Всички армейци да сринем сградата на БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Всички армейци да сринем сградата на БФС

Мнениеот slavia_forever » 25 юли 2009 17:21

Old_death написа:...но пишейки поста си бях прекалено много афектиран от глупостите,лъжите и манипулациите,публикувани от въпросния индивид.Такива като него нямат свършване.Все едни и същи заучени като от буквар фрази в устите им от рода на комунисти,майката кърмилница и други подобни.Тия знаят ли какво е комунизъм и какво правеха комунистите,когато решеха че някой им пречи?Избиваха до девето коляно!Хич да не ми излизат с приказките че БКП е репресирала Левски и отборът е бил опозиция!Ако това бе истина,вас просто нямаше да ви има като клуб и като членска маса.И тъкмо си решил че веднъж за винаги си приключил с тоя въпрос и се намери някой зомбиран с жълто около устата,който не е научил урока си по история!Съвсем сериозно почна да ми писва откакто съм се регистрирал тук да правя едно и също,като понякога имам чувството че съм в училище за олигофрени!

Така се афектираш ти, на базата на чуждо изказване, после друг се афиктира на казаното от теб и така нямат край глъчта, омразата и форумните анти-изяви. Иначе ти личи, че си разумен човек, но не мисли, че ЦСКА не са били, както и Левски - отбор на партията. Фактът е, че трябва по-малко да се мразим, защото това никога не е било и никога няма да бъде в наша полза, както и никога няма да ни донесе нищо добро.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юли 2009 02:52

Кашчей написа:Славистът завинаги, много ме кефи :mrgreen:
Жалко, че забравя как прецакаха Шумен, за да остане Славия в А група.Как Г. Велинов подаваше топката на славистите, та да му вкарат гол и по този начин софийският отбор да стане трети, за сметка на провинциалният.ЦСКА вече си бяха осигурили титлата, а "Славия" беше гола вода, но победи в последният мач, за който в. "Народен спорт" писа, че седалките на "Васил Левски" почервеняха от срам.Като плюете по противника е добре да се погледнете и себе си!

И защо мислиш, че не се гледам? Аргументирай се. Чел ли си дали съм, или не съм?! Аз моя отбор съм го критикувал нееднократно. Колко ти си критикувал твоя? Разискваше се, как Левски бил "единствената истинска опозиция" в България, а само ЦСКА - отбор на партията. Идеята беше, да не се плюе по други отбори, без някои индивиди да си погледнат своя. А и е нереално някак, да разграничиш червения и синия отбор за определени неща, свързани с "народната власт". А и изобщо изчете ли, какво е написано от мен, което да провокира настоящото ти мнение и какъв е смисъла от него? Нормалните и сини, и червени привърженици, каквито има тук, си признават истините, когато такива са налице, без да се заяждат с потребителите на форума.

[offtopic]П.П. И ако обосновеш първото си изречение също, ще съм ти благодарен, тъй като не си падам по мъже! :evil:[/offtopic]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 юли 2009 03:57

Ще взема да си направя един сайт, на принципа на Уикипедиа, в който всеки да може да пише лоши неща за чуждите отбори, аз ще режа само ако има нещо хубаво за някой. Сигурен съм, че за няколко месеца ще стана милионер, ама сега няма да ми крадете идеята. Аз като го направя, ще ви поканя за редактори, а като потръгне бизнесът обещавам да помисля и за увеличение на капитала.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 26 юли 2009 04:44

То си ги има тия сайтове. Дефакто в повечето спортни сайтове няма модериране и майките на участниците както и самите те( задължително гейове) редовно биват обливани с урина, застигани от болезнена смърт или подложени на екстремни сексуални извращения.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 юли 2009 05:07

Sheisse написа:То си ги има тия сайтове. Дефакто в повечето спортни сайтове няма модериране и майките на участниците както и самите те( задължително гейове) редовно биват обливани с урина, застигани от болезнена смърт или подложени на екстремни сексуални извращения.

Ти уби всичко детско в мене! Значи сега трябва да се откажа от тия благи надежди...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 юли 2009 06:29

Така се афектираш ти, на базата на чуждо изказване, после друг се афиктира на казаното от теб и така нямат край глъчта, омразата и форумните анти-изяви. Иначе ти личи, че си разумен човек, но не мисли, че ЦСКА не са били, както и Левски - отбор на партията. Фактът е, че трябва по-малко да се мразим, защото това никога не е било и никога няма да бъде в наша полза, както и никога няма да ни донесе нищо добро.

Тоя разговор сме го водили с тебе няколко пъти.Мисля че по тоя въпрос стигнахме до консенсус и няма смисъл да ми доказваш отново,че бялото е бяло и черното-черно ;) По време на дивия комунизъм беше създаден двуполюсния модел във футбола ни и бе заложено разделението за да може по лесно да се манипулира тълпата.Хляб и зрелища!Но винаги съм се възмущавал на измишльотините на сините фенове и измисленото от тях "десидентско" минало на отбора им!Такъв дзвер няма!В стремежа си да избиват комплексите си на вечно втори те създадоха цяла митология.Нека първо да отговорят на въпроса кога Добри Джуров е прекъсвал мачове на ЦСКА,както постъпи министър Солаков,кой бе първия ведомствен(държавен)отбор,как бе финансиран ремонта на Герена и тогава да говорят за майката кърмилница!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2009 08:17

slavia_forever написа:
Жалко, че забравя как прецакаха Шумен, за да остане Славия в А група.Как Г. Велинов подаваше топката на славистите, та да му вкарат гол и по този начин софийският отбор да стане трети, за сметка на провинциалният.ЦСКА вече си бяха осигурили титлата, а "Славия" беше гола вода, но победи в последният мач, за който в. "Народен спорт" писа, че седалките на "Васил Левски" почервеняха от срам.Като плюете по противника е добре да се погледнете и себе си!

И защо мислиш, че не се гледам? Аргументирай се. Чел ли си дали съм, или не съм?! Аз моя отбор съм го критикувал нееднократно. Колко ти си критикувал твоя? Разискваше се, как Левски бил "единствената истинска опозиция" в България, а само ЦСКА - отбор на партията. Идеята беше, да не се плюе по други отбори, без някои индивиди да си погледнат своя. А и е нереално някак, да разграничиш червения и синия отбор за определени неща, свързани с "народната власт". А и изобщо изчете ли, какво е написано от мен, което да провокира настоящото ти мнение и какъв е смисъла от него? Нормалните и сини, и червени привърженици, каквито има тук, си признават истините, когато такива са налице, без да се заяждат с потребителите на форума.

[offtopic]П.П. И ако обосновеш първото си изречение също, ще съм ти благодарен, тъй като не си падам по мъже! :evil:[/offtopic]

Ще ти обясня с няколко думи:
Този ти пост го изчетох, защото е кратък и съдържа само твои мисли.Написан е с нормален цвят и шрифт.Постът, за който става дума е много дълъг, много шарен, прилича ми на плакат и има твърде много копи-пляс, за да си губя времето да го чета целият.Не защитавам и нямам намерение да защитавам никой отбор и политиката му.За мен, най-големият проблем на футбола ни е безочливото толериране на двата `гранда`.Виж само заглавието на темата и поводът, по който е пусната.Едно нещо не стана така, както го иска ЦСКА и вече амнайси теми."Левски" се издъни във Варна и айде и те-митинги пред БФСще правят, чудо ще сторят.Че в коя нормална и уважаваща се държава няма да има последствия за инициаторите на такива призиви.

И.. стига сте вадили кокалите на отдавна умрели хора и събития.Кой кога бил създаден, от кого, ама що имал такова име и т.н.Безнаказаността на двата `гранда` през годините и фактът, че са столични отбори, ги прави толкова арогантни и безочливи.Както и журналистическият слугинаж.

[offtopic]Това, че съм казал, че ме кефиш, за теб единствено със сексуален подтекст ли е?Защото за мен не![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 26 юли 2009 08:26

И.. стига сте вадили кокалите на отдавна умрели хора и събития.Кой кога бил създаден, от кого, ама що имал такова име и т.н.Безнаказаността на двата `гранда` през годините и фактът, че са столични отбори, ги прави толкова арогантни и безочливи.Както и журналистическият слугинаж.

Ей това е, всичко друго са празни приказки за балъци.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юли 2009 16:24

Кашчей написа:
slavia_forever написа:

Ще ти обясня с няколко думи:
Този ти пост го изчетох, защото е кратък и съдържа само твои мисли.Написан е с нормален цвят и шрифт.Постът, за който става дума е много дълъг, много шарен, прилича ми на плакат и има твърде много копи-пляс, за да си губя времето да го чета целият.Не защитавам и нямам намерение да защитавам никой отбор и политиката му.За мен, най-големият проблем на футбола ни е безочливото толериране на двата `гранда`.Виж само заглавието на темата и поводът, по който е пусната.Едно нещо не стана така, както го иска ЦСКА и вече амнайси теми."Левски" се издъни във Варна и айде и те-митинги пред БФСще правят, чудо ще сторят.Че в коя нормална и уважаваща се държава няма да има последствия за инициаторите на такива призиви.

[offtopic]Това, че съм казал, че ме кефиш, за теб единствено със сексуален подтекст ли е?Защото за мен не![/offtopic]

Ако беше изчел въпросния пост, щеше да видиш, че сме на едно и също мнение, по отношение на двата "гранда", а не да взимаш отношение по нещо, с което даже не си се запознал. Това, че съм писал за левски, е продиктувано от това, че много хора са възпитавани и лупенизирани с идеята-демагогия, че същият отбор е бил радикалната опозиция на комунистическата партия и отбор на народа. Това дразни жестоко и дезинформира и лумпенизира младите привърженици на синия клуб, по отношение на историята му и съпътстващите го във времето, червени лобитата. Иначе мнението ми по отношение на "грандовете", както казах кореспондира с твоето. Тезата "левски=цска - двете страни на една и съща монета", съм го лансирал многократно във форума, с теми и отделни мнения.

[offtopic]П.П. Няма как да знам подтекста ти, дори и да ме питаш, защото не съм в твоята глава. Именно за това помолих за обосновка.[/offtopic]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 юли 2009 16:34

Old_death написа:

Тоя разговор сме го водили с тебе няколко пъти.Мисля че по тоя въпрос стигнахме до консенсус и няма смисъл да ми доказваш отново,че бялото е бяло и черното-черно ;) По време на дивия комунизъм беше създаден двуполюсния модел във футбола ни и бе заложено разделението за да може по лесно да се манипулира тълпата.Хляб и зрелища!Но винаги съм се възмущавал на измишльотините на сините фенове и измисленото от тях "десидентско" минало на отбора им!Такъв дзвер няма!В стремежа си да избиват комплексите си на вечно втори те създадоха цяла митология.Нека първо да отговорят на въпроса кога Добри Джуров е прекъсвал мачове на ЦСКА,както постъпи министър Солаков,кой бе първия ведомствен(държавен)отбор,как бе финансиран ремонта на Герена и тогава да говорят за майката кърмилница!

Кога са ви създали-1948година.Кога идва комунизма в България-4 години по-рано.Как ви се казва отбора и защо играе в центъра на София :?: това е достатъчно.И се моли скоро вие да не станете вечно втори,че тогава няма и с какво да се гордеетел.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “ЦСКА”