Това,че Ефендито финансира Пеевски,е ясно на всички.Даже прокуратурата излезе със становище по въпроса т.е.че има връзка между Цецоооу Василев и ДПС.И има доказателства за това.Останалото е ала-бала.
Колкото до "срещата" на Динев с "феновете"...кои са тези фенове ? Интересно ще бъде,да им се видят лицата.
Коко Динев на среща с фенове на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Коко Динев на среща с фенове на Локомотив
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
-
Все ваши легенди:
На срещата присъстваха легендите на Локомотив Пловдив Гочо Василев и Аян Садъков. Христо Бонев пък се обади и се извини,че няма да може да присъства, тъй като е извън страната.
Read more: http://sport.plovdiv24.bg/492395.html#ixzz30pDamQS1

Гледай модераторе

А по темата с фен артикулите, все едно да започна да произвеждам екипи на Барселона, понеже съм и голям фен. И с цялата си наглост да казвам,че е законно. Хубаво се облажват Нежния и компания, а вие ги защитавате.
- plovdivram
- Контакти:
sky1 написа:
Гледай модераторе.
А по темата с фен артикулите, все едно да започна да произвеждам екипи на Барселона, понеже съм и голям фен. И с цялата си наглост да казвам,че е законно. Хубаво се облажват Нежния и компания, а вие ги защитавате.
Е, я вие 'дето ни знаете освен имената и ежедневните навици... т.е. познавате ни по-добре от нас, да ни кажете и кои са ФЕНОВЕТЕ (оставете бившите футболисти) на снимката, 'щото на мен поне тези хора, които се виждат на снимката не ми говорят нищо!
Колкото до "произвеждането на екипите"!!!

Владо с теб в полемики не искам да влизам. От хора, които пишат, а нищо не казват ми е дошло до гуша.
Модератора иска лица, давам му, а ти се плюнчиш. Знаеш ли колко ми е през к... кои са били.
А за екипите, след като потниците нямат право върху емблемата на отбора, като нейни собственици не могат да е слагат за комерсиални цели. Това го знае всеки нормален човек,а ти пак блабла.
То от много плюнчене скоро ще играете на стадион без трибуни, защото ако бях на твое място и агитирах за бутането на трибуната сега щеше поне малко да ме е срам.
Хайде сега давай някое от твоите трогателни есета.
Модератора иска лица, давам му, а ти се плюнчиш. Знаеш ли колко ми е през к... кои са били.
А за екипите, след като потниците нямат право върху емблемата на отбора, като нейни собственици не могат да е слагат за комерсиални цели. Това го знае всеки нормален човек,а ти пак блабла.
То от много плюнчене скоро ще играете на стадион без трибуни, защото ако бях на твое място и агитирах за бутането на трибуната сега щеше поне малко да ме е срам.
Модератор ЛокоПД написа:Това,че Ефендито финансира Пеевски,е ясно на всички.Даже прокуратурата излезе със становище по въпроса т.е.че има връзка между Цецоооу Василев и ДПС.И има доказателства за това.Останалото е ала-бала.
Колкото до "срещата" на Динев с "феновете"...кои са тези фенове ? Интересно ще бъде,да им се видят лицата.
Хах и как направи връзката. Ми той Ц Василев много неща финансира. Той финансира Ботев но не е фен на Ботев., и всички сме наясно с това.Ми по тази логика понеже Пеевски е от Левски, то следва че Ц Василев е от Левски. Абе големи сте , нямате грешка.
Щом яде риба, значи пие вода. Щом пие вода значи пикае. Щом пикае значи има *****. А щом има ***** неможе да не ми пусне

sky1 написа:Владо с теб в полемики не искам да влизам. От хора, които пишат, а нищо не казват ми е дошло до гуша.
"Потниците" продават артикули с емблемата на клуба след като имат договор с клуба и след като клуба е показал незаинтересованост към този вид дейност, ако клуба беше толкова загрижена за правата върху емблемата щеше да погне хилядите дребни търговци, които продават артикули с емблемата на клуба...Същата работа е и при Нежния след като никой в клуба не беше заинтересован да направи нормални условия да си купим по една вода на стадиона, човека се зае с тази дейност и също има договор с клуба за това!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- plovdivram
- Контакти:
sky1 написа:Владо с теб в полемики не искам да влизам. От хора, които пишат, а нищо не казват ми е дошло до гуша.
Какви "есета" бе Скай?!

Дал бил...

Колкото за съборената трибуна!!!

Ставате ВСЕ по-СМЕШНИ в "ДОБРОЖЕЛАТЕЛСТВОТО" си!!!

plovdivram написа:razer написа:На мен отговори на въпросите не ми трябват трябват Ви на Вас!!!Ако ги имате Ок значи всичко е наред,но се съмнявам това да е така.За срещата нищо не каза...що така??....а да верно "не си знаел"!!Това за историята даже няма да си правя труда да го коментирам,че бая "есета" си написал по темата с "радио" не ми се занимава да споря пък и темата тук е друга!
Като не ти трябват "отговори на въпросите", защо ги водиш в посока, която НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА?
"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!!
Ако времето което прекарваш в този форум се опиташ да го превърнеш в нещо по ползотворно за Локо може скоро да започнеш да виждаш и по далеч от носа си!
- plovdivram
- Контакти:
razer написа:plovdivram написа:razer написа:На мен отговори на въпросите не ми трябват трябват Ви на Вас!!!Ако ги имате Ок значи всичко е наред,но се съмнявам това да е така.За срещата нищо не каза...що така??....а да верно "не си знаел"!!Това за историята даже няма да си правя труда да го коментирам,че бая "есета" си написал по темата с "радио" не ми се занимава да споря пък и темата тук е друга!
Като не ти трябват "отговори на въпросите", защо ги водиш в посока, която НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА?
"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!!
Ако времето което прекарваш в този форум се опиташ да го превърнеш в нещо по ползотворно за Локо може скоро да започнеш да виждаш и по далеч от носа си!
И ти като Динев или не знаеш какво говориш или говориш "ЦЕЛЕНАСОЧЕНО" неща, които трябва да карат хората да вярват на нещо, в което той самият не си вярва, но му се иска другите да го правят!!!