За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Пак да попитам

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2014 17:29

drughi написа:За мен "бадема" се изложи много. Не може след като преди няколко дни си говорил такива неща за едни хора, да се върнеш пак на същото място, все едно нищо не е станало. Аз лично, не бих приел такъв човек отново в моя отбор.

Ти па. Не говори така. Човекът пожертва името си, за да спечели целия армейски народ :!: Сега Сашетата ще осъзнаят грешките си, ще платят на всички, ще се извинят(с декларация разбира се), ще се прегърнет със "Завинаги" и всички ще загледат в една посока, с ръка свита в юмрук :!: Как нямало да приемеш пак такъв човек в отбора си :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 26 юни 2014 17:33

BRF написа:
turb04 написа:
BRF написа:
turb04 написа:Копирано от Гонг:

"Скъпи армейци,
Съжалявам за случилите се събития през последните седмици. Думите, казани от моя страна, бяха плод на нерви и напрежение. Проявявам разбиране към ръководството ни, което минава през всякакви трудности, но аз вярвам, че те ще се справят.
Каузата "ЦСКА" за мен е над всичко и ще дам най-доброто от себе си за отбора и ще бъда най-щастливия човек да завърша кариерата си тук"

Под декларацията стои подписа на Емил Гъргоров.

Е, какво стана в крайна сметка?
Нищо, само Менди не е в отбора, а иначе се даде храна за всички недобронамерени медии, докато нервите на привържениците бяха опънати докрай.

Та да попитам пак - кому бе нужно това?

Какво очакваш да ти се отговори?
Станалото-станало!Бадема е при нас и ако тренера реши ще играе в мачовете.Точка по въпроса!Всеки е постъпил както е преценил!

А ако си бяха тръгнали повече хора?
Ти прочете ли интервюто на Велизар Димитров?

Ми,щяха да си тръгнат!Аз какво да направя?Или Бадема щеше да е виновен?
Не,не съм чел интервюто на Велизар!

Ето ти частта, която касае скандала: "Искам обаче да посъветвам някои от футболистите на ЦСКА, особено по-опитните да не демонстрират постоянно несъгласието си с управленските решения в клуба. Понякога просто трябва да се съобразяваш с това, което се решава от шефовете. Няма лошо в собственото мнение, но понякога то просто може да си остане за самия теб.". Предполагам, че няма да го заподозреш в пристрастност към Томов. :)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Мнениеот Червени Воини » 26 юни 2014 17:35

"Радвам се да те видя отново при нас, Гъргоров. Обичам ЦСКА!", написа Тони Силва на стената си във "Фейсбук". :P
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 26 юни 2014 17:36

Бадема се прецака тотално. С новият договор и вече многократните бягства няма да посмее да гъкне нито на Сашетата, нито на Стойчо. Вече им е в ръчичките! Дори няма да посмее да попита за заплатата си... :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 юни 2014 17:37

Пестете патроните и черното мастило.Вчера Стойчо каза,че ще излезе официално със становище по този случай.
След това може да включите на автоматична стрелба и подред-Стойчо,Вальо,Тошко,Перота,както и младите,които
не са взели повече от две заплати.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юни 2014 17:40

TristaNNN написа:
drughi написа:За мен "бадема" се изложи много. Не може след като преди няколко дни си говорил такива неща за едни хора, да се върнеш пак на същото място, все едно нищо не е станало. Аз лично, не бих приел такъв човек отново в моя отбор.

Ти па. Не говори така. Човекът пожертва името си, за да спечели целия армейски народ :!: Сега Сашетата ще осъзнаят грешките си, ще платят на всички, ще се извинят(с декларация разбира се), ще се прегърнат със "Завинаги" и всички ще загледат в една посока, с ръка свита в юмрук :!: ...

...и ще живеят щастливи заедно, докато смъртта ги раздели. Амин... 8-)
П.П. Апропо, кога ще бъде втората емисия на акции, или Лупи не е чак толкова тъп и се усети, че балъците взеха да стават все по-малко, дори в България?!... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 26 юни 2014 17:44

Остана да се върне Фон Пюре.....но като кондиционен треньор. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 юни 2014 17:48

turb04 написа:
Logical person написа:Нанесе огромна вреда на клуба. Никакво извинение ( което е доста семпло ), не може да компенсира това. Никога публично не се изнасят неща от кухнята на отбора и никога публично не се обсъждат началниците. Бадема може да е твърде тъп за да го осъзнава, но Томов и Тодоров не трябва да го приемат обратно.

Съгласен съм с теб, но от друга страна Томов и Тодоров гасят други пожари и няма пари за играчи, та и двете страни ще си налегнат парцалите.
Постъпката на Бадема е мега малоумна и във всеки нормален клуб просто щяха да забравят, че съществува.
В крайна сметка ще разберем какво се крие зад целия цирк, но по-късно.

помнете ми думата.в дъното е стойчо. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 26 юни 2014 17:55

ХИЧ НЕ СЕ РАДВАМ ,ЧЕ СЕ ВРЪЩА ТОЯ КУФАР.. ЯВНО СА МУ ОБЕЩАЛИ ПАЧКА,ЩОМ ПАК СТАНА АРМЕЕЦ... :oops: ЖАЛКО ЗА ПАРИТЕ...

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 26 юни 2014 18:12

turb04 написа:
Stahlgewitter написа:Мъка си е и при вас,не е лесно.

Ако е спокойно, не е на хубаво... Колкото повече проблеми при нас, толкова по-силен е ефектът на пружината. Вие се убедихте на няколко пъти, ако не ме лъже паметта...

То хубаво,но накрая да не се скъса пружината !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “ЦСКА”