miro_rz написа:Teo написа:miro_rz написа:Много ме забавлявате момчета ......... кучето си лае , а керванът си върви.
Някой ще играят на Бернабеу , а някой в Панчерево
Внимавай да не се омажеш от кеф![]()
![]()
9-2-0 що е то?
Цолов размер на задния ти отвор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
miro_rz написа:Teo написа:miro_rz написа:Много ме забавлявате момчета ......... кучето си лае , а керванът си върви.
![]()
9-2-0 що е то?
Teo написа:Аре отивайте си взимате билети от кауфланд за Реал и Пуул на промоция ще получите едно лудогорско пиле и едно парче салам...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
0007 написа:Рони,кога ще ми отгоровиш?Айде беНе започнахте вие с "турци сте",те ви нападнаха вас,горките,и трябваше да се защитите
Боже,как издишате,не се усещате.Никой не ви казва за кого да викате,така и не разбрахте,стига го повтаряхте като папагали.Ама отивате на националния,псувате 20 000 човека,викате "к*р за Левски" и когато ви кажат,че сте бедни душички,го приемате навътре.Както вие сте свободни да си викате каквото искате на стадиона,така и всички останали са свободни да ви заклеймят,това също не го разбрахте.Вие искате свободно да си изразявате мнението,а когато другите го направят и ви оплюят,се наежвате.И ни доставяте удоволствие
![]()
puf-paf написа:Всеки да си държи за любимия клуб.Националната кауза на българите е националния отбор с химна и герба.Лудогорец като работят правилно нека успеят.Да си направят стадион и да радват свойте привърженици в Разград след като предпочита да инвестира там.Безразличен ми е Лудогорец тъй като изцяло емоционално съм ангажиран от моя клуб и място за друга емоция няма.
![]()
9-2-0 що е то?
boabbb написа:miro_rz написа:Teo написа:miro_rz написа:Много ме забавлявате момчета ......... кучето си лае , а керванът си върви.
![]()
9-2-0 що е то?
miro_rz написа:boabbb написа:miro_rz написа:Teo написа:miro_rz написа:Много ме забавлявате момчета ......... кучето си лае , а керванът си върви.
![]()
9-2-0 що е то?
Тази к*рва на снимката ти ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта