KOPScousers написа:Ловрееееееееееееен! Ей, поне познах точния резултат, нищо, че отново нямаме никаква игра хаха.
Ако прогнозираш победа на Ливърпул 2;1 е най-логчния резултат гол няма как да не допуснем

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
KOPScousers написа:Ловрееееееееееееен! Ей, поне познах точния резултат, нищо, че отново нямаме никаква игра хаха.

Добра игра според мен. С двама напред сме много по-добре и дано започне да налага Борини по-често и в първенството. Изключително важен гол за Балотели според мен, дано продължи да вкарва. Честита победа на всички
 Добра игра според мен. С двама напред сме много по-добре и дано започне да налага Борини по-често и в първенството. Изключително важен гол за Балотели според мен, дано продължи да вкарва. Честита победа на всички 

и разбира се много неточен .Освен това го гледам ,всеки ден дава интервюта в официалния сайт .Голяма звезда стана
 и разбира се много неточен .Освен това го гледам ,всеки ден дава интервюта в официалния сайт .Голяма звезда стана   
 bobonik написа:Победа точно в наш стил..Добра игра според мен. С двама напред сме много по-добре и дано започне да налага Борини по-често и в първенството. Изключително важен гол за Балотели според мен, дано продължи да вкарва. Честита победа на всички
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта