Преместиха мача Локо София - Ботев за неделя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Преместиха мача Локо София - Ботев за неделя

Мнениеот FLANKER » 19 окт 2013 18:56

DarkPsy написа:Вие добре ли сте бе? Какво ви става? Кви са тия заяждания на дребно? Къде остана елементарното възпитание и уважение? Че Гигов е селяк е безспорен факт, ама защо трябва да се пада на неговото ниво. Отнася се за всички. Аре да си имаме уважението. Дядо ми цял живот беше от Локо СФ и аз нищо против нямам този отбор. Не виждам и другите жълти тук какво против могат да имат.

+1912!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 окт 2013 20:04

Темата се е напълнила с излишни простотии, които създават лошо впечатление. Много уважавам клуба Локомотив София, мачът с тях е класика в българския футбол, уважавам и привържениците му, в безкрайната синьо-червена мъгла, те и славистите продължават да са по стадионите, въпреки и на пук на всички, от мен само респект.
А на нашите момчета мога да кажа единствено : спрете се, ние няма какво да делим с тях, нито трябва да се доказваме ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 20 окт 2013 11:27

bulgaro написа:Темата се е напълнила с излишни простотии, които създават лошо впечатление. Много уважавам клуба Локомотив София, мачът с тях е класика в българския футбол, уважавам и привържениците му, в безкрайната синьо-червена мъгла, те и славистите продължават да са по стадионите, въпреки и на пук на всички, от мен само респект.
А на нашите момчета мога да кажа единствено : спрете се, ние няма какво да делим с тях, нито трябва да се доказваме ;)

Браво приятелю,винаги съм уважавал умни хора като тебе!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 окт 2013 12:36

FLANKER написа:
samatoranaga написа:Целият вой е защото ако мача е петък следобед на стадиона ще има 500 човека общо и локо ще са си в свои води. Там единствената радост дето е останала е като идат всичите 100 човека, гостите да не са повече. А ако е в неделя ще са си пълни гости, каквито са си били по принцип в 100% от мачовете между двата отбора..

Изпразни ли и се??? :shock:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 20 окт 2013 14:55

DarkPsy написа:Вие добре ли сте бе? Какво ви става? Дядо ми цял живот беше от Локо СФ и аз нищо против нямам този отбор. Не виждам и другите жълти тук какво против могат да имат.

Дай сега, че дядо ти бил от Локото да наведем глави и да се надупим а? :mrgreen: Ония се ебават с публиката ни, собственика им ни нарича мишки, а някой си се навел, щото дядо му бил виждаш ли от локото. Ай сиктир :mrgreen: Това е форум, нормално е да има и бъзици в нормалните граници разбира се и всеки има право на мнение, а ако на някой не му харесва и вдига кръвно да смени форума : http://www.bg-mamma.com/

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 окт 2013 15:41

Мъжки, много силни определения използваш. По-полека! На никого не се навеждам. И не намесвай дядо ми, и без това не е между живите. Превърнали сте темата в селска вечеринка, а е излишно. Точно пък с Локо София няма смисъл. Пичовете не са виновни, че президента им е идиот.! А БГ МАМА е доста полезен сайт, някой ден ще разбереш.

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 20 окт 2013 17:55

Поздрав за Ботевиста преди мен за смислените коментари!
Още има мислещи хора в тая псевдодържава, значи.
Иначе на салтоморталето ,да сънува печки(Шмъркиньос примерно... :) ) щото към момента 90 мин. на мача е само 3-1 ЗА ЛОКО !
Името на един клуб не е причина да го мразиш ,защото има ментета с подобно име... :lol:
Поздрави за всички фенове на ЛОКО и на другият мач с гоцето да дойдат повече хора(даже и аз.... :shock: )

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 окт 2013 17:56

Ами честито. Сами си загубихме мача.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 окт 2013 18:03

DarkPsy написа:Ами честито. Сами си загубихме мача.
'
Честита победа на нашите! Успех на Ботев по-натам в първенството.Ботев, според мен заслужава да е в топ 3 на класирането!
Изображение

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 20 окт 2013 18:09

Браво на любимия ми отбор
САМО САМО ЛОКО

Върни се в “Локо София”