Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:CTAHKO написа:memnto написа:В Сливен, във Варна, мача на Левски с Ловеч в София. Други?
Ехааа, мача на Левски с ЛовечМного сте се загрижили за нас бре
![]()
![]()
Ти питаш и аз ти казвам. Това, че не ти изнася отговора си е твой проблем.
Kris_men2000 написа:1982 написа:CTAHKO написа:1982 написа:БФС-то било червено ..... сигурно за това почти 30 мача за ЦСКА не е свирена нито 1 дузпа.
Това че сте некадърни, БФС- то ли е виновноАко има, да свирят. Като няма, за какво да ви свирят дузпа? Заради комунистическото четирибуквие ли
Като сте спънати, за какво да ви спъват
![]()
Имаше доста дузпи, ама ние не сме Лудогорец, за тях се дават дузпи и за неправилно дишане, а на нас вече близо 30 мача една не ни е дадена. Иначе било червено БФС-то ...![]()
Дузпи се дават при нападателна игра.На вас как да ви дадат дузпа като не можете да стигнете наказателното поле.Какво искате да ви свирят дузпи на центъпа ли.
Player написа:memnto написа:CTAHKO написа:memnto написа:В Сливен, във Варна, мача на Левски с Ловеч в София. Други?
![]()
![]()
Ти я си вземи и си сложи едно гифче как гоните Лупи от стадиона си преди няколко лета и не гледай в купичката на Левски. Скандала ви не беше по-малък.
Pichichi написа:
Ами той Моу го е правил това!!!
И си прав че ЦСКА и Левски нямат никакво лоби в БФС, само не разбрах как Ст. Младенов с интервюта накара някакъв чиновник
да си подаде оставката, баси тоя Ст. Младенов да го пращаме да реве в Брюксел за пари тогава можем да станем много богати щом е толкова добър.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
memnto написа:CTAHKO написа:memnto написа:В Сливен, във Варна, мача на Левски с Ловеч в София. Други?
![]()
CTAHKO написа:Кой мач на ЦСКА е провалил
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта