АНКЕТА: За или против Петев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За или против Петев ?

За Петев
102
63%
Против Петев
59
37%

Общо гласове: 161

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: За или против Петев ?

Мнениеот tiamat » 09 окт 2013 03:39

Ivanskiq написа:Аз рядко пиша във форума. По принцип пиша, когато смятам, че моментът е граничен за моя Левски. Повече обичам да чета коментарите на другите, така разбирам що за хора живеят в нашата България. Истината е, че след днешната случка съм притеснен за Левски...Та, докато днес мъдрите мъдруваха във форума, лудите се налудуваха...Писахте за всичко - за Петев, за Сираков, за Тонев, за играчите и не на последно място за Батков...Мдааа, за Батков. Постарах се да анализирам съдържанието на постовете ви. По някои въпроси, като например треньорът и Сираков, няма единство. Обаче, впечатлвяащо е единството сред мненията ви, че Батков е вреден за Левски, че най-голяма вина има ръководството на Левски (та нали все пак едно и също е това ръководство, което взема управленските решения от 6 години насам). А в Левски става по-зле. Обаче има едно нещо по-впечатляващо от това - мълчаливото ви единодушие по това да не се предприеме нищо срещу, онзи, който сами смятате за главния виновник за ситуация в Левски. Имам един въпрос към вас. Ще ви бъда признателен, ако ми отговорите - по каква причина Батков стои начело на Левски от толкова години? А, да, сетих се какъв може да бъде най-важния аргумент в полза на Батков - той дава (а май всъщност не дава) парите? Та докато се възмущавате на лумпените, давате ли си сметка, че вашата пасивност дава поле за действие на тези лумпени. Ако има олигарси в енергетиката, то няма олигарси, които могат да ни спрат да отидем на стадиона. Тук няма някакъва невидима сила, която да смути живота ни, ако решим, ние нормалните да отидем на мач на Левски и да покажем на наркоманите от София-Запад, че ние не сме те и че ние сме повече, че ние сме Левски и че ние се интересуваме от нашия любим отбор. Левски - това не са тези нищо не струващи играчи-лигльовци, нито алчните ръководители, нито смешните му материални активи. Ако има хора с мозък за бизнес в тази държава, те разбират, че най-ценния актив на Левски, са неговите многобройни фенове. Време е заедно да отидем и да покажем на всички, които дърпат задкулисно конците в нашия Левски, че Левски - това сме ние. За Петев съм. Никoй не заслужава подобно отношение. Против ръководството съм.

Аз съм за. Организираме се, отиваме 20 000 на дербито и ревем мръсно: "Батков, к***о, вън!"

bajganjo
Контакти:

Re: АНКЕТА: За или против Петев ?

Мнениеот bajganjo » 09 окт 2013 03:40

Свършиха ли се треньорите-левскари в България та беше необходимо да се прибегне до услугите на Ивайло Петев ? И между другото дали приликата на споменатия с Радо Прашката е само външна ?
На мене това назначение много ми прилича на назначението на Делян Пеевски .Има едни договорки , правени по разни скрити кътчета и те си се изпълняват . Това че българите искат да ги управляват българи а не турци или руснаци и това че левскарите искат треньора да е от "тяхната кръвна група" а не чорбар или подобен измекяр , имащите власт не ги интересува .
Чудя му се на акъла на Батков , защото е късничко да е слънчасал и рано да е настинал .
Петев имал успехи с Лудогорец . Ами ако се осигурят средства / както направи Домусчиев / за закупуване на 10-12 бразилски и африкански футболисти почти всеки треторазреден треньор би постигнал същите успехи . А освен това по тази логика могат да поканят и чичо Митко - и той има успехи , даже са с национален отбор .
Иначе резила на пресконференцията беше голям , но когато една общност не ще Екзарх , дава и се Караджата !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 окт 2013 03:59

plamenst7 написа:И какво излиза сега? Повечето левскари са "за" Петев, но некакви си олигофрени са тръгнали да ми се изказват от името на всички фенове. На всичкото отгоре с някакво тъпо оправдание, че бил чорбар. Да не би да е първия чорбар, който ще работи в Левски? Още повече, че нито е играл в ЦСКА,нито им е бил треньор, за разлика от много други. Пелето, Старокин, Макриев, Мъри, Букарев, Викторио Павлов, Михтарски, Гибона-всички те играха в ЦСКА и след това в Левски.

Тая анкета нищо не значи. Сигурно половината гласували не са левскари. Иначе аз съм за. Умерено.

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 09 окт 2013 06:44

Подкрепям всеки трениор на Левски без значение как се казва !

Потребителски аватар
koccceee
Контакти:

Мнениеот koccceee » 09 окт 2013 07:44

Момчета съберете се с ръководството и се обединете с разделение не става.Иначе приветствам назначението на ПЕТЕВ

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 09 окт 2013 08:09

И аз вече съм ЗА. Относно пристрастията обявени преди години - не забелязах в Лц да са му оказали влияние. Човекът иска да работи, иска и кинти (кой не иска). Като селекционер ми харесва, като треньор - психолог и мотиватор - го смятам за малко страхлив, НО се надявам да се учи от грешките си. Също да не обвинява за ВСИЧКО футболистите.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 окт 2013 08:46

Ако ще Стойчо или Стоичков да са треньори на Левски, това не бе начинът да се изяви позиция :|
Тези 5 платени фена не са гласът на останалите из цяла България, но ме е СРАМ от тяхната постъпка :evil:

"ЗА" Петев. Нека мине време и да видим дали ще покаже нещо!

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 09 окт 2013 09:54

След тази случка не зная футболистите какъв респект ще имат от треньора.Надявам се това да го мотивира и да вдигне отбора.А и има да си връща на Домусчиев.А и съм сигурен,че оценява факта,че му се дава шанс да покаже,че не са случайни успехите с Лудогоррец.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 окт 2013 10:00

Категорично против!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 09 окт 2013 10:05

Изображение
:lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”