Ivanskiq написа:Аз рядко пиша във форума. По принцип пиша, когато смятам, че моментът е граничен за моя Левски. Повече обичам да чета коментарите на другите, така разбирам що за хора живеят в нашата България. Истината е, че след днешната случка съм притеснен за Левски...Та, докато днес мъдрите мъдруваха във форума, лудите се налудуваха...Писахте за всичко - за Петев, за Сираков, за Тонев, за играчите и не на последно място за Батков...Мдааа, за Батков. Постарах се да анализирам съдържанието на постовете ви. По някои въпроси, като например треньорът и Сираков, няма единство. Обаче, впечатлвяащо е единството сред мненията ви, че Батков е вреден за Левски, че най-голяма вина има ръководството на Левски (та нали все пак едно и също е това ръководство, което взема управленските решения от 6 години насам). А в Левски става по-зле. Обаче има едно нещо по-впечатляващо от това - мълчаливото ви единодушие по това да не се предприеме нищо срещу, онзи, който сами смятате за главния виновник за ситуация в Левски. Имам един въпрос към вас. Ще ви бъда признателен, ако ми отговорите - по каква причина Батков стои начело на Левски от толкова години? А, да, сетих се какъв може да бъде най-важния аргумент в полза на Батков - той дава (а май всъщност не дава) парите? Та докато се възмущавате на лумпените, давате ли си сметка, че вашата пасивност дава поле за действие на тези лумпени. Ако има олигарси в енергетиката, то няма олигарси, които могат да ни спрат да отидем на стадиона. Тук няма някакъва невидима сила, която да смути живота ни, ако решим, ние нормалните да отидем на мач на Левски и да покажем на наркоманите от София-Запад, че ние не сме те и че ние сме повече, че ние сме Левски и че ние се интересуваме от нашия любим отбор. Левски - това не са тези нищо не струващи играчи-лигльовци, нито алчните ръководители, нито смешните му материални активи. Ако има хора с мозък за бизнес в тази държава, те разбират, че най-ценния актив на Левски, са неговите многобройни фенове. Време е заедно да отидем и да покажем на всички, които дърпат задкулисно конците в нашия Левски, че Левски - това сме ние. За Петев съм. Никoй не заслужава подобно отношение. Против ръководството съм.
Аз съм за. Организираме се, отиваме 20 000 на дербито и ревем мръсно: "Батков, к***о, вън!"