Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: Протести в Босна и Херцеговира, напрежението ескалира

Мнениеот nikita 333 » 07 фев 2014 19:18

Gretna написа:Босна и Херцеговина.
До преди 10 години държавата беше раздирана от гражданска война. Никога не била членка на ЕС. Пълна е с цигани. Безработицата е 44%. Средната заплата е 420 евро. Хората протестират и се борят за правата си.

България
От 25 години е демократична държава. Хората живеят в мир. 7 години е членка на ЕС. Пълна е с цигани. Безработицата е над 20% но това е официалната. По неофициални данни тя, безработицата е около 30%. Средната заплата е 400 евро. Хората в тази страна са щастливи и смятат, че няма нужда да протестират

Българите вече са скопени овце. Съжалявам, че съм Българин.

Къде е тая средна заплата от 400 евро бе смешко??
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 фев 2014 19:30

MoNteSo написа:Няма как да стане това. Това не е изгодно нито за САЩ, нито за ЕС. Мислиш ли, че ще го допуснат ? А албанците, ако вземат нещо, което не е тяхно, то това ще бъде областта около Тетово, днешна Македония. По ирония на съдбата в тоя град са се раждали горди българи. Измежду тях е героинята Мара Бунева!

В момента има криза в световен мащаб.

Босна и Херцеговина бяха приоритет за САЩ и ЕС, когато там интереси имаха и Русия.
Но сега Русия са се съсредоточили върху Украйна, въобще не им е до Балканите.

А изтеглянето на основни контигенти на К-ФОР говори, че ЕС и САЩ оставят там нещата на самотек.
В Босна ситуацията буквално е тип "орел-рак-щука... Няма как да просъществува подобна Държава, с население, което изпитва брутален антагонизъм към другите народности.
Ще се изискват неимоверни усилия, както политически, така и икономически тая Държава да просъществува.
Усилия, които към момента, нито САЩ, нито ЕС са готови да положат ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 07 фев 2014 20:04

Не знам как се разминахме с такова кръвопролитие през 90-те. Турците бяха силно настроени срещу нас заради възродителния процес, от София подклаждаха враждата с анти-комунистически приказки по линия на възродителния процес, абе щяхме да се изколим, баща ми си купи оръжие, имаше подготовка...

Баща ми каза "Синко, помощ от София не чакай, властта се смени. Дойдоха на власт онези, заради които Капитан Петко Войвода вдигна знамето "Те, погребаха България". Ако стане нещо, помощ няма да изпратят, така правят винаги когато нещата опрат до конфликт с турците, справка: Илинденско-преображенското въстание. Ако тръгнеш да бягаш, бягай на Север към Русия. Там ще те приемат, правили са го 500 години, теб няма да те върнат..."

П.П. Между другото...Вечна му памет на Капитан Петко Войвода! Днес е починал...
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 07 фев 2014 20:07

LSFC 1914 написа:
Gretna написа:
THE G.A.M.E написа:
Gretna написа:Съжалявам, че съм Българин.

Ние също съжаляваме, че си българин.

Това е най-малкото за което да съжаляваш.

Такива, като теб трябва да бъдат публично обезглавени.

някои политици трябва да бъдат обезглавявани,а не този човек.
много точно го е казал в преносен смисъл "съжалявам че съм Българин".
по точно не може да бъде изразено.
ако милеем за нашата родина нека излезем и потрошим главите на продажните политици а не само 1500 младежи да се опитват да изправят обърнатата от всички нас каруца.

Потребителски аватар
Горд комунист

БНТ махнете Кедъра

Мнениеот Горд комунист » 08 фев 2014 00:20

Това соросоидно нищожество Кедъра трябва незабавно да бъде уволнен от БНТ. На хората им писна да му слушат западните пропаганди, а на профила си във фейсбук е сложил украинския флаг заедно със флага на ЕС. По рано пък обиждаше корейския народ и техния лидер Ким Чен Ун, дано колегата от форума КНДР не е чул бръщолевенията му. Кедъра не се прави на такъв какъвто не си, целият ви род от комунисти, а сега ти ми се правиш на демократ. Вън Кедъра от БНТ !
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !

Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !

Потребителски аватар
Горд комунист

Re: БНТ махнете Кедъра

Мнениеот Горд комунист » 08 фев 2014 00:23

Също така заради Кедъра скриха Орешарски. По руската телевизия го пуснаха като поздравява нашите олимпийци, но соросоидната шайка на Кедъра скри Орешарски. Позор.
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !

Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 08 фев 2014 00:27

Кедъра е потомствен БНТ-ец той няма да мръдне от там докато не стане на 80.
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 фев 2014 00:32

Да е жив и здрав :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 фев 2014 00:41

Антибългарската антинационална телевизия е съветски комунистически парцал и всички там са комунистически престъпници!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 фев 2014 00:50

Безкомпромисен написа:Антибългарската антинационална телевизия е съветски комунистически парцал и всички там са комунистически престъпници!

Дано да си прав и повечето в телевизията да са достойни комунисти. Колкото до Кедъра аз по принцип много го уважавам, поддръжник е на моите отбори, приятно ми е да слушам коментарите му. Единствено това ми направи неприятно впечатление-снимката му във фейсбук.

Колега Горд комунист, аз закачка или заяждане по отношение на уважавания от всички нас севернокорейски лидер не чух в програмата. Жалко само, че не видях представители на тази страна на парада на спортистите. Именно тук е мястото, на което трябваше да покажат спортните си достижения и силния си дух, а причина да бойкотират не мога да видя.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”