Официално: Литекс представи Джаксън Менди

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Официално: Литекс представи Джаксън Менди

Мнениеот angelco77 » 20 юни 2014 12:22

boabbb написа:Писал съм го доста пъти вече, ще го напиша и пак ;) ДРУГ НЯМА ! Вас ако ви остави микренския, какво правите :? Аз не искам сопотски изпълнения :!: Лупи може да не го харесваме, ако имаме избор, обаче ... ЦСКА (Радомир) на Паро не е избор :!: По отношение на случая, щото бая се отнесохме от темата, според мен има неправомерни действия от Литекс, точно на тези, които могат лесно да си намерят друг отбор им се плаща ;)

И като ни остави"микренския" какво?И тук ще напиша-били сме в Б група,можем пак да се отзовем там.Но ние трагедия от това няма да направим. ;)
И тук е ГОЛЯМАТА разлика.Щото ако вие идете в Б или В група,ще е рев,вой и квичене до небесата.И що-щот харизмата изпаднала. :lol:
Голям праз-биха казали например феновете на Ювентус или Рейнджърс. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 13:45

Ще ти отговоря максимално възпитано, щото зеления ти колега може да ми навреди :lol: Ако ви изостави "микренския", отиването в "Б" или "В" група няма да е странно, в крайна сметка там сте прекарали повечето от съществуването си ;) ЦСКА е рекордьор по какво ли не в нашия футбол, така че няма база за сравнение ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 20 юни 2014 14:17

boabbb написа:Ще ти отговоря максимално възпитано, щото зеления ти колега може да ми навреди :lol: Ако ви изостави "микренския", отиването в "Б" или "В" група няма да е странно, в крайна сметка там сте прекарали повечето от съществуването си ;) ЦСКА е рекордьор по какво ли не в нашия футбол, така че няма база за сравнение ;)

Боабабчо,млади момко,пак ги пиша,Ювентус и Рейнджърс също са рекордьори,НО изпаднаха,нали?ЦСКА като е рекордьор по какво ли не в нашия футбол,не може да изпадне,така ли?Защо?С какво е по различен от италианския или шотландския футбол?
Зеления ми колега е достатъчно възпитан,за да не те закача,щото предполагам и той се забавлява да ти чете напъните :mrgreen: ,които до някъде са напълно разбираеми,защото си фен на ЦСКА и си пристрастен. ;)
Пък те имам за умно момче,ако свалиш червените очила,ще разбереш разликата. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 14:20

angelco77 написа:
boabbb написа:Ще ти отговоря максимално възпитано, щото зеления ти колега може да ми навреди :lol: Ако ви изостави "микренския", отиването в "Б" или "В" група няма да е странно, в крайна сметка там сте прекарали повечето от съществуването си ;) ЦСКА е рекордьор по какво ли не в нашия футбол, така че няма база за сравнение ;)

Боабабчо,млади момко,пак ги пиша,Ювентус и Рейнджърс също са рекордьори,НО изпаднаха,нали?ЦСКА като е рекордьор по какво ли не в нашия футбол,не може да изпадне,така ли?Защо?С какво е по различен от италианския или шотландския футбол?
Зеления ми колега е достатъчно възпитан,за да не те закача,щото предполагам и той се забавлява да ти чете напъните :mrgreen: ,които до някъде са напълно разбираеми,защото си фен на ЦСКА и си пристрастен. ;)

Не е лъжа ;) Ама недей да сравняваш Шотландия и Италия с България :lol: Няма база просто, в какъвто и да е аспект ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 20 юни 2014 14:28

boabbb написа:
angelco77 написа:

Не е лъжа ;) Ама недей да сравняваш Шотландия и Италия с България :lol: Няма база просто, в какъвто и да е аспект ;)

Преполагам,имаш предвид правилата и по точно как се спазват в различните държави. ;) Прав си,съгласен съм. ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юни 2014 18:53

Радвам се, че водите горе-долу цивилизована дискусия, защото няма да е приятно да трия мнения и после да наказвам.

Една поправка само - Литекс никога не е бил във В група.
Редовно си участваше в Б група, а дори имаше и няколко влизания в А група и преди Ганчев. Именно след едно такова отпадане от А група Ганчев ги взима Литекс през 1996 година.

Reckless

Мнениеот Reckless » 25 юни 2014 15:25

boabbb написа:...според мен има неправомерни действия от Литекс, точно на тези, които могат лесно да си намерят друг отбор им се плаща ;)

Това е според теб. А според мен няма неправомерни действия от страна на Литекс.
К'во прайм сега !?

Върни се в “Литекс”