Кашчей написа:slavia_forever написа:Кашчей написа:Славистът завинаги, много ме кефи
Жалко, че забравя как прецакаха Шумен, за да остане Славия в А група.Как Г. Велинов подаваше топката на славистите, та да му вкарат гол и по този начин
софийският отбор да стане трети, за сметка на провинциалният.ЦСКА вече си бяха осигурили титлата, а "Славия" беше гола вода, но победи в последният мач, за който в. "Народен спорт" писа, че седалките на "Васил Левски" почервеняха от срам.Като плюете по противника е добре да се погледнете и себе си!
И защо мислиш, че не се гледам? Аргументирай се. Чел ли си дали съм, или не съм?! Аз моя отбор съм го критикувал нееднократно. Колко ти си критикувал твоя? Разискваше се, как Левски бил "единствената истинска опозиция" в България, а само ЦСКА - отбор на партията. Идеята беше, да не се плюе по други отбори, без някои индивиди да си погледнат своя. А и е нереално някак, да разграничиш червения и синия отбор за определени неща, свързани с "народната власт". А и изобщо изчете ли, какво е написано от мен, което да провокира настоящото ти мнение и какъв е смисъла от него? Нормалните и сини, и червени привърженици, каквито има тук, си признават истините, когато такива са налице, без да се заяждат с потребителите на форума.
[offtopic]П.П. И ако обосновеш първото си изречение също, ще съм ти благодарен, тъй като не си падам по мъже!

[/offtopic]
Ще ти обясня с няколко думи:
Този ти пост го изчетох, защото е кратък и съдържа само твои мисли.Написан е с нормален цвят и шрифт.Постът, за който става дума е много дълъг, много шарен, прилича ми на плакат и има твърде много копи-пляс, за да си губя времето да го чета целият.Не защитавам и нямам намерение да защитавам никой отбор и политиката му.За мен, най-големият проблем на футбола ни е безочливото толериране на двата `гранда`.Виж само заглавието на темата и поводът, по който е пусната.Едно нещо не стана така, както го иска ЦСКА и вече амнайси теми."Левски" се издъни във Варна и айде и те-митинги пред БФСще правят, чудо ще сторят.Че в коя нормална и уважаваща се държава няма да има последствия за инициаторите на такива призиви.
И.. стига сте вадили кокалите на отдавна умрели хора и събития.Кой кога бил създаден, от кого, ама що имал такова име и т.н.Безнаказаността на двата `гранда` през годините и фактът, че са столични отбори, ги прави толкова арогантни и безочливи.Както и журналистическият слугинаж.
[offtopic]Това, че съм казал, че ме кефиш, за теб единствено със сексуален подтекст ли е?Защото за мен не![/offtopic]
Ако беше изчел въпросния пост, щеше да видиш, че сме на едно и също мнение, по отношение на двата "гранда", а не да взимаш отношение по нещо, с което даже не си се запознал. Това, че съм писал за левски, е продиктувано от това, че много хора са възпитавани и лупенизирани с
идеята-демагогия, че същият отбор е бил
радикалната опозиция на комунистическата партия и отбор на народа. Това
дразни жестоко и дезинформира и лумпенизира младите привърженици на синия клуб, по отношение на историята му и съпътстващите го във времето,
червени лобитата. Иначе мнението ми по отношение на "грандовете", както казах кореспондира с твоето. Тезата "
левски=цска - двете страни на една и съща монета", съм го лансирал многократно във форума, с теми и отделни мнения.
[offtopic]П.П. Няма как да знам подтекста ти, дори и да ме питаш, защото не съм в твоята глава. Именно за това помолих за обосновка.[/offtopic]