Херо отказа на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Херо отказа на Левски
За който не е разбрал - Херо иска финансова стабилност и сигурност.
Всички Левскари и не само знаят, че Батков е основния проблем в Левски! Ситуацията там обаче, за пореден път е деликатна заради резките промени с очакванията за нов собственик..........от мнозина.........! Сигурен съм, че и на Батков не му се стои вече, но дори да е пълен глупак, а той не е, не може да остави клуба ей така, на който и да е по обясними причини!
За Гонзо обаче не съм съгласен с тези, които го нападат! Да вярно е, че атаките по негов адрес идват отново заради Батков и за това, че Георги Иванов не му се опълчва, но според мен това се случва повече от любов към Левски, отколкото поради други причини!
Гонзо доказа това не веднъж и дори не веднъж е давал лични пари за отбора нощо, че те са незначителни спрямо нужните такива, за клуб като Левски!
Всички знаем, каква революция направи Георги във Варна с местния тим Черно Море. Убеден съм, че се раздава по същия начин и сега, но в Левски е далеч по-трудно........
Много лош навик ни стана на БГ феновете, да оплюваме дори и доказаните легенди на любимия си клуб, само защото работили за някой, който не харесваме!?
Гонзо трябва да бъде съхранен, защото рано или късно нещата ще се оправят и тогава мнозина ще запеят друга песен! Само, че много неща не се забравят......! Не и от всички и всеки!
Много ми е интересно, като неотрален фен, каква е алтернативата В МОМЕНТА за по-добър Левски, имайки в предвид всички обективни и субективни факти?
Херо не може да бъде винен особено крайно, но и той се поизложи през последните години, особено с факта, че винаги е там, където има много пари! Винаги! Нека някой да не ми говори за последните му сезон и половина в Черноморец! Всички знаем, че тогава имаше и друг сериозен проблем от лично естество, за да не предприема Херо нови стъпки в кариерата си!
Уважавам Левски повече от останалите софийски клубове, заради достойнството, което притежава публиката на този клуб и от личен опит с моя любим клуб зная, че един ден, когато всичко се нареди, гордостта е в пъти по-силна! А именно там е истината за истински обичащия фен!
За Гонзо обаче не съм съгласен с тези, които го нападат! Да вярно е, че атаките по негов адрес идват отново заради Батков и за това, че Георги Иванов не му се опълчва, но според мен това се случва повече от любов към Левски, отколкото поради други причини!
Гонзо доказа това не веднъж и дори не веднъж е давал лични пари за отбора нощо, че те са незначителни спрямо нужните такива, за клуб като Левски!
Всички знаем, каква революция направи Георги във Варна с местния тим Черно Море. Убеден съм, че се раздава по същия начин и сега, но в Левски е далеч по-трудно........
Много лош навик ни стана на БГ феновете, да оплюваме дори и доказаните легенди на любимия си клуб, само защото работили за някой, който не харесваме!?
Гонзо трябва да бъде съхранен, защото рано или късно нещата ще се оправят и тогава мнозина ще запеят друга песен! Само, че много неща не се забравят......! Не и от всички и всеки!
Много ми е интересно, като неотрален фен, каква е алтернативата В МОМЕНТА за по-добър Левски, имайки в предвид всички обективни и субективни факти?
Херо не може да бъде винен особено крайно, но и той се поизложи през последните години, особено с факта, че винаги е там, където има много пари! Винаги! Нека някой да не ми говори за последните му сезон и половина в Черноморец! Всички знаем, че тогава имаше и друг сериозен проблем от лично естество, за да не предприема Херо нови стъпки в кариерата си!
Уважавам Левски повече от останалите софийски клубове, заради достойнството, което притежава публиката на този клуб и от личен опит с моя любим клуб зная, че един ден, когато всичко се нареди, гордостта е в пъти по-силна! А именно там е истината за истински обичащия фен!
Сега Херо ли ще е виновен , че няма пари?
Защо тогава Тити не е виновен, че не може да намери 150 хилки за баскетбудалистите 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Bojko Berojko
- Контакти:
tevez написа:Херо, Газпром, пари, отказ.
Просто свържете нещата.
Още като стана ясно на 100%, че няма да има Газпром си помислих, че Херо ще се отметне. Както беше писал един колега по-нагоре, да е жив и здрав, но да не стъпва на Герена, както и Мъри, но това си е мое мнение.
PS: Очаквайте в близките дни новина "Херо подписа с отбор от Русия" или Катар, или на майната си.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
fire написа:Всички Левскари и не само знаят, че Батков е основния проблем в Левски! Ситуацията там обаче, за пореден път е деликатна заради резките промени с очакванията за нов собственик..........от мнозина.........! Сигурен съм, че и на Батков не му се стои вече, но дори да е пълен глупак, а той не е, не може да остави клуба ей така, на който и да е по обясними причини!
Вземете пример от един обективен, безпристрастен и интелигентен фен

Какъв Стойчо Стоев, поредната безгласна буква, която ще слуша и пита Гонзо и Батков дали може да ходи до тоалетна.Писна ми от лъжи!Днес на общото събрание бяха Бакърджиевци, Тоневци, Герджиковци и още ДС сътрудници, те, какво оправиха в техния живот, че ще оправят Левски?!Нямало пари, като няма да обяви официално цена, която иска и не вкючва 40 милиона задължения, защо не го прави?!Ясно е на всички, че той от Левски няма никакво намерение и желание да се маха!Левски ще има 8 милиона бюджет, кого лъже тоя смешник?!6 милиона фонд работна заплата, това прави по 500 000 на месец, при положение, че Гонзо обяви, че в момента за заплати се дават 250 000?!Следователно за да излязат сметки, явно мустакатия измамник и "радетел" за клуба ще ни зарадва с 5 свободни агента с месечно възнаграждения 50 000 всеки(за да излязат предвидените разходи за 500 000 месечно фонд работна заплата), които предвид възнагреждението ще бъдат космическа класа за нашия шампионат.ВИе само си направете изводи и сметнете, кое ще приемете за чиста монета и към, кое ще подходите с доза скептицизъм.Извода е, че от цялата работа редовия и страдащ фен на Левски ще продължи да агонизира и да търпи лъжите на група самозабравили се "ръководители", и за жалост не се вижда края на тази агония....
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- ralka_levskarka
- Контакти:
TodorT написа:ralka_levskarka написа:Който каквото иска да казва, но за мен Херо е един набеден Левскар. Предчувствието ми се оказа вярно- Херо няма да поеме Левски, нищо ново. На Левски в момента му трябват Мъже с главно "М", а не женски полови органи. С много пари всеки може
Рали, тук не говорим за много пари. Тук говорим за стабилно финансово състояние, което да ти позволи да работиш, да градиш отбор, да имаш стратегия за развитие. То няма пари за заплати, за играчи..... не говорим за много пари! Просто 2 години да имаш време да направиш отбор, да надградиш, да се пробваш в Европа. В момента дали ще е треньор на Левски или на Ботев Пд няма голямо значение. Положението е едно и също! Стига сме се заблуждавали
Тогава няма да дава обещания, само агресирам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- milen.hristov
- Контакти:
Sinite ot Sofia написа:McLovin написа:balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !
Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.
Много точно мнение, поздравявам те, момче! Гонзо е мъж, Гонзо не го интересува Левски дали има пари, дали има лоби в БФС и т.н. Гонзо зарязва всичко и тръгва.. защото е левскар. Гонзо, с теб сме!
Пък това, че е некадърен до безобразие и тотален егоист, на кой му пука.
Като е толкова мъж и левскар нямаше и през акъла да му минава да е в Левски, като си знае възможностите.
- milen.hristov
- Контакти:
Brannik82 написа:Гонзо това-онова, ама прави каквото може и не се оплаква, Батков това-онова, ама къде са желаещите да купят Левски? Защо се крият? Херо колко години го молиме, колко пъти отказва на Левски? Голям левскар бил? Цяла година повтаря как идвал, незнам си какво, ЦИРК, СМЯХ ..... От такива "левскари" нямаме нужда.
То и аз мога да правя всичко за Левски, но за какво съм на Левски, ако отборът ще крета в средата и всеки ще си оправя точките с него. Пък колко не мрънка му прочети последните обяснения когато всеки му е виновен, но не и той и треньорската и директорска несъстоятелност.