Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 29 авг 2013 10:33

mistreated написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Batkoto написа:защото трябва да се плюе срещу ЦСКА денонощно, защото страхът че ЦСКА може да се върне към славното си минало е голям и се лансират лъжи и спекулации всякакви, тоя олигофрен не е единствения за съжаление, такива като него са много, да не говорим пък за платените журналистчета които бълват помия срещу ЦСКА денонощно, както споменах в предищния пост на тях поне им плащат за мръсния им труд, а този балък не получава и една стотинка за жалките си напъни :idea:

:) :) :) :) И как по-точно ще се върне към славното минало?

Със сигурност не с такива, като теб!

И какъв съм аз?Човек на цимбика или реалист?Толкова ли сте тъпи да не разберете,че Томов си играе игрички?Пътя на ЦСКА е един и той е фалит,но вие искате агонията да продължи.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 авг 2013 10:54

фалита обрича ЦСКА на посредственост в следващите поне пет години, а и неясно колко още освен тях .. освен това фалита означава ново дружество, нова емблема, това ще е някакъв друг ЦСКА, не този в момента, нали точно такива като теб искаха запазване на славната история и минало на клуба, минем ли през фалит забрави за това :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 авг 2013 11:01

mistreated написа:
Batkoto написа:защото трябва да се плюе срещу ЦСКА денонощно, защото страхът че ЦСКА може да се върне към славното си минало е голям и се лансират лъжи и спекулации всякакви, тоя олигофрен не е единствения за съжаление, такива като него са много, да не говорим пък за платените журналистчета които бълват помия срещу ЦСКА денонощно, както споменах в предищния пост на тях поне им плащат за мръсния им труд, а този балък не получава и една стотинка за жалките си напъни :idea:

:) :) :) :) И как по-точно ще се върне към славното минало?

Със сигурност не с такива, като теб!

И какъв съм аз?Човек на цимбика или реалист?Толкова ли сте тъпи да не разберете,че Томов си играе игрички?Пътя на ЦСКА е един и той е фалит,но вие искате агонията да продължи.

Пич, ти очевидно изобщо не знаеш какво означава "фалит" и какво следва след него. Изобщо не гледай Ботев, при тях случая е коренно различен и абсолютно неприложим при ЦСКА. При това не заради липса на желание за такъв вариант, а просто няма как да се случи по ред обективни причини.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 авг 2013 11:32

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:И какъв съм аз?Човек на цимбика или реалист?Толкова ли сте тъпи да не разберете,че Томов си играе игрички?Пътя на ЦСКА е един и той е фалит,но вие искате агонията да продължи.

Тъпи не сме, или поне не толкова, колкото теб. Тъй като нямам никакви намерения да обяснявам ОТНОВО какво би последвало от един фалит на ЦСКА, просто ще ти отговоря - фалирай се сам.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2013 12:06

Ситуацията при вас е много сложна. Не го казвам, за да се заяждам, но фалитът изглежда неизбежен. Или в най-добрия случай ще продължите да съществувате, но ще тънете в посредственост. Животът ви като публично дружество е обречен на провал и положението няма да се промени кой знае колко.

П.С.: Когато копаете следващия гроб на Армията, надявайте се да намерите заровен един сандък със злато. :) Тогава вече ще решите всичките си проблеми. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2013 12:19

Tommi написа:Ситуацията при вас е много сложна. Не го казвам, за да се заяждам, но фалитът изглежда неизбежен. Или в най-добрия случай ще продължите да съществувате, но ще тънете в посредственост. Животът ви като публично дружество е обречен на провал и положението няма да се промени кой знае колко.

П.С.: Когато копаете следващия гроб на Армията, надявайте се да намерите заровен един сандък със злато. :) Тогава вече ще решите всичките си проблеми. :)

И това го казва фен на отбор,който копира политиката на ЦСКА 1:1(отпреди само 2 години).Ти се надявай любимият ти Левски, да не продаде през зимата най-добрите си футболисти(защото пари и при вас няма).Всичко при вас в момента се прави заради 100 годишнината,"замазват" се нелицеприятни неща,дори Газпром да ви стане спонсор ще е само за запълване на "дупки"(представи си,ако не ви стане спонсор).До година,две всичко ще излезе на "яве" и тогава пак ще си "говорим". :(
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 авг 2013 12:20

Tommi написа:Ситуацията при вас е много сложна. Не го казвам, за да се заяждам, но фалитът изглежда неизбежен. Или в най-добрия случай ще продължите да съществувате, но ще тънете в посредственост. Животът ви като публично дружество е обречен на провал и положението няма да се промени кой знае колко.

Това някаква констатация, подкрепена с аргументи ли е или просто твоя съкровена мечта?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 авг 2013 12:29

Какъв кредит, бе, момче - тоя, дето го обезпечи с активи на Кремиковци ли?! :lol: Че ние затова трябва паметник да му вдигнем и да го направим герой, а не да го псуваме. Пиша ти го простичко и ясно, дано го разбереш - Лупи взима кредит в полза на ЦСКА, който обезпечава с активи на Кремиковци. Демек от цялата работа ЦСКА само печели, докато губят Кремиковци и самия Лупи (щото го осъдиха заради това). И по твоята гениална логика Лупи е ощетил ЦСКА така?! Все едно аз да взема кредит от банката, да го обезпеча с апартамента на Мечо Пух, да ти дам да изхарчиш парите, и после ти да тръбиш, че съм те ощетил теб. :lol:

Ми то, ако става дума, и Титан взимаха кредит за ЦСКА - нали тия дългове към НАП ги обезпечаваха с имоти на Титан по Черноморието, това си е вид кредит. А разходите на Лупи онова лято, въпреки говеждите митове, не бяха с нищо повече от разходите за сезон на Черепа и десетките милиони на боклуците. С тая разлика, че за толкова, а и за по-малко пари, отборът на Лупи еб* майката на всичко живо в първенството, докато Черепа сваляше гащи пред НСПП, а боклуците за пет години взеха една тенекиена купа.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2013 12:34

mistreated написа:

Това някаква констатация, подкрепена с аргументи ли е или просто твоя съкровена мечта?

Просто едно мнение. Но като се има предвид, че много рядко греша, може да се приеме и за констатация. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 авг 2013 12:59

Tommi написа:Просто едно мнение. Но като се има предвид, че много рядко греша, може да се приеме и за констатация. ;)

Аз лично не съм видял пък едно твое вярно предположение, но това е тема на друг разговор. Живи и здрави.

Върни се в “Архив”