Ще спадне ли телевизионния интерес към А група? АНКЕТА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще спадне ли телевизионния интерес към А група? АНКЕТА
От анкетата е видно с колко ще спадне интереса към "А" група (35%).Ключ за темата!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Левскарите, които смятат, че интересът към А група няма да спадне значително, да си зададат същия въпрос, но за Левски - ако Левски ги няма дали няма да спадне интересът. Мисля, че отговорът е ясен.
Цесекарите се кефят на загубите на Левски, колкото и левскарите - на загубите на ЦСКА. Но много ме съмнява, че някой ще си плати, за да гледа мачове на "вечния враг", надявайки се да падне. Глупаво е. И само резултатът да се научи, е достатъчно.
ЦСКА е един от двата най-подкрепяни клуба в България. Разбира се, че интересът към първенството ще спадне, ако не участва. Не само от феновете, но и от неутралните зрители. Дали от този, дали от другия сезон - парите за ТВ права ще намалеят. България си има едно Вечно дерби, а то генерира най-големия интерес и съответно приходи. Сега няма да го има, най-вероятно поне няколко сезона. Какво ще предложи тогава А група на зрителите? Дербитата ще са между Литекс, Левски и Лудогорец и градското дерби на Пловдив. Това е. Не е кой-знае какъв заряд. Всъщност Ботев-Локомотив ще е най-доброто откъм емоции (по мое мнение).
Неучастието на големите стари клубове в елитната група винаги ще тежи на българския футбол. Ако ЦСКА се срине тотално, това ще означава и край на една от най-добрите школи (а и трамплин) за таланти в България. Щетите ще са големи.
Цесекарите се кефят на загубите на Левски, колкото и левскарите - на загубите на ЦСКА. Но много ме съмнява, че някой ще си плати, за да гледа мачове на "вечния враг", надявайки се да падне. Глупаво е. И само резултатът да се научи, е достатъчно.
ЦСКА е един от двата най-подкрепяни клуба в България. Разбира се, че интересът към първенството ще спадне, ако не участва. Не само от феновете, но и от неутралните зрители. Дали от този, дали от другия сезон - парите за ТВ права ще намалеят. България си има едно Вечно дерби, а то генерира най-големия интерес и съответно приходи. Сега няма да го има, най-вероятно поне няколко сезона. Какво ще предложи тогава А група на зрителите? Дербитата ще са между Литекс, Левски и Лудогорец и градското дерби на Пловдив. Това е. Не е кой-знае какъв заряд. Всъщност Ботев-Локомотив ще е най-доброто откъм емоции (по мое мнение).
Неучастието на големите стари клубове в елитната група винаги ще тежи на българския футбол. Ако ЦСКА се срине тотално, това ще означава и край на една от най-добрите школи (а и трамплин) за таланти в България. Щетите ще са големи.
Аз по принцип не съм дал 1 стотинка за телевизията на Агата, но гледах всички мачове от пролетния дял. Така че не само заради ЦсКа предполагам, че няма да изкара дълго каналчето !
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Аз по принцип не съм дал 1 стотинка за телевизията на Агата, но гледах всички мачове от пролетния дял. Така че не само заради ЦсКа предполагам, че няма да изкара дълго каналчето !
Имаш ли доказателства, че Диема Екстра е собственост на Агата (както го наричаш)? Ако нямаш, що пишеш глупости?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Bartolomej
- Контакти:
Еми , валка
то тв интереса спада право пропорционално . Начи Варна остана с 1 отбор , Бургас с полвин отбор,Пловдив с един и половина ,София с един и половина.
Четирите най - големи града в България акумулиращи и най - много фенски зрителски интерес , нямат какво да гледат , така че нормално е да спадне интерес
Но , дори и без пари да го направят пак излъчването на срещите от А група, футбола на професионалистите ни много се компрометира в последните 3 сезона особенно .
Края така или иначе е близо , БФС умира , да живее БФС
то тв интереса спада право пропорционално . Начи Варна остана с 1 отбор , Бургас с полвин отбор,Пловдив с един и половина ,София с един и половина.
Четирите най - големи града в България акумулиращи и най - много фенски зрителски интерес , нямат какво да гледат , така че нормално е да спадне интерес
Но , дори и без пари да го направят пак излъчването на срещите от А група, футбола на професионалистите ни много се компрометира в последните 3 сезона особенно .
Края така или иначе е близо , БФС умира , да живее БФС
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Аз на тая гнусна телевизийка и лев не съм дал, даже когато ЦСКА играеше в А група, та сега ли ..... нека загубят още клиенти, заслужават го.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Футбол - България”