9 септември - датата, която до днес разделя обществото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: 9 септември - датата, която до днес разделя обществото

Мнениеот язе » 13 сеп 2015 19:30

diplomat написа:
язе написа:Към момента няма никакъв начин да се върне комунизма в България. Нито с преврати, нито с протести... още по- малко с гласуване. Аз не съм идиот и не поставям желанията си пред възможностите. Комунизма обаче е неизбежен и е само въпрос на време... в световен мащаб. 8-)

Ако циганите станат доминираща раса, може и да се окажеш прав.

Казах "в световен мащаб". Циганите може и да станат доминираща в България, но в Света няма начин...
Между другото, комунизма вече се заражда в САЩ. Има го в Китай, Русия... само Европа се дърпа ама...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 сеп 2015 19:40

язе написа:
diplomat написа:
язе написа:Към момента няма никакъв начин да се върне комунизма в България. Нито с преврати, нито с протести... още по- малко с гласуване. Аз не съм идиот и не поставям желанията си пред възможностите. Комунизма обаче е неизбежен и е само въпрос на време... в световен мащаб. 8-)

Казах "в световен мащаб". Циганите може и да станат доминираща в България, но в Света няма начин...
Между другото, комунизма вече се заражда в САЩ. Има го в Китай, Русия... само Европа се дърпа ама...

Да, и заради това САЩ в момента върви все по-надолу и по-надолу... :lol: Китай от десетки години са в плавен преход - от напълно тоталитарен режим, в следващите 20 години очаквам да са една от най-големите демокрации в света. Русия е олигархично-капиталистическа държава с почти тоталитарен режим - нищо общо вече нямат със сталиновия комунизъм. Само деградиращите хора милеят за миналото, вместо да гледат и мечтаят за ново, по-добро бъдеще...

А под цигани имам предвид всякаква паплач, която чака наготово, мисли си, че някои им е длъжен и с претенции, които изобщо не съответстват с възможностите.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 сеп 2015 19:45

diplomat написа:Аз не разбирам като сте толкова много милеещите за комунизма, па вземете си го върнете, бе! Изберете си там БКП ли е, БСП ли е, евророма ли е, атака ли е, и ще имате пак комунизъм! Или вие само с преврати и убийства знаете да действате, щото сте "мнозинство"...

Ще ви потърпим още малко и тогава ще ви направим показно как се взима властта, как се съдят набързо виновните за прехода и как се управлява 8-) Ще има три в едно, моето патенце 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 сеп 2015 19:48

CTAHKO написа:
diplomat написа:Аз не разбирам като сте толкова много милеещите за комунизма, па вземете си го върнете, бе! Изберете си там БКП ли е, БСП ли е, евророма ли е, атака ли е, и ще имате пак комунизъм! Или вие само с преврати и убийства знаете да действате, щото сте "мнозинство"...

Ще ви потърпим още малко и тогава ще ви направим показно как се взима властта, как се съдят набързо виновните за прехода и как се управлява 8-) Ще има три в едно, моето патенце 8-)

Типично шумкарско мнение. :lol: Шепа дъртаци щели да правят преврат и да управляват -

Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 сеп 2015 19:53

diplomat написа:
язе написа:
diplomat написа:

Да, и заради това САЩ в момента върви все по-надолу и по-надолу... :lol: Китай от десетки години са в плавен преход - от напълно тоталитарен режим, в следващите 20 години очаквам да са една от най-големите демокрации в света. Русия е олигархично-капиталистическа държава с почти тоталитарен режим - нищо общо вече нямат със сталиновия комунизъм. Само деградиращите хора милеят за миналото, вместо да гледат и мечтаят за ново, по-добро бъдеще...

А под цигани имам предвид всякаква паплач, която чака наготово, мисли си, че някои им е длъжен и с претенции, които изобщо не съответстват с възможностите.

Какъв точно ще е прехода към комунизъм, не смея да прогнозирам, но няма да стане лесно. Допускам, че ще е с тоталитарни режими и олигархия, като в Русия и САЩ. Възможно е и друг начин да се измисли... важното е хората, масите... да свикнат с мисълта, да не искат неща от които нямат нужда. Тогава, когато парвенющината стане абсурд, комунизмът ще се случи.
А паплачта, която чака наготово и мисли, че някой и е длъжен, ще бъде смляна при тоталитаризма и в комунизма просто няма да я има. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 сеп 2015 21:36

diplomat написа:Типично шумкарско мнение. :lol: Шепа дъртаци щели да правят преврат и да управляват -

А коя е партията на младите и ранобудните?
Ония, които се събраха 5 партии, че да съберат 5% ли?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 сеп 2015 21:51

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:Типично шумкарско мнение. :lol: Шепа дъртаци щели да правят преврат и да управляват -

А коя е партията на младите и ранобудните?
Ония, които се събраха 5 партии, че да съберат 5% ли?

В момента следя развитието на Глас Народен и позициите им по много от наболелите проблеми. Имат няколко индивидуални личности, които ми харесват като държание, платформа и начин на мислене. Но не прибързвам, защото знам какви са реалностите в България.

Имах надежди за ДСБ, но все повече се изпаряват...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2015 22:17

язе написа:
1982 написа:
Nikita1313 написа:Честит празник на всички честни хора! Елате довечера на Братската могила в София, за да си спомним красивите песни, които пяхме толкова години. При всичките си недостатъци социализмът беше по-добър строй и съм благодарен, че го е имало. Въпреки измислиците, въпреки промиването на мозъците от ТV и други медии.

Много хубав строй беше, като отидох първолак в училище и ми връчиха буквара, когато го отворих, на първата страница, вместо да видя българската азбука, видях големия портрет на един плешив правешки селянин. Още тогава ми се додрайфа от лайняните комунисти.

Брей, още от първи клас политически ориентиран!Бравос! :lol: Промито, глупаво мозъче...

Не знам кой е промит мозък, комунистче, аз като отида на училище, искам да уча, а не да зяпам гнусните мутри на някакви плешиви правешки селяндури и обирачи на мандри. За теб не знам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 13 сеп 2015 23:22

CTAHKO написа:Ще ви потърпим още малко и тогава ще ви направим показно как се взима властта, как се съдят набързо виновните за прехода и как се управлява 8-) Ще има три в едно, моето патенце 8-)

Ти нали се сещаш, че без помощта на братската съветска армия, дето ни е освободила от свободата, щяхте да управлявате дедовия? "Как се взима властта" викаш, ами последния път я взехте заради братушките, пак ли на тях ще чакате да ви свършат черната работа? Щото за мандрите и за убийства на невъоръжени цивилни сте първа писта, ама като опрат нещата до взимане на властта с бой, последни слизате от гората.
Ама като че ли си прав, де. Доста години вече не са нахлували да ни "освобождават" по "братски". Има опасност да станем нормална държава, ако не се намесят скоро. Стискай палци, че иначе показното ти се отлага неопределено. Дето се вика, това не ви е мандра :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2015 23:36

Тъжно е колко много хора милеят за онези събития и искат отново да са роби на чужда държава. Да ни спускат от Москва какви пари да взимаме, какви коли да караме, да гледаме и четем 2 телевизии и 3 вестника, всичките писани и режисирани от ЦК на БКП и КПСС, в които всеки ден гледаш и четеш една и съща пропаганда.

Много от българите са роби по душа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”