Реално Златинов не ни трябваше зимата (както и Ернандес, ако трябва да бъдем точни -- но добре, че го взехме), а Сталев си беше периферна фигура. Стоичков не го броя изобщо, защото до последния шампионатен мач не беше попадал и в групата дори. Така че чувството е, че сме освободили 3-4, а не 7 играчи.
В момента имаме 15 полеви играчи + 3 вратари и простата аритметика показва, че би трябвало да привлечем 5 полеви, за да имаме конкуренция на всеки пост. Но при Кольо, както видяхме, полузащитници играят като защитници, крила като бекове, нападатели като крила, защитници като полузащитници (Станчев, Живко Атанасов в няколко мача), така че може би ще се справим и с 22 в първия тим -- стига да има достатъчно поливалентни играчи. Проблем ще бъдат контузиите, тогава дълбочината на състава (по-скоро липсата ѝ) си казва думата.
Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
Истинска перверзия е самата мисъл за смяна на треньора в този момент. Първи трофей в новата история на клуба, бронзови медали и три участия в Европа -- това е без съмнение най-успешния ни треньор. Да, имахме късмет на финала и да, не играем извънземен футбол. Може да имаме един-два сезона махмурлук с по-бледо представяне, а може и да тръгнем нагоре. Но да се предлага треньорска смяна сега е безумие.
Сега е най-неподходящия момент за промени! Кольо няма да получи 100 години толеранс, но със сигурност трябва да има някакъв, защото си го е заслужил! Супер неблагодарно поведение би било да го натирим с оправданието за "развитие". Освен всичко друго, в подобно решение няма и грам бизнес логика.
Изпълнителният директор на едно търговско дружество трябва да има познания по мениджмънт (това е наука за управлението и се изучава във ВУЗ) и за предпочитане някакъв управленски опит. Бивш посредствен футболист с просташко поведение и мозък колкото на мериносова овца не отговаря на условията, поне според мен.
Николай Костов за цялата си кариера има една купа на Кипър, спечелена с един от най-успешните им клубове. Провали се с гръм и трясък в Подуяне, макар и това да не означава, че е лош треньор. Освен това в момента е зает, води втородивизионен руски отбор.
Изпълнителният директор на едно търговско дружество трябва да има познания по мениджмънт (това е наука за управлението и се изучава във ВУЗ) и за предпочитане някакъв управленски опит. Бивш посредствен футболист с просташко поведение и мозък колкото на мериносова овца не отговаря на условията, поне според мен.
Николай Костов за цялата си кариера има една купа на Кипър, спечелена с един от най-успешните им клубове. Провали се с гръм и трясък в Подуяне, макар и това да не означава, че е лош треньор. Освен това в момента е зает, води втородивизионен руски отбор.
-
- Контакти:
Кольо си заслужи да е треньор и да не му се бъркаме в работата. Отбора играе много печелившо и нападателно, КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ ...........
bobo03 написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cherno-more-se-orientira-kym-dvama-futbolisti-ot-septemvri-simitli-331766
Някой има ли впечатления от тези момчета?Аз като фамилни имена съм ги чувал,но не съм ги гледал!
КироВарна написа:bobo03 написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cherno-more-se-orientira-kym-dvama-futbolisti-ot-septemvri-simitli-331766
Някой има ли впечатления от тези момчета?Аз като фамилни имена съм ги чувал,но не съм ги гледал!
Аз ги чувам за първи път тия двамцата , но ето малко инфо :
http://www.sportal.bg/statistics_player.php?team=190&player=1458&champ=26 Гущеров
http://www.sportal.bg/statistics_player.php?team=50&player=6548 Гуцев
Гущеров вкара един от головете за Септември Симитли, когато отстраниха Чорбата за Купата преди няколко сезона. Определено добър футболист, не очаквах да се задържи там. Другия ми е познат само като име.
- thisisthelife
- Контакти:
Привет, Моряци!! Не обръщайте внимание на такива пошли опити за провокация. Адмирал Спасов доказа, че трябва да води любимият ни Черно Море! Относно селекцията - пълно доверие спрямо треньора! Надявам се постепенно да се налагат млади момчета като Мартин Костадинов и да се види, дали от Беки ще стане играч от класа. Задължително е задържането на Марчин - опитен боец и класен халф. Ако слуховете, че ще вземаме от Ботев играчи са достоверни, искрено се надявам да не вземаме Цветанов - изключително ограничен житен бегач с едно-единствено отличаващо се качество, а именно скорост. Трябва да се насочим към Терзиев и Гамаков, но това по-скоро граничи с фантастиката. Ернандез ще липсва на този отбор и се надявам Бурабия да запълни тази липса. Двете момчета от Симитли са малко въпросителни, но щом са ги харесали скаутите, значи все има качества у тях.
Truth is hate for those that hate the truth.
Искам да обърна внимание,на това,че живеем в не особено богата държава и в не особено благодатни времена!Нашият клуб,е един своеобразен оазис на спокойствие,точност и почтеност!Няма неизплатени суми и заплати!Няма фатални задължения!Няма дори сянка от подозрение за уговорени мачове и задкулисни игри!Прави се всичко възможно да се построи изцяло нов,съвременен стадион!Ще се ремонтира и ТИЧА!А някои не разбират,че това не е малко...и че никак не е лесно!!!Погледнете какво става в доста български отбори.Феновете събират пари,за да съхранят надеждата,че ще продължат да съществуват!Далеч съм от мисълта,да говоря,че сме цъфнали и вързали....но нещата тъкмо потръгнаха!!!Видя се слънце и на нашия стадион!За радост всички ние,го виждаме този напредък!Искам нормално и човешки,да помоля несъобразителните да млъкнат!!!Очевидно е че АДМИРАЛ НИКОЛА СПАСОВ е герой!Да не забравяме,какви треньори се извървяха,след първото му напускане!То не бяха прически,не бяха мишоци,не бяха наглеци!Кольо дойде,когато бяхме опрели дъното!Тихо,без врява,с бюджета който имаха и горепосочените....направи красиво и агресивно играещ отбор!Свалихме топката на земята и заиграхме атакуващо!Да си спомним какви рискове пое АДМИРАЛА с новата схема и да си помислим,какво щеше да последва,ако не беше успял!Нека гледаме реално и ДА МИСЛИМ преди да пишем глупости!!!Аз лично му свалям шапка!Ще играем в Европа!Той спокойно заявява,че ще разчитаме на същия бюджет,както миналата година!Няма ревове,няма предварителни оправдания за евентуални загуби!Я да си представим в такова положение,някой от "големите треньори",които виждаме на малкия екран!Колко слюнки щяха да се пръснат,че трябва мащабна селекция,че за Европа трябват пари!А Кольо,пак тихо започва да се готви!С това,което има!С толкова,с колкото разполага!Е ние,какви сме?Няма ли да го подкрепим?Всичко това,знам че е ясно на всички и всички сме зад АДМИРАЛА!Пиша само заради един човек,който малко нескромно се нарича сам "капацитет" и за още двама,които с поведението си дразнят всички на трибуните!!!Ако бях на тяхно място,щеше да ми стане неудобно и да се замисля!!!Дали ще им стане неудобно не знам и не ме интересува!!!Но замислянето,им го препоръчвам горещо!!!Аз специално,повече няма да ги търпя!!!