В какво се превърнахме ние българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: В какво се превърнахме ние българите

Мнениеот FLANKER » 06 яну 2014 22:11

1982 написа:
FLANKER написа:
1982 написа:Преди `89-а също бяха масово явление, просто всичко се потулваше. Ако сега бяхме 1985-а, например, въобще нямаше и да научиш какво е станало във Варна днес. Това е единствената разлика.

Просто, защото едва ли щеше да стане.А ако случайно стане,този хубавец щеше да е смъртник(разбирай разстрел).

Аха, живей си с илюзията .... виждам, че тук споря с хора, за които светът се е изчерпвал с написаното в "Работническо дело" и "Отечествен фронт". Там нали не се пишеше за криминални деяния, та значи ги е нямало.

Абе човек,никой не казва ,че не е имало престъпления тогава.Но съизмеримо със сегашното време ,е като игла в купа сено.В момента у нас е пълно беззаконие и анархия.Айде лека,че утре трябва да се става рано за бачкане. ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 яну 2014 22:12

fcb_bg написа:Това, че е нямало престъпления преди 89-та си е само твой извод. Роптаем за неимоверно нарасналата престъпност и нейната ненаказуемост.

Дали е нараснала престъпността, няма как точно ти да отсъдиш. За да го направиш ти трябва да се поровиш бая дълго в архива на МВР и да направиш изследване. В момента си пишеш наизуст свободни съчинения.

На баща ми Москвича беше 2 пъти разбиван преди `89-а. На паркинга пред блока.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 яну 2014 22:15

fcb_bg написа:Тоест да се чудим и защо е имало милиция? Много лековати доводи даваш.

Фатик когато пиян прегазва онова момиче на "България", как точно го наказват, искаш ли да ми разкажеш ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 яну 2014 22:18

1982 написа:
fcb_bg написа:Това, че е нямало престъпления преди 89-та си е само твой извод. Роптаем за неимоверно нарасналата престъпност и нейната ненаказуемост.

Дали е нараснала престъпността, няма как точно ти да отсъдиш. За да го направиш ти трябва да се поровиш бая дълго в архива на МВР и да направиш изследване. В момента си пишеш наизуст свободни съчинения.

На баща ми Москвича беше 2 пъти разбиван преди `89-а. На паркинга пред блока.

Какво да се ровя, ще кажеш ли за дилърите? Или за проституцията? Или за това, че е публична тайна, че полицията почти не се занимава с дребни престъпления? Какво да ровя, аз навремето не се притеснявах, че не съм заключил вкъщи. Сега ако се сетя ( нещо немислимо, защото вече е навик да заключваш), ще си счупя краката да бягам обратно. Входовете блиндирани ли са на блоковете? Има ли видеонаблюдение почти навсякъде? Наказуеми ли са престъпленията или се влачат с години, а престъпника е на свобода с 20 висящи дела? Олекваш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 яну 2014 22:21

1982 написа:
fcb_bg написа:Тоест да се чудим и защо е имало милиция? Много лековати доводи даваш.

Фатик когато пиян прегазва онова момиче на "България", как точно го наказват, искаш ли да ми разкажеш ??

Ами никак, защото знаеш защо. Но такива случаи не са много ако ги сравним със сега какво е. Сега може и ти да минеш метър, ако си малко по-отракан, даже и да нямаш връзки.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 яну 2014 22:27

Напротив, и преди `89-а има много такива случаи, просто няма как да ги знаем всичките, понеже тогава всичко се криеше, не като сега, когато всяко престъпление се отразява широко по медиите. Точно оттук идва и заблудата ви.

Виждаш, че и аварията в Чернобил се опитаха да потулят тия мръсни комунистически боклуци. Никога не им е пукало за народа.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 яну 2014 22:28

И не знам защо изобщо заби на тази тема, след като тя беше съвсем друга. Може би ще кажеш, как така сега и 15-годишните пият и пушат и какъв е бил процентът навремето на деца на тази възраст.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 яну 2014 22:34

1982 написа:Напротив, и преди `89-а има много такива случаи, просто няма как да ги знаем всичките, понеже тогава всичко се криеше, не като сега, когато всяко престъпление се отразява широко по медиите. Точно оттук идва и заблудата ви.

Виждаш, че и аварията в Чернобил се опитаха да потулят тия мръсни комунистически боклуци. Никога не им е пукало за народа.

Кое се криеше, нямаше съд и затвор ли? Затворниците не работеха ли, вместо както сега да имат претенции за права. Глупости говориш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 яну 2014 22:38

То и сега има съд и затвор. И много убийци и крадци лежат там.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 яну 2014 22:40

1982 написа:То и сега има съд и затвор. И много убийци и крадци лежат там.

Така е, то може ли пък изобщо да няма никой в панделата при тази висока престъпност. Ако аз бях на власт, първо щях да построя 20 затвора, защото има страшно много боклук на който мястото му е там. Хич не ми говори, че са много. И да вземеш да спираш да ме убеждаваш, че престъпността преди и след 89та е почти фифти-фифти.

Върни се в “Свободна зона”