Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

haha

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот haha » 11 мар 2014 22:46

Тоя Домуса много гаден тип, всички знаем как е напълнил стадиона- на 40 хиляди е осигурил безплатни превоз, билети и сандвичи със салам.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 22:46

vannistelroy написа:
puf-paf написа:Толкова сме комплексирани, че това може да се случи само при нас .Навсякъде единствения отбор на нациите е националния, клубните са в пряка конкуренция със собствен локален живот,собствена история ,традиции ,клубен химн /а не националния химн/ и фенове живеещи ежедневно с отбора.

Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи,

Но тоя отбор който го хване го би,
аз пак щастлив съм,че отборът ми пада,
доволен съм,че Коко отново пак страда.
Ала истината май е съвсем различна,
да пада отборът,стратегия лична.
Иначе на Коко тото ще се разбие,
ако вземе отборът му да бие...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бе ти се шегуваш,ама колегата е прав. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 11 мар 2014 22:47

Ивайло Лудогорец написа:http://greenfront09.com/index.php?p=view_album&id=4#prettyPhoto

Малко снимки от Б и В група . Някои отбори надали въобще ще имат публика във В група при такива условия . ;)

ей,Ивайло,внимавай с тея снимки-сега ще скокнат от ботев и ще ти покажат статистика как са били 40-50000 във "В''и около 80000 във "Б" :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 22:48

Аз не мога да разбера,защо бъркате нехаресването на един отбор със завист ??? :roll:

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 11 мар 2014 22:51

Ивайло Лудогорец написа:http://greenfront09.com/index.php?p=view_album&id=4#prettyPhoto

Малко снимки от Б и В група . Някои отбори надали въобще ще имат публика във В група при такива условия . ;)

Би ли ми показал снимки от награждаването ви с титлата миналата година че май имахте около 1000 човека на стадиона.
По въпроса за феновете и глорихънтърите какво толкова сте се захванали с това.Всеки има право да си ходи на който мач иска.То за съжаление повечето хора са така.Ако другата година Лудогорец се провали в Европа пак ще им ходят по 2-3000 на мач.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 22:52

М Камбуров написа:

ей,Ивайло,внимавай с тея снимки-сега ще скокнат от ботев и ще ти покажат статистика как са били 40-50000 във "В''и около 80000 във "Б" :)

Аз за това казвам някои . Те поне са били във В група и знаят какво е за разлика от някои . Супер яко е че са ходили и във В група .

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 11 мар 2014 22:55

Имам един въпрос.В Разград има ли друг отбор

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 мар 2014 22:55

subzero написа:Колега volf,понеже познавам цитирания колега доста по-добре от Вас,бих Ви препоръчал този цитат ;

Мнениеот ntodorov на 13 Май 2012 09:58
Грозен и омерзен мач, в който за втори път през живота си се убедих, че футбол с БГ марка се практикува, подобно на театрална постановка писана за кукли на конци. Хем да не разбираш, кои са куклите, хем да не знаеш кой стои зад тях, хем да не знаеш колко им са дълги конците. Не е достатъчно да си стойностен отбор и да имаш добри и качествени футболисти. ТрЕбват ти само няколко нещица - благоразположението административно, удобен фотьойл и добре платени вежливи пикола. Пикола, които в случай на нужда да изпълняват възвратно постъпателни движения в областта на таза или орални мимики с цел обслужване на внезапни интимни желания и то без специфичните за любовната игра прелюдия - ей така бързо, директно и вулгарно. Момчета. Българите сме доказани същества с комплексарски проблем. Проблем, който се допълва от първичното ни его и ей ти го синдрома -"Силно желание, слаба практическа ( субективна) възможност с налична неограничена финансова такава". За този синдром лекове, колкото щеш, но за съжаление днешните паралии са избрали футбола. Практикуват го, като вариант за "повдигане на дух и настроение"...Такъв стана и случая за иначе симпатичния ми до вчера гос'ин със свински "намек" във фамилията. При тази си болест обаче г'ина няма как да подбира средствата и то в момент, когато волю-неволю борави със средствата на близо 1/4 от БВП на изстрадалата ни Родина. Явно БВП на БГ е малък или пък състоянието Домусчиево е неприлично неограничено, но потърпевшите са...любителите на футбола. Тези любители на футбола, които нямаха късмета този г'Ин да лекува болното си его нейде другаде - я на голф площадка, я на яхта ветрогонка, я из някое ловно поле. Жалко е за всички ни, но най-лъганите, като, че ли са хората в Разград. Лъжат ги, така, както ни лъгаха и нас в Бургас. С тази разлика, че ние сме напред в тези събития. Изживяхме този фалш с " първична радост", а години след това не можем да си върнем хората по трибуните...Колкото и да ми е тъжно да го напиша, след този мач в Разград за пореден път се убедих, че всъщност редовия бургаски фен има защо да е апатичен към футбола с марка БГ. Язвите ни във футбола се появяват и трудно изчезват. Домусчиев е само поредната такава.
ПС: За първи път оправдавам отлива на публиката от стадионите ни.
Офтопик:
Изображение

Аватар
ntodorov

Колега Тодоров,простете че Ви цитирам без разрешение.

Не знам какво искаш да постигнеш с постването на това, но явно трябва да заявя:
Аз не харесвам Домусчиев или по-скоро ми е безразличен, що се касае за личностните му качества.
Проблемът с този човек е твой! (може би имаш такъв - така звучиш)
Аз харесвам играта на Лудогорец и хората на които разчитам тя да изглежда такава не се казват Кирил или Георги Домусчиеви.
Умението да си създаваш идоли и после болезнено да ги отхвърляш е твой приоритет (случаят с Херо)!
Аз харесвам добрият футбол и онези които го практикуват. (Кое от смисъла на тези думи не схвана нито за момемт?)
Да истина е, че очакванията ми за успехите на Лудогорец не са от вчера, но аз съм мислещ човек и просто днес логиката ми бере своите плодове.
Вероятно в този си пост Тодоров е бил афектиран от "несправедливоста" срещу Херо, който на онзи етап огрян от всенародната любов следваше да се разхожда по терена под непрекъснатите овации на публика и съдии..., а днес е толкова виновен и за двама Ви !!!?
Феновете на Лудогорец не страдат - щастливи са от избора си - РАЗБЕРИ ГО!
Няма начин да ги убедиш в обратното. НЕ Е ВЪЗМОЖНО! НЯМА СМИСЪЛ!
Не си бил на тяхно място и вероятно никога няма да бъдеш (това е само една пропусната полза (за духа и душата))!
Не си готов да си шампион, но пък дръж се достойно...
Абе, ко ти дреме...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 22:56

bai_ivo2 написа:Имам един въпрос.В Разград има ли друг отбор

Кой да знай ??? :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 мар 2014 22:59

Нямах намерение да ходя на мача с Валенсия, ако не беше братовчед ми, който беше взел няколко билета в повече.. Ще подрепя Лудогорец и толкова, но тръпката която изпитвам, когато гледам мач на ЦСКА (независимо от състоянието на отбора и неговия съперник) не може да се сравни с нито един друг отбор!

Върни се в “Футбол - България”