Хайл.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Съгласен съм с всичко написано от хер Фюрер,относно мача.
Хайл.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Крум ако беше чул какво му се подвиква цял мач от хората по трибуните(да не си оставя зоната) ама на.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ntodorov написа:ivan56 написа:Крум ако беше чул какво му се подвиква цял мач от хората по трибуните(да не си оставя зоната) ама на.
...и Херо, ако ни беше чул да сменя Ванчо, ама - пак на.
ivan56 написа:Ша ма извинявате ама бекуе или както ме е там името освен че беше единствения с по тъмна кожа аз с друго не го запомних.
Фюрера чак ме озадачава какво е видял в него.
BRF написа:Ivo-Chernomoretz написа:Тъпа загуба , ЦСКА ако някой си мисли ,че са по силни от нас - да се гръмне
За този мач ли говориш или по принцип
?Ако е първото-виж резултата,ако е второто виж класирането!
ntodorov написа:subzero написа:Съгласен съм с всичко написано от хер Фюрер,относно мача.
Хайл.
Много бързо се съгласяваш Данчо.![]()
Аз не съм съгласен обаче в частта с Фонсека.
Та това ни беше единствения футболист, който "дишаше" след последния съдийски. Да. Имаше брак и при него, не успя да вкара
от наглед лесна позиция, но пък го направи по-нататък. Фонсека дори смея да твърдя, че беше най-полезния ни играч барабар със Славчо Шоколада и Траян Траянов...В поуста на Миро бих заменил Фонсека с Крум. На няколко пъти Крум си оставаше човека ( Тони Силва през второто )сам и то на 20 метра от себе си. Така падна и първия гол във вратата ни, когато на Крум не му стигнаха хем време, хем отскок за да компенсира голямата си дистанция от Силва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта