Владимир Путин чукна 63 години в Сочи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Владимир Путин чукна 63 години в Сочи

Мнениеот язе » 07 окт 2015 20:03

scb написа:Путин по-голям ли е от Сталин и Ленин? А от КГБ?

Глупав въпрос. Путин е шеф на КГБ- колко да е по- голям? Сравненията със Сталин и Ленин, са абсолютно безпочвени.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 20:04

irradeum написа:
Рускините мога да ги разбера - все пак са жени . Виж , това , че ти го харесваш , би трябвало да притеснява сериозно жена ти . :)

Да харесвам го като политик, защото той дигна Русия на крака и я направи отново Велика сила , защото силна Русия е надежда за бъдещето на България, повиши жизнения стандарт на живот в Русия, забрани гей-парадите, забрани гей-пропагандата , прави всичко възможно да запази традиционните човешки ценности! :!:
Ние не си правим гей паради ние нямаме "ценности" като Кончита Вурст, у нас няма трети пол, у нас няма гей-паради, у нас ценност е ПРАВОСЛАВИЕТО! :!:
Ти за мен не се притеснявай! 8-)
Аз си падам по рускини с тениски на Владимир Путин! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 20:07

marco_bailey написа:Най-непонятно ми е как може да има млади и образовани (сравнително) хора, които се радват на комунисти и идолите им са хора като този. Интересно ми е били ли са за повече от ден или два на запад от Калотина и къде биха избрали да живеят - в западна бяла страна или в Русия? Просто от любопитство...

Аз от близо месец живея в Санкт Петербург и ми харесва много живота тук!
Чувствам се като прероден в Русия!
Бил съм на Запад на екскурзия и мога да кажа , че там определено не ми харесва!
Пълно е с чернокожи!
Докато Русия е бяла , православна, цивилизована и нормална държава за разлика от държавите в Западна Европа и САЩ!Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 07 окт 2015 20:11

aleksandrov77 написа:
irradeum написа:
Рускините мога да ги разбера - все пак са жени . Виж , това , че ти го харесваш , би трябвало да притеснява сериозно жена ти . :)

Да харесвам го като политик, защото той дигна Русия на крака и я направи отново Велика сила , защото силна Русия е надежда за бъдещето на България, повиши жизнения стандарт на живот в Русия, забрани гей-парадите, забрани гей-пропагандата , прави всичко възможно да запази традиционните човешки ценности! :!:
Ние не си правим гей паради ние нямаме "ценности" като Кончита Вурст, у нас няма трети пол, у нас няма гей-паради, у нас ценност е ПРАВОСЛАВИЕТО! :!:
Ти за мен не се притеснявай! 8-)
Аз си падам по рускини с тениски на Владимир Путин! 8-)

Кои сте вие ? Говориш в множествено число.Дано не е раздвоение на личността А по Филип Киркоров падаш ли си ?
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 окт 2015 20:17

marco_bailey написа:Най-непонятно ми е как може да има млади и образовани (сравнително) хора, които се радват на комунисти и идолите им са хора като този. Интересно ми е били ли са за повече от ден или два на запад от Калотина и къде биха избрали да живеят - в западна бяла страна или в Русия? Просто от любопитство...

Тук е разковничето, брато. Всъщност, повечето едва ли имат средно образование, обичат да слагат фолио на главите си, за да не ги подслушват извънземните и вярват в "кем-трейлс". :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 07 окт 2015 20:30

diplomat написа:

Тук е разковничето, брато. Всъщност, повечето едва ли имат средно образование, обичат да слагат фолио на главите си, за да не ги подслушват извънземните и вярват в "кем-трейлс". :mrgreen: :mrgreen:

Колко млади и образовани комунисти познаваш? Младите сте пасмина, която не вярва в нищо... което е и целта на США.
Нискоинтелигентни и зле образовани зомбита. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 окт 2015 20:32

Да е жив и здрав!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 окт 2015 20:35

язе написа:образовани комунисти

Такова животно нЕма. :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 окт 2015 20:44

Отговорът е че бихме избрали да живеем тук и да не ходим никъде. Западните "бели" страни и тяхната порочна система на неолиберализма се основава на това богатите да стават по-богати, а бедните по-бедни, което веднага ни поставя в позицията на аутсайдери. Но тази система скоро предстои да рухне.

Възхищаваме се на Путин, защото той успя да вдигне на крака една съсипана и опустошена страна след некадърното антируско, антиславянско и антисоциално управление на Горбачов и Елцин и то само за десетина години. Ние имаме нужда от подобна политическа фигура.

И по отношение на комунизма вчера поставих един въпрос, на който все още чакам аргументиран отговор.
Коя от тези 2 нямащи нищо общо помежду си политики е комунизъм и другата как се нарича - да си уеднаквим малко терминологията?
-политика на колективната безотговорност, връзкарство, крадливост, бюрократщина, обслужване интересите на престъпници, мафиоти, олигарси и чужди враждебни държави (искащи да направят богатите по-богати и бедните по-бедни), беззаконие, упадък на образование, култура и морал. С други думи ситуацията в момента.
-политика на колективната отговорност, рационално планиране, справедливо разпределение и преразпределение на доходите и националното богатство, жестоки наказания спрямо престъпниците, стимулиране на образованието, здравеопазването, науката, земеделието, спорта, високи летви във всички сфери, пряка реална борба с безработицата чрез откриване на нови предприятия (защо не и държавни). Какво лошо има в това "младите образовани (сравнително) хора" да желаят тази политика?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 20:47

язе написа:
diplomat написа:

Колко млади и образовани комунисти познаваш? Младите сте пасмина, която не вярва в нищо... което е и целта на США.
Нискоинтелигентни и зле образовани зомбита. 8-)

За тях всеки, който не е на тяхното мнение е комунист! :mrgreen:
Нищо че комунизъм отдавна няма и деленето комунисти-антикомунисти е морално остаряло! 8-)
За всички които не са наясно аз не съм комунист, а русофил! :!:
Има разлика между русофилство и комунизъм! :!:
А който иска да научи какво е комунизъм и му трябва урок - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0 ... 1%8A%D0%BC
Ето и какво значи русофилство - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1 ... 0%B2%D0%BE
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Върни се в “Свободна зона”