ПЛ: Челси - Саутхямптън 01.12.2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ПЛ: Челси - Саутхямптън 01.12.2013
Чудя се защо мачовете ни не започват направо от второто полувреме 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Смачкахме ги второто. С тази игра Мата ще е титуляр. Точно така трябваше да стане, да си заслужи мястото след като му се даде шанс. Само Есиен разочарова. Това му е последен сезон при нас явно. Много съм доволен от победата, дано направим добра серия, все пак Декември - Януари ни е силен период.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
THE G.A.M.E
Преборихме ги.
Хареса ми как ги укротихме, за има-няма 15-на мин между 45-та и 60-та.
След това вече, нямаше и помен от стегнатата и желязна игра на гостите.
Много важен гол за Ба.
Мата определено заслужава да бъде обявен за мен оф дъ мач.
Също така Торес и Рами бяха на много добро ниво.
Хареса ми как ги укротихме, за има-няма 15-на мин между 45-та и 60-та.
След това вече, нямаше и помен от стегнатата и желязна игра на гостите.
Много важен гол за Ба.
Мата определено заслужава да бъде обявен за мен оф дъ мач.
Също така Торес и Рами бяха на много добро ниво.
- blue_till_i_die
- Контакти:
На Ба 50% от головете му за Челси са срещу Саутхемптън
Честита победа!!! Демба се включи в мача прекрасно, Мата игра отлично, направо ме напълни душата с онзи пас по диагонал към Азар и го изведе, ама наш Еди оплеска накрая. Торес изигра и той силен мача, скъса се да тича. Дембата и Нандо играят мн добре заедно. Като цяло Светците не изглеждаха въобще опасно и можеше спокойно да се приберем с чиста мрежа, ама нека това да ни е за урок.
Честита победа!!! Демба се включи в мача прекрасно, Мата игра отлично, направо ме напълни душата с онзи пас по диагонал към Азар и го изведе, ама наш Еди оплеска накрая. Торес изигра и той силен мача, скъса се да тича. Дембата и Нандо играят мн добре заедно. Като цяло Светците не изглеждаха въобще опасно и можеше спокойно да се приберем с чиста мрежа, ама нека това да ни е за урок.

[offtopic]
[/offtopic]Re: ПЛ: Челси - Саутхямптън 01.12.2013
Честита победа момчета! Второто полувреме Светците гледаха топчето от близо! Бахти реакцията на на нашия отбор!:shock:
ПП Ще зема да правя по-често темички за мачовете, ясно е че аз съм причина за победата!
ПП Ще зема да правя по-често темички за мачовете, ясно е че аз съм причина за победата!
- blue_till_i_die
- Контакти:
Southampton went 95 minutes without a shot on target.

[offtopic]
[/offtopic]- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Второто си ги смачкахме от всякъде.Важното беше,да вкараме рано гол и да си ги обърнем,така и стана. Надявам се тая победа да подейства още по-добре на отбора и да запишем серия от победи до мача с Арсенал.

дано осъзнавате колко важна победа беше днешната срещу Саутхемптън
Май беше по-добре да допуснем първи гол, за да може после да обърнем, защото при повеждане от наша страна, следва традиционно отпускане, нямаше да бъде изненада късно изравняване от "светците", както беше миналия сезон, и както го сториха преди месец-два срещу МЮ
Само се чудя как онея калитари Арсенал са победили Саутхемптън ?! Да, може би грешката на Боруц, но Арсенал ги преследва нечовешки късмет, но очаквам да последват съдбата на Тотнъм след 2-3 кръга когато гостуват на Сити.
Колкото до мача днес, Мата изигра силен мач, Ба също се включи добре, Торес се стара, Лампард също беше с основна заслуга за обрата. Азар не ми хареса обаче ... иска ми се да се превърне в играч от класата на КР, например!
И искам да обърнете специално внимание на защитната линия на нашия отбор, великолепно представяне на четворката, както в дефанзивен, така и в офанзивен план.
Съжалявам за Есиен ...
Май беше по-добре да допуснем първи гол, за да може после да обърнем, защото при повеждане от наша страна, следва традиционно отпускане, нямаше да бъде изненада късно изравняване от "светците", както беше миналия сезон, и както го сториха преди месец-два срещу МЮ
Само се чудя как онея калитари Арсенал са победили Саутхемптън ?! Да, може би грешката на Боруц, но Арсенал ги преследва нечовешки късмет, но очаквам да последват съдбата на Тотнъм след 2-3 кръга когато гостуват на Сити.
Колкото до мача днес, Мата изигра силен мач, Ба също се включи добре, Торес се стара, Лампард също беше с основна заслуга за обрата. Азар не ми хареса обаче ... иска ми се да се превърне в играч от класата на КР, например!
И искам да обърнете специално внимание на защитната линия на нашия отбор, великолепно представяне на четворката, както в дефанзивен, така и в офанзивен план.
Съжалявам за Есиен ...
Доволно
Еврейчетата, МЮ и Ливърпул губят точки, ние пък си взехме точките срещу отбор от шестицата
Арсенал и Сити си остават основните ни конкуренти за титлата
Лично аз смятам, че след Нова година и Арсенал ще се пуснат от хорото и ще останем ние и Сити да се борим 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Stahlgewitter
- Контакти: