБВА ДА СА В СЕЛСКИТЕ ГРУПИ!

Те и ПФК Левски Ад трябваше да са при аматьорите, но ги оставиха, защото са под държавна защита. Капитан селяк да пише за култупа и правопис .. . Един ден те направиха на гъз с правописа ти и се покри в дупката си. По-грозен душевен човек във форума от теб няма.

Момчета ще го повторя веднъж завинаги.
Каквото е било, било.
Кой ощетен, кой облагодетелстван също няма значение.
Ако се продължава по същия път на реваншизъм това ще доведе единствено до упадък и нищо повече.
Просто трябва да се тегли чертата и назад да не се гледа.
Да се започне на чисто.
След години никой няма да го вълнува, че на Караджов му наложили глоба и че на другия не са му показали картон.
Този нов път, по който ще се тръгне окаже ли се успешен ще се говори само и единствено за това, как тогава е станало еди какво си, което е променило нещата и е настъпило развитие.

Избягваш отговори на конкретни въпроси, защото не ти отърва, истината е, че до вчера БФС е било единствено и само майка на точно твоя отбор, а на други - предимно мащеха, и когато ние протестирахме и се оплаквахме - стига сте плакали, това е казало БФС-то, това ще бъде, еми и сега така, разлика аз не виждам. Нов ИК ще промени едното точно нищо, пак същите "играчи" ще си разиграват коня, пак ще има същите спорове и дърляне, пак ще има решения в една или друга посока, нямало да са президентите на клубовете, голяма работа, няма да е джуджето, ами ще е Трифон Попов (който е готов и вчера се хвърли под влака), какво ще се промени?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 дек 2015 19:25

1982 написа:Литексчо, за какъв нов път мечтаеш, "нов път" с Иво Тонев/ББ, Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев и сие, според теб докъде ще отведе - до под кривата круша или до пропастта ??!

Нали виждаш клубовете в чий ръце са, къде отиваш ти .... може би ?! :mrgreen: :mrgreen:

Други няма, но тези, като не са в управлението на футбола нещата ще са коренно различни, а е много вероятно повечето да се откажат щото няма да могат да си гласуват далаверите.
Абрамович и шейх Мансур не зная да са в управлението на FA

Тук повечето са насрали гащите данеби някой да се откаже и леле тогава, какво ще правим.
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 17 дек 2015 19:29

Мистри написа:
седемнамалко написа:
Мистри написа:Малко останаха хората, които мислят в тази държава.
Хора, които преценявят реално и обективно ситуацията , които дават разумни предложения и не се водят от омразата към другия.
PFC Litex посочи правилният начин на действие и не само във футбола.
Заслепените от омраза обаче скочиха първосигнално срещу човек, който може не винаги да е прав, но е искрен.
После не се питайте защо сме на последно място в Европа по икономически показатели, стандарт на живот и ВЯРА в утрешния ден.
Не могат някои да разберат, че омразата убива и не този към който е насочена , а този , който я носи в сърцето си.
Млади сте, глупави , но като остареете пак ще си останете такива.Няма нищо градивно в главите ви.

Единението прави силата.

Аз предложения съм дал, някъде на 5-та страница са, ако искаш се разрови и ги прочети, Фифи, но да тръгна да се съюзявам с тези, дето до преди часове плюха по Левски и как го бутали към титлата, пък сега им припари под краката - не, мерси.

Това че са плюли по Левски , си е за тяхна сметка.Точно за тези първосигнални и озлобени душици написах това.
Не разбираш ли ,че футболът е най-малкият проблем в тази "държава".
Нагнетяването на напрежение в тази или онази сфера е целенасочено.Целта е друга.

Футболът е отдушник, аз лично го гледам с разбиране някъде от 68-ма година, болно ми е за това, което става, политиката не ме интересува, избрал съм път, който не се преплита по никакъв начин с нея, но те разбирам и подкрепям, но не съм съгласен, че точно това, точно сега е нарочно, даже почвам да си мисля, че всичко тръгна от това, че Стойкас е "тъп като дъб" и си мисли, че всичко му е позволено, а няма никакви постановки.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 дек 2015 19:30

PFC Litex написа:Нека всички клубове и фенове се обединим и дружно да подкрепим оставката, която поискаха от ПФК Левски на ИК на БФС, това е единствения начин да започне лечението на футбола.

Също така собственици на футболни клубове да нямат право да са членове на ИК на БФС.

Катгорично подкрепям и то не защото предложението идва от любимия ми отбор, а защото според мен едни такива действия са страшно закъснели. Но по-добре късно отколкото никога.
Може с теб безброй пъти да сме спорили,както ти си покрепяш любимия си отбор ,така и аз си подържам моя. Но когато става дума за развитието на българския футбол сме на едно мнение.
за мен всеки,който иска българския футбол да се развива в положителна посока трябва да подкрепи исканията на Левски(няма значение от кого са предявени исканията ,много по-важно е какви са). А тези ,които са протие, те са просто хора ,които предпочитат да мразят и да виждат как неприятните им отбори загиват ,без значение че и любимия им отбор не е в по-добро състояние.
За мен тук не става дума за това кой ще стане шампион,за мен тук залога е много по-голям . Но ако се обединим всички фенове шанс все още има.
Това кой какво правил в миналото ,едва ли е толкова важно. Просто в момента ситуацията в БФС напомня на един виц актуален преди около 20 години в които едни мутри въртяха едни пари и ядяха едни лайна и накрая се оказа ,че всички са яли лайна.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 дек 2015 19:39

седемнамалко написа:
Мистри написа:
седемнамалко написа:
Хора, които преценявят реално и обективно ситуацията , които дават разумни предложения и не се водят от омразата към другия.
Заслепените от омраза обаче скочиха първосигнално срещу човек, който може не винаги да е прав, но е искрен.
После не се питайте защо сме на последно място в Европа по икономически показатели, стандарт на живот и ВЯРА в утрешния ден.
Не могат някои да разберат, че омразата убива и не този към който е насочена , а този , който я носи в сърцето си.
Млади сте, глупави , но като остареете пак ще си останете такива.Няма нищо градивно в главите ви.

Единението прави силата.

Аз предложения съм дал, някъде на 5-та страница са, ако искаш се разрови и ги прочети, Фифи, но да тръгна да се съюзявам с тези, дето до преди часове плюха по Левски и как го бутали към титлата, пък сега им припари под краката - не, мерси.

Това че са плюли по Левски , си е за тяхна сметка.Точно за тези първосигнални и озлобени душици написах това.
Нагнетяването на напрежение в тази или онази сфера е целенасочено.Целта е друга.

Футболът е отдушник, аз лично го гледам с разбиране някъде от 68-ма година, болно ми е за това, което става, политиката не ме интересува, избрал съм път, който не се преплита по никакъв начин с нея, но те разбирам и подкрепям, но не съм съгласен, че точно това, точно сега е нарочно, даже почвам да си мисля, че всичко тръгна от това, че Стойкас е "тъп като дъб" и си мисли, че всичко му е позволено, а няма никакви постановки.

Няма начин.Всичко е политика.
Може да не се интересуваш , както и аз/не гласувам от 91-ва/, но няма как да се изолираш, освен , ако не си отшелник , или монах.
И моля , не обиждай това достолепно дърво дъб. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 17 дек 2015 19:43

Левскарите Кога Ядаха Кифтетата Не Риваха :mrgreen: нека нека сега пореват

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 17 дек 2015 19:44

honda написа:
PFC Litex написа:Нека всички клубове и фенове се обединим и дружно да подкрепим оставката, която поискаха от ПФК Левски на ИК на БФС, това е единствения начин да започне лечението на футбола.

Също така собственици на футболни клубове да нямат право да са членове на ИК на БФС.

Катгорично подкрепям и то не защото предложението идва от любимия ми отбор, а защото според мен едни такива действия са страшно закъснели. Но по-добре късно отколкото никога.
Може с теб безброй пъти да сме спорили,както ти си покрепяш любимия си отбор ,така и аз си подържам моя. Но когато става дума за развитието на българския футбол сме на едно мнение.
за мен всеки,който иска българския футбол да се развива в положителна посока трябва да подкрепи исканията на Левски(няма значение от кого са предявени исканията ,много по-важно е какви са). А тези ,които са протие, те са просто хора ,които предпочитат да мразят и да виждат как неприятните им отбори загиват ,без значение че и любимия им отбор не е в по-добро състояние.
За мен тук не става дума за това кой ще стане шампион,за мен тук залога е много по-голям . Но ако се обединим всички фенове шанс все още има.
Това кой какво правил в миналото ,едва ли е толкова важно. Просто в момента ситуацията в БФС напомня на един виц актуален преди около 20 години в които едни мутри въртяха едни пари и ядяха едни лайна и накрая се оказа ,че всички са яли лайна.

Тотално и напълно не съм съгласен, традициите и историята са жизнено важни, без тях няма идентичност, дървото губи корена си и загива. Аз лично съм бил свидетел как всевъзможни мутри се тренираха колко титли могат да си купят, и все на гърба на Левски, как един отбор със средна възраст 23 години, 90% юноши собствено производство и напълно готов да щурмува върхове, на които Стяуа и Звезда се качиха в същия период, беше разбит за да се угоди на един червен лунатик (към момента гниещ в някой специален ад, сигурно), тези неща за мен имат значение, не може до вчера като се каже нещо срещу БФС да ми пльосват снимки на клоуна Тити, а днес като стана горещо под гъза: "ама то няма значение, дайте да сменим ИК", и като го сменим какво ще стане?

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 17 дек 2015 19:48

Мистри написа:
седемнамалко написа:
Мистри написа:
седемнамалко написа:

Единението прави силата.

Няма начин.Всичко е политика.
Може да не се интересуваш , както и аз/не гласувам от 91-ва/, но няма как да се изолираш, освен , ако не си отшелник , или монах.
И моля , не обиждай това достолепно дърво дъб. :lol:

Всъщност това е цитат от кандидат-студенстко есе, прочетох го в "Стършел" през 90-те :) затова е в кавички.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 17 дек 2015 19:48

И като махнем мошениците - мутри от клубовете, какво ще стане, кой ще ги издържа тези клубове?
Народът е ужасно беден, по ТВ всеки ден показват просещи за болни деца, гладни, отчаяни, мислите ли, че някой ще събере пари от джоба си, за да издържа разни клубове?
И що си мислите, че на Запад шефовете на клубове са с чисти пари и не са престъпници?
Още Балзак го е казал "Зад всяко голямо богатство се крие престъпление".
Ще махнем Венци от Славия, Кирил от Лудогорец, Гриша от Ловеч и кой ще се наеме да дава пари?!
Някой сульо пулев, дето живее с 300 лв заплатка ли?
Не казвам, че сегашните босове са добри, помияр до помияра, престъпник до престъпника са, но кой друг има пари, кой ще плаща на тези клубове, за да съществуват?
Трагедията е пълна!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 17 дек 2015 19:55

Pragmatichen написа:И като махнем мошениците - мутри от клубовете, какво ще стане, кой ще ги издържа тези клубове?
Народът е ужасно беден, по ТВ всеки ден показват просещи за болни деца, гладни, отчаяни, мислите ли, че някой ще събере пари от джоба си, за да издържа разни клубове?
И що си мислите, че на Запад шефовете на клубове са с чисти пари и не са престъпници?
Още Балзак го е казал "Зад всяко голямо богатство се крие престъпление".
Ще махнем Венци от Славия, Кирил от Лудогорец, Гриша от Ловеч и кой ще се наеме да дава пари?!
Някой сульо пулев, дето живее с 300 лв заплатка ли?
Не казвам, че сегашните босове са добри, помияр до помияра, престъпник до престъпника са, но кой друг има пари, кой ще плаща на тези клубове, за да съществуват?
Трагедията е пълна!

Прочете ли ми първия отговор на твоето мнение за парите? Зимбру когато отстраниха Литекс имаха таван на заплатите 750 долара! Когато отстраниха ЦСКА вече беше дигнат двойно, имаха двама чужденци... Не е до пари, като го няма Гришата Литекс ще се върне да играе в В група, като събере поколение ще се изкачи в Б, естествен път за отбор от град с това население, отборите с по-голяма фенска маса ще събират пари от билети, трансфери, тук-таме от участия в ЕКТ, и те няма да плащат на маймуни и бразилско-румънски цигани по 80-90 хиляди на месец и така, ще се играе с юноши, че се продават навън, ще се изграждат нови, постепенно нещата ще си дойдат на мястото, но трябва да има правила и независими, знаещи, можещи и волево силни хора да ги прилагат. Така че към момента - само утопия!

Върни се в “Футбол - България”