VI кръг: ЦСКА - Марек 5:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: VI кръг: ЦСКА - Марек
А този третия, който влезе какъв е?? Щото нямам никви спомени за него. 

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:А този третия, който влезе какъв е?? Щото нямам никви спомени за него.
Причиненко ли ? Игра срещу Зимбру в центъра на защитата и се представи добре .
MAXIMUS написа:Pichichi написа:Милисавлевич пак не игра! Новия бразилец не виждам с какво е по-добър от Милисавлевич.
Мисля си, защо Стойчо да не пробва Милисавлевич в центъра ! Борбен е , има скорост, не отстъпва по нищо на този етап от Сънди и Маркиньос. Отляво вече намерихме ЧОВЕКА !
Абсолютно. Милисавлевич има техника и физика и е един от 3-та най-добри играчи в ЦСКА, на всеки пост с изкл. на вратар,центр. защитник
и таран да го пуснат ще е по-добър от настоящите играчи.
Тончи играч на мача...
Буквално минаха сигурно едно 90% от всички атаки през него
Хубав мач... доволен съм

Буквално минаха сигурно едно 90% от всички атаки през него

Хубав мач... доволен съм

- Red_Girl
- Контакти:
MAXIMUS написа:Red_Girl написа:А този третия, който влезе какъв е?? Щото нямам никви спомени за него.
Причиненко ли ? Игра срещу Зимбру в центъра на защитата и се представи добре .
Абе някъв друг май беше, щото този го знам, освен да не съм видяла добре.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

MAXIMUS написа:Pichichi написа:Милисавлевич пак не игра! Новия бразилец не виждам с какво е по-добър от Милисавлевич.
Мисля си, защо Стойчо да не пробва Милисавлевич в центъра ! Борбен е , има скорост, не отстъпва по нищо на този етап от Сънди и Маркиньос. Отляво вече намерихме ЧОВЕКА !
На Милесавлевич нещо не му се играе напоследък.
Първите 15минути бяха трагични, след това вече се успокоиха и почнаха да пресират дълбоко, и да разиграват топката. Спокойно можеше да е двоен резултата, ако страничния съдия не беше слепец и не си измисляше засада след засада. Но като цяло тези Марек са по-слаби и от Левски, така че този мач неможе да е показателен.
П.П. Головете на кръга са на 1.Маркиньос, 2.Кукоч, 3. Карачанаков

Аз пък си мисля да пробва Дивиш като нападател, Вальо Илиев като вратар, Буш като централен защитник, Апостол Попов като помощник съдия, а Съни като лекар или физиотерапевт.
Толкова ли е трудно да се наслаждавате на успехите? Кой колкото може играе, кой колкото може ръководи. Това е положението.
Толкова ли е трудно да се наслаждавате на успехите? Кой колкото може играе, кой колкото може ръководи. Това е положението.
- Udoji90
- Контакти:
Red_Girl написа:MAXIMUS написа:Red_Girl написа:А този третия, който влезе, какъв е?? Щото нямам никви спомени за него.
Причиненко ли? Игра срещу Зимбру в центъра на защитата и се представи добре.
Абе някъв друг май беше, щото този го знам, освен да не съм видяла добре.
Третата смяна наистина си беше Причиненко. Иначе няма как да е играл срещу Зимбру, защото не беше картотекиран тогава. За мен от началото на сезона той ни е най-добрият централен защитник и беше грешка, че не започна в Разград.
Последна промяна от Udoji90 на 22 авг 2014 22:38, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Изхабили сте си головете от фал за 2 първенства напред.
Маркиньос тоя удар ще го разправя на внуците си.

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Причиненко е украинец, преди това е играл за Севастопол. Нямам конкретни наблюдения за играта му. Иначе за Жоаким пак ще се повторя - изключително посредствен играч. Много лошо пласиране и мудно придвижване по терена! И трите положения днес му ги изработиха като по учебник, дето се вика... Първо му я центрираха по конец на главата и от три метра уцели точно вратаря. След това при пробива и подаването на Буш изостана на метър зад топката, вместо да я забие на скорост (на повторението след това се вижда много добре мудното му придвижване през цялата ситуация) и накрая онова положение сам срещу вратаря, отново фрапантен пропуск. Е кво повече да коментираме!?
Последна промяна от RedeviL на 22 авг 2014 22:39, променено общо 1 път.