Всички "евробойци" отпаднаха, а сега накъде?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
golemia

Re: Всички "евробойци"отпаднаха,а сега накъде?

Мнениеот golemia » 24 юли 2015 12:25

Обратно на стълбата и...нагоре!Толкова са ни силите-за първо ниво в играта.
Ееех Българийо!

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 24 юли 2015 13:50

drvasko98 написа:
greenlandia написа:Поне не се изложихме.4 мача ,само една загуба ! Голова разлика 5:2.Догодина повече.Ще Ви го напомяна точно след 1 г.
Смятам че това е най-добре от БГ отборите. Сега плюйте колкото искате.

Факт! Само вие бихте по-слабия отбор и се представихте нормално срещу по-силния. останалите три отбора се изложиха като кифладжии.

Абсолютно невярно твърдение !
Просто само те играха с по-слаб отбор ;) Всички останали играха със значително превъзхождащи футбола ни отбори и съвсем закономерно бяха смазани, а единствената причина и Берое да не вземат няколко парцала повече на реванша е че ония им играха както преди десетина години Ливърпул игра реванша срещу ЦСКА - на ходом, понеже им беше ясно, че се класират така или иначе ;)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 25 юли 2015 12:13

Напълно очакван резил за всички новоизлюпени евробойци.Истинско мъчение бяха да се гледат мачовете на нашите,особено на старозагорци.Гледам тук те дори се и гордеят с антифутбола си срещу слабака от Дания,на който май само името му е останало,но всичко е до манталитет.Тези с подареното им евроучастие пък за пореден път показаха,че не стават за Европа и няма смисъл всяка година да се ''уреждат'' за там.За Черно Море мога да кажа само,че се отнесоха несериозно към евроучастието си.Напълно неподготвени,без селекция, несъстоятелни да се преборят с никой в този турнир,просто отбиха номер.Падението на Лудогорец обаче засенчи всичко останало,по-слаб отбор от този на Милсами не бях виждал скоро да гостува на наш отбор в ЕКТ,но и те бяха достаъчни :mrgreen: Срам

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 25 юли 2015 12:22

hd29 написа:Напълно очакван резил за всички новоизлюпени евробойци.Истинско мъчение бяха да се гледат мачовете на нашите,особено на старозагорци.Гледам тук те дори се и гордеят с антифутбола си срещу слабака от Дания,на който май само името му е останало,но всичко е до манталитет.Тези с подареното им евроучастие пък за пореден път показаха,че не стават за Европа и няма смисъл всяка година да се ''уреждат'' за там.За Черно Море мога да кажа само,че се отнесоха несериозно към евроучастието си.Напълно неподготвени,без селекция, несъстоятелни да се преборят с никой в този турнир,просто отбиха номер.Падението на Лудогорец обаче засенчи всичко останало,по-слаб отбор от този на Милсами не бях виждал скоро да гостува на наш отбор в ЕКТ,но и те бяха достаъчни :mrgreen: Срам

Кой точно ни го подари участието бе калъФ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 25 юли 2015 12:33

Bojko Berojko написа:
hd29 написа:Напълно очакван резил за всички новоизлюпени евробойци.Истинско мъчение бяха да се гледат мачовете на нашите,особено на старозагорци.Гледам тук те дори се и гордеят с антифутбола си срещу слабака от Дания,на който май само името му е останало,но всичко е до манталитет.Тези с подареното им евроучастие пък за пореден път показаха,че не стават за Европа и няма смисъл всяка година да се ''уреждат'' за там.За Черно Море мога да кажа само,че се отнесоха несериозно към евроучастието си.Напълно неподготвени,без селекция, несъстоятелни да се преборят с никой в този турнир,просто отбиха номер.Падението на Лудогорец обаче засенчи всичко останало,по-слаб отбор от този на Милсами не бях виждал скоро да гостува на наш отбор в ЕКТ,но и те бяха достаъчни :mrgreen: Срам

Калъф ще казваш на баща си,че те е оставил неграмотен и без обноски,аз не съм ти виновен :mrgreen: .Сега прочети по-бавно написаното(или помоли някой до теб) и ще разбереш за кой отбор всъщност става дума ;)

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 25 юли 2015 13:29

hd29 написа:
Bojko Berojko написа:

Калъф ще казваш на баща си,че те е оставил неграмотен и без обноски,аз не съм ти виновен :mrgreen: .Сега прочети по-бавно написаното(или помоли някой до теб) и ще разбереш за кой отбор всъщност става дума ;)

Гледам, ти си много грамотен и от футбол даже "разбираш". Преди да държиш сметка на другите виж собствените си ритнитопковци къде са.Аман от разбирачи като теб, нето в час по физическо не са се събличали.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”