vannistelroy написа:rhaegar написа:Ае, вие всеки ден ли ще пускате тема за едно и също?
Да,докато не пуснат коментарите.
Нещо против?
На оръжие, братя
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vannistelroy написа:rhaegar написа:Ае, вие всеки ден ли ще пускате тема за едно и също?
Нещо против?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
vannistelroy написа:rhaegar написа:vannistelroy написа:rhaegar написа:Ае, вие всеки ден ли ще пускате тема за едно и също?
Нещо против?
А, дреме ми. Само ще ви ги заключват, а коментарите няма да ги пуснат
Нали знаеш,че като се заключи темата ще излезе нова...а коментарите ще бъдат включени.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

CTAHKO написа:vannistelroy написа:rhaegar написа:Ае, вие всеки ден ли ще пускате тема за едно и също?
Нещо против?
На оръжие, братя
vannistelroy написа:Коментарите под статиите ги имаше и бяха махнати. Ако Гонг искат да си омажат сайта отново с тяхното пускане, живи и здрави. Но не виждам логика зад подобно решение. Освен да се угоди на "задружното ви семейство".
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Привет, невежества! (В духа на великия професор Юлиян Вучков)
Всички, които пишехме в Спортни години наред бяхме като едно голямо семейство. С някои се познавахме лично, там намерихме приятели, врагове, гаджета, какво ли не. Виждам, че в момента се носят само легенди за това велико място. С изключение на 1-2 форумни трола, които ги има във всеки един спортен сайт, атмосферата винаги е била на ниво, далече сме били от това да се псуваме като каруцари. Точно обратното, лафа беше на ниво и винаги имаше майтапи. Можете само да си мечтаете за същото ниво на комуникация в този умрял форум. Да не говорим, че страниците в Гонг се отварят със скоростта на ранен охлюв. Радвайте си се на пробития форум. Простени сте, че тънете в заблуда. Със здраве!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта