Дилянка, не ми се спори на тая тема. Нито искам да убеждавам някой, нито да търся съчувствие, аз за себе си знам.
Лека Вечер!
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Аз се отказвам!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Teo написа:Какво ще стане с автобуса МЕРЦЕДЕС ще ни го вземат ли?

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
viali69 написа:Навремето другарите комунисти разформироваха ЦСКА и Левски и ги прекръстиха на Средец и Витоша.
Поводът беше значим - двата отбора се бяха хванали гуша за гуша по време на едно дерби.
Социалистическият морал и ред не позволяваха подобно фриволно поведение дори на галениците на системата, каквито и тогава бяха футболистите.
Не мина много време и другарите разбраха, че са сгрешили.
Върнаха имената на софийските грандове и всичко потече по старому ... Сиреч народът се кротна, защото половината бяха привърженици на Левски, а другата половина на ЦСКА.
Защо ви разказвам тази позната за всички история ?
Защото другарите комунисти действаха не само по законосъобразност, но и по целесъобразност !
И бяха прави !
Дори най-съвършеният закон понякога не е целесъобразен. Макар и справедливо, прилагането му не донася желаните резултати.
Именно като старите другари трябваше да постъпят ръководителите на българския футбол и в частност на ЦСКА и Левски.
Всички правила трябваше да бъдат загърбени в името на това двата гранда да останат в елитната група.
Първенство без ЦСКА е като манджа без сол. Яде се, но не е вкусна. Факт !
Първенство без ЦСКА е като манджа без сол. Яде се, но не е вкусна. Факт !
АМА Я ПРЕСОЛИ МАНДЖАТА ДА ТЕ ВИДЯ КАК ЩЕ Я ИЗЯДЕШ!
1982 написа:Автобусът е на лизинг към сегашното дружество. Което не си плаща вноските от месеци насам.
Тоест гори.. ясно!
Шивач, тебе устройва ли те сливане на Литекс с ЦСКА?
Жалко. Беше един добър момент комунизма във футболани да си отиде и АС-23 да възкръсне и да заеме правилното си място.
Но все тая. След 4 години ЦСКА ще е в А група и Лудогорец ще ги пори както си иска.
Но все тая. След 4 години ЦСКА ще е в А група и Лудогорец ще ги пори както си иска.
Уж сме в аматьорскитр дивизии, а 6 пъти поред битите ни припознаха първи....какво нещо е комплекса..хаха 

matador1 написа:Жалко. Беше един добър момент комунизма във футболани да си отиде и АС-23 да възкръсне и да заеме правилното си място.
Споко бре, ФК Левски ще бъде достоен КафлъфкоНосец

@ Дали няма да ги изпреварим и в новия стадион... само времето ще покаже и в това ще станат пак ВТОРИ!

Последна промяна от Teo на 20 юни 2015 21:57, променено общо 1 път.
Кировец написа:Шивач, тебе устройва ли те сливане на Литекс с ЦСКА?
Категорично Не!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Няма какво да се припознава - това е ЦСКА на прага на чистилището.
Все си мисля, че е по-добре, отколкото тотална ЛИКВИДАЦИЯ?!
Все си мисля, че е по-добре, отколкото тотална ЛИКВИДАЦИЯ?!