Графът написа:mark1926 написа:Графът написа:КироВарна написа:Графът написа:тоя буферския не му обръщам внимание, защото факти за него са фенски плюнки и простотии. колега, това имах предвид, но в материално изражение, снимка или фототипно издание на конкретния цитат. аз съм историк по образование със степен магистър и имам представа как се подхожда, когато има спор по дадена тема.
Това,че си историк по образование е чудесно!За това,че имаш магистърска степен те поздравявам!Аз не съм магистър,а историята ми е хоби.Затова бих искал да те запитам.Ако има отбори,които предоставят документи,с имената на своите учредители!!!С датата на своето учредяване!!!И всичко това е подпечатано,прономеровано и прошнуровано.....изведнъж се появава някой,който по слухове и по изрезки от вестници иска да ни убеди в нещо,за което другите имат документи ?!При това да отбележим,че вестниците са с дата много години по късна,от въпросното събитие!!!Какво казват магистрите в такава ситуация?Аз бих казал,че Митьо Селския си замина,но селските номера останаха!
и ти четеш и цитираш каквото си искал или ти изнася. къде си ме видял да твърдя това за което се заяждаш? аз казах само, че през 1942г да отпечаташ нещо с лика на цар борис трети на първата страница и то да не отговаря на истината, е нелепо и още по-малко нужно по време на втората световна, с цялата сложност на политическата и житейска конюнктура. и не, това което беше цитирано от фейсбук не е изрезка от вестник, а издание с конкретна цел, а каква е тя сами може да прочетете.
Няма такава наглост, не било възможно, там в магистратурата не ви ли обърнаха внимание как се изписва ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНАВодили са се невиждано кървави войни, но иначе нравите са били по- добри от сегашните и не било възможно манипулация из разни писания 1942
Тогава не сме ли живели в монархия 42 година, не са ли учили населението, че войната със съюзниците на Фердинанд е дошла заради Гърция и Сърбия, а какво се учи към днешна дата знаеш ли
ти въобще наясно ли си какво правиш в тая тема или само пръскаш интелект сред простолюдието. а "там в магистратурата" какво се случва и едва ли ти е понятно.
Ето го интелектуалеца , питаш го той не знае , доказваш му , че говори ГЛУПОСТИ , той отново не схваща