Форумен трол на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Форумен трол на годината

Мнениеот dreben23 » 26 дек 2014 22:52

Прегледах всичко да видя някоя номинацийка, ама няма, изводът от цялата работа е, че съм бил прав в доста случаи. :)
Не мога да си обясня номинацията за колегата boabb. Много интелигентно момче е, разбира със сигурност на едно 90 процента повече от всички обитатели наоколо футболчето и повярвайте, ама никога не съм сбъркал в оценка за един човек, дори да не съм го виждал и се надявам да не се случи. Пуска интересни и занимателни теми и с радост бих си добавил в скайпа с общия чат такъв интересен събеседник, само дето нета не ми стига да си вляза в скайпа. :)
Значи и тая година съм успял да се запазя с всичкия си, което е добре. Но честно казано нещата са много по-зле отколкото предполагате, но пък щом ви носи удоволствие изобщо не ми пречи нито един, всеки има право на мнение, а като прекали точка 5-та гледам, че влиза в действие. :)

От мен няма да получи никой негативна номинация, за да му дадем възможност сам да се промени, а и те сами си знаят кои са, без да се налага да ги посочва някой и определено смятам, че Кашчей не е за такъв тип номинация.

Станко дето сте го номинирали също ми се види свестно и интелигентно заблудено момче и си пише и много истини, но някой от другите акаунти предполагам, че също е негов. Някои обаче ми е направило впечатление, че си имат поне три - един за сериозни неща, втори такъв за тролване и трети за резерва при евентуална почивка на полувремето. :)
Санди е пълен футболен лаик, факт, но пък не всички разбират от това животинче футболчето и само се правят, че го разбират. :) Ние пък дето го разбираме се правим, че не го разбираме, та и това не е работа, но определено действа за заблуда на противника! :)

П.П. Каква е наградата за победителя- перманентен бан за всичките му акаунти ли? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 27 дек 2014 15:27

1.sandi
2.Кашчей
3.boabbb
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 дек 2014 17:52

1. smoothc

Друг честно казано не ме дразни, макар че и той последно време не ме е дразнил. Станко и Санди се изтъркаха, а другите, които сте споменали не съм ги засичал толкова често. Иначе не разбирам защо boabbb е в тази класация изобщо.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 дек 2014 17:57

Станко и Кашчей с по няколко обиколки пред всички останали ... :)
Предвид преднината им, другите нямат значение.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 27 дек 2014 21:53

Трол донякъде изисква да се подиграваш със себе си, затова смятам, че заглавието не е правилно.

1. санди
Просто един злобен, наказан от живота ментак, нито смешен, нито интересен - просто ненужен.

2. СТАНКО
Като цяло човек само може да му пожелае, наистина да е трол
и това да не са му истинските виждания върху нещата.

3.
Не му запомних името, но има един цесекар с просто уникално глупави мнения по спортни теми.
Профилната му снимка мисля, че е Конан варварина.
Има си и двойник в синяо - Batmanlevski

Ataman
Контакти:

Мнениеот Ataman » 27 дек 2014 23:21

1.Санди74
2.Тео
3.Безкомпромисен

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 28 дек 2014 01:14

Eminem написа:Изберете Санди, че иначе може да се самоубие. Единственият смисъл в живота му е форума. Той друго си няма. Не му отнемайте едничкото нещо на горкия човечец. Факт!
:lol: :lol: :lol:
1. smoothc
2. sandi
3. CTAHKO

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 28 дек 2014 01:26

Кашчей
Томислав русев
Грънчаров

Последните двама ме накараха да не слушам вече гонг

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 28 дек 2014 02:33

Без никакво съмнение човекът с ник "FCH" - или взима сериозни пари, за да провокира.
тази биологична единица стигна веднъж до там, че за да дразни нас феновете от Бургаско, пусна една тема 3 пъти през ден само и само да бъде зачекната
на второ място един мазут
на трето Станко

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 28 дек 2014 18:22

1. Кашчей
2. Станкo
3. Стефка

Върни се в “Архив”