САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Аз дотук съм пуснал 2.Немога да разбера как само толкова хора сме изпратили смс,това е пагубно нали щяхме да спасяваме клуба?
Ами хората си пазят парите за акциите.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Аз дотук съм пуснал 2.Немога да разбера как само толкова хора сме изпратили смс,това е пагубно нали щяхме да спасяваме клуба?
Tommi написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Аз дотук съм пуснал 2.Немога да разбера как само толкова хора сме изпратили смс,това е пагубно нали щяхме да спасяваме клуба?
Ами хората си пазят парите за акциите.
BRF написа:Вие без държавната подкрепа ,накъде!?
Stahlgewitter написа:BRF написа:Вие без държавната подкрепа ,накъде!?
Шампионска лига където ни е мястото:)
[offtopic]вие кога така?[/offtopic]
BRF написа:Stahlgewitter написа:BRF написа:Вие без държавната подкрепа ,накъде!?
Отдавна сте тръгнали по нашите стъпки!Сега ще ви видим как ще се справите!Ще ви видим и вие феновете какво ще направите!
Stahlgewitter написа:BRF написа:Stahlgewitter написа:BRF написа:Вие без държавната подкрепа ,накъде!?
Отдавна сте тръгнали по нашите стъпки!Сега ще ви видим как ще се справите!Ще ви видим и вие феновете какво ще направите!
Само се хвАни и здраво се дръж:)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Tommi пращай смс-чета да спасяваш левски.. Даже отвори тема да се включат всички, а не виси тук.
Tommi написа:Red_Girl написа:Tommi пращай смс-чета да спасяваш левски.. Даже отвори тема да се включат всички, а не виси тук.
От какво да го спасявам? Всичко е преходно, само Левски София е вечен!
BRF написа:Tommi написа:Red_Girl написа:Tommi пращай смс-чета да спасяваш левски.. Даже отвори тема да се включат всички, а не виси тук.
От какво да го спасявам? Всичко е преходно, само Левски София е вечен!
Да не остане вечно в спомените ви!
Потребители, разглеждащи този форум: Kolec, Янис Зику и 36 госта