валкареджио написа:luxorus написа:По-голяма глупост от тази:сблъсъците на 10 януари същата година бяха предизвикани от фенове на Левски
не бях чел!
Тогава бях студент първа година в СУ и много ясно си спомням всички тези събития,защото бях част от тях.Сблъсъците бяха,защото народът беше в безизходица,окраден,дъвкан и изплют от Жан Виденов и свитата му.Ако може някой да се отличи като лице на тия събития,това по-скоро бяха Камен и Слави Трифонов и ко,които бяха винаги на първите редици!
след като твърдиш,че Слави и Тончо Токмакчиев са били начело на протестите.
кажи ми колко камъка хвърлиха срещу парламента и народните представители.
истината е съвсем друга,една част от олигархията плати на "сините" фенове за предизвикване на бунтовете и спусна Костов за премиер.
става въпрос за едни червени милионери които се страхуваха от Жан Виденов както БКП елита се страхуваше от Тодор Живков да не им вземе откраднатото и го свалиха през 1989 година.
а дс изигра важна роля с лансирането на актьорите от "ку-ку" които са най добре замислената пропаганда на БКП.
единия режисьор Корумбашев вече е народен представител от БСП
другия Нидал Алгафари е член на БСП,може би случайно!
третия Любен Дилов-син уж със СДС , а всъщност не чак до там.сега и той е спуснат в една телевизия да взима много добри хонорари.
Зуека,Марта Вачкова и те със топли местенца за по няколко хилядарки на месец.
а съвсем случайно всички те са привърженици на цска!?!?
само Воденичаров не е.
много случайности в тази наша малка България.
може да питате,ще ви отговоря на всички въпроси за случилото се от 1989-1997 години.
разбира се на всичко ,което не е подсъдно за публикуване.
Марта Вачкова е левскарка, ама нейсе...Това ви е проблема на вас левскарите, че сте ревльовци като Тити Папазов, все сте репресирани, все сте онеправдани, все сте жертви на съдбата. Дано като дойдат извънземните, та да рахатясате и вий горките...