Сираков: Феновете на Левски са платени!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
badboy95

Re: Сираков: Феновете на Левски са платени!

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 22:57

Ама вие всички сте като развалени грамофони, едно и също повтаряте, дори като стане въпрос за нещо друго!
MainEventer написа:Дай видео на тази реплика! ВИДЕО! Всичко си беше театър, не си измисляйте.
Тези, които го съблякаха, се оплакват от ситуацията в клуба...ами съблечете ръководството бе, кретени. Петев ли управлява ?

Човекът пита едно, а съвсем друго му се отговаря, аз също задавам същия въпрос, но се съмнявам, че ще получа адекватен отговор.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2013 23:02

badboy95 написа:Ама вие всички сте като развалени грамофони, едно и също повтаряте, дори като стане въпрос за нещо друго!
MainEventer написа:Дай видео на тази реплика! ВИДЕО! Всичко си беше театър, не си измисляйте.
Тези, които го съблякаха, се оплакват от ситуацията в клуба...ами съблечете ръководството бе, кретени. Петев ли управлява ?

Човекът пита едно, а съвсем друго му се отговаря, аз също задавам същия въпрос, но се съмнявам, че ще получа адекватен отговор.

Кой си ти, та задаваш този въпрос? Че и отговор искал, тц,тц,тц...Кой ще събличаме си е КОЗА НОСТРА! Аман от пишман анализатори. Не дължим обяснение никому, това си е в нашия двор. Капиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 23:06

sin4ec написа:
badboy95 написа:Ама вие всички сте като развалени грамофони, едно и също повтаряте, дори като стане въпрос за нещо друго!

Кой си ти, та задаваш този въпрос? Че и отговор искал, тц,тц,тц...Кой ще събличаме си е КОЗА НОСТРА! Аман от пишман анализатори. Не дължим обяснение никому, това си е в нашия двор. Капиш?

Че що трябва да съм някой? А да, забравих, в България трябва да си някой, щото иначе никой не те зачита за жив.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 10 окт 2013 23:08

Насето беше единственият в залата от ръководството и Ицо Йовов, но него няма защо да го обвиняваме. Все пак нищо не зависи от него. Петев беше съблечен ,защото не заслужава и не е достоен да носи екип на Левски. Мокета не беше по екип, но гледаше , като страхливо да не би и него да накарат да се съблече. Екипът е основната причина да бъде съблечен Петев. Ако беше в костюм, щеше да бъде помолен да си тръгва , при това най-учтиво. Нямаше да се съблича. Защо не го направим с Батков ли? Защото дебелака ходи с 5, 6 гардероба около себе си. Освен това не беше в залата. Той дойде после

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 23:15

Калигула написа:Насето беше единственият в залата от ръководството и Ицо Йовов, но него няма защо да го обвиняваме. Все пак нищо не зависи от него. Петев беше съблечен ,защото не заслужава и не е достоен да носи екип на Левски. Мокета не беше по екип, но гледаше , като страхливо да не би и него да накарат да се съблече. Екипът е основната причина да бъде съблечен Петев. Ако беше в костюм, щеше да бъде помолен да си тръгва , при това най-учтиво. Нямаше да се съблича. Защо не го направим с Батков ли? Защото дебелака ходи с 5, 6 гардероба около себе си. Освен това не беше в залата. Той дойде после

Един нормален отговор, благодаря ти!! Личното ми мнение, и не искам да затормозявам никой с него, е че Петев не го заслужаваше, нито неговото семейство. Можеше да го помолят да си тръгне и това е, обясненията и реакциите щяха да са по-правилно насочени към Сираков, Тонев и Батков. И да, ясно ми е, че Батков ходи с охрана и т.н., но се съмнявам, че това би попречило на смелите момчета от Сектор Б. ;)

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2013 23:44

badboy95 написа: И да, ясно ми е, че Батков ходи с охрана и т.н., но се съмнявам, че това би попречило на смелите момчета от Сектор Б. ;)

Няма да им попречи. Не им попречи да нахлуят до вратата на Парламента януари 1997, няма да им попречи и сега. Нищо, че останаха една трета до вратата. Много сте сбъркали с нещата. Да ви открехна, че бая хора искат смелите момчета от сектор б( и от Г) да се включат в политически събития. Обаче това просто няма да стане. След тогава-забравете!
Политика-никога повече!
Яли сте лук!
И не разбирам що дигате дандания, че един нежелан на Герена треньор не стана треньор?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 11 окт 2013 00:04

sin4ec написа:
badboy95 написа: И да, ясно ми е, че Батков ходи с охрана и т.н., но се съмнявам, че това би попречило на смелите момчета от Сектор Б. ;)

Няма да им попречи. Не им попречи да нахлуят до вратата на Парламента януари 1997, няма да им попречи и сега. Нищо, че останаха една трета до вратата. Много сте сбъркали с нещата. Да ви открехна, че бая хора искат смелите момчета от сектор б( и от Г) да се включат в политически събития. Обаче това просто няма да стане. След тогава-забравете!
Политика-никога повече!
Яли сте лук!
И не разбирам що дигате дандания, че един нежелан на Герена треньор не стана треньор?

Извинявай, но ти намесваш политика, не аз. Говоря за Батков като собственик на ПФК Левски, а не за Батков като политическа личност. Това за 97 няма да го коментирам, тъй като не съм запознат, нито пък с това кой искал Б и Г да се включват където и да е, а и тук не е мястото за такава дискусия. А данданията не е за това, че той не е станал треньор и това много добре го знаеш. Но както казах, всичко това е мое мнение, нямам намерение да дразня никого, не виждам защо и ти трябва да го приемаш толкова лично.

Офтопик:
Image

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 11 окт 2013 00:10

Тия "смели" мунченца :lol: няма и гък да кажат на Батков.Щото ако спре кранчето на тия 15 бона,занеш ли колко от тях ще изпаднат в абсистенция :?: :twisted: Тъй,че само могат му пръдна на мустакатия буй :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 11 окт 2013 01:44

TNT написа:Тия "смели" мунченца :lol: няма и гък да кажат на Батков.Щото ако спре кранчето на тия 15 бона,занеш ли колко от тях ще изпаднат в абсистенция :?: :twisted: Тъй,че само могат му пръдна на мустакатия буй :lol:

+1
Нямало да попречи охраната на Батков......... :lol: :lol: :lol: Тези са се вкарали в баси филма. Спрете наркотиците.
Батков като им спре парите и ще бъркат по кофите.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 окт 2013 08:26

sin4ec написа:

Политика-никога повече!
Яли сте лук!

През 1997г някои и вътре влезнаха,ама не бяха те движещата сила.Виж сега е друго нещо.Синът ми изкара доста пари от февруари до края на юни.Волен се оказа най -сериозен във финансово отношение :) . Данданията се вдигна защото сценката беше доста грозна.Това,че Тодор,Насо и Иво не мелят брашно заедно плюс лошата комунукация с феновете доведе до там ,че се прочухте по цял свят и повечето коментари са подигравателни и обидни."Смелите мочета" нещо не ги възприемат, като герои защитили честта на фланелката.

Върни се в “Футбол - България”