Антонио Вутов остава в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Отива ли си днес Антонио Вутов!

Мнениеот stoyankd » 18 юли 2013 11:45

zlatan написа:Българина е непризнато копеле-говоря за майката на Антонио.Нека си спомни какво е направил Левски за сина и и тогава да плямпа къде е по-добре за него.Споко сина ти ще играе един ден в Европа,но нека не бъде така остави детето да стане мъж,щото следва поредното затриване в стил
Ивелин Попов,Бандаловски-УБЕДЕН СЪМ.

Е нали Левски ще получи някаква сума и то немалка. Какво да кажат от Локо Мездра?

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 18 юли 2013 11:48

Ами с Попадийн какво стана? Отиде, поигра и се "бега"
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 юли 2013 11:57

Нека играча реши.А не мама и тати да казват какво-къде :) .

angelofdeath
Контакти:

Re: Левски и Сираков хвърлят сили, за да задържат Антонио Вутов

Мнениеот angelofdeath » 18 юли 2013 11:57

Много го вдигате това момченце, а дефакта той още не е показал нищо. Искат ли го Удинезе ще го вземат щом няма договор с Левски. Сините ще получат някаква малка компенсация и процент от бъдещ трансфер и толкова. Въпроса е, дали Вутов иска да играе в нискоразрядни италиански тимчета или да стане първа звезда в Левски? Видяхте, как се развиха кариерите на Макриев, Мишо Иванов и Кирев. Първите само периферно уж играха в Италия, а за третия нищо не се чува. Вутов е още на 17 години, почти дете и не ясно, как ще му понесе раздялата със семейството. Според мен е по-добре да поиграе още година-две в Левски, да се утвърди, като титуляр, името му да се чуе, пък трансфера няма да закъснее.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юли 2013 11:59

Jürgen написа:Нека играча реши.А не мама и тати да казват какво-къде :) .

На този етап са мама и тате, пък те ако го слушат... Дано направи правилния избор момчето и дано развие качествата си. Българският футбол има нужда от талантите си
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 18 юли 2013 12:02

Бързай Момче към Терминал Две.Дано поне ти имаш шанс.Успех в Италия и не гледай към фолкаджийките те само ще те провалят.Справка таланта Божинов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2013 12:08

Дано се спаси от Левски :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 18 юли 2013 12:23

matador написа:
zlatan написа:Днес може би младока ще направи последна тренировка с Левски,според всички сайтове.
Майка му вече казала че сина и пътува за Удине.След всичко случващо се в този Левски на Батков,май е по-добре момчето
да отива,но пък остава горчилката от това че той няма все още изигран истински мач за отбора ни.
И защо по-дяволите в Италия-родителите му могат да подпишат профи договор а в България не.
Наско ,Тодоре не знам за вас ама Вутов тръгне ли си -става лошо за вас.
Иначе ние не можахме да му се порадваме на това диамантче-нешлифовано както би го нарекъл-Стратега. :)
В Италия иначе Вутов ще залезе окончателно-мое мнение.Той е още малък,крехък в чужда държава.
Вземете един Варела-Удинезе са платили 3,5млн евро за него ,някой може ли да каже къде играе той сега.

За него това ще добре ако отиде в Удинезе щом в Левски не му дават шанс да играе.И стига с тия глупости малък,крехък бил.Ето един пример Ален Халилович той е доста по крехък от Вутов но почти в всички мачове е играл през сезона.Както и друг футболист в Динамо Загред, Тин Йедваж който също е на 17 изигра доста мачове и вече е в Рома.Рома плати повече от 4 милиона за него.Ако говориш за този Варела който си мисля в Палермо е но едва ли ще остане там.

Като каза Ален Халилович, се сетих че с него имаше подобен случай. Преди време бях попаднал на статия за Ален Халилович, в която пишеше как Реал Мадрид са се опитали да го отмъкнат под носа на Динамо Загреб. Шефовете на Динамо, обаче са действали трърдо и са го заплашили с това, че е имало голяма вероятност да не играе 3 години футбол, позовавайки се на някакво правило на ФИФА или УЕФА за международни трансфери на играчи, които не са навършили 18 години. Това е доста краен вариант (ако все още са в сила тези правила за международни трансфери), но и бягството от клуба, който те е изградил също не е много лоялно. Според мен, най-добре е да се разберат по добрия начин - ръководството на Левски да убеди Вутов и родителите му, той да остане в отбора и да подпише договор, когато навърши 18. Ако му предоложат добра заплата, повече участие в мачовете и примерно някаква реална сума за откупуване, която да не е голяма пречка за трансфер в чужбина, Вутов трябва да се съгласи.

[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=394142[/offtopic]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 18 юли 2013 12:32

Пичове моля ви, проявете малко благоразумие! В този момента в ЦСКА и Левски няма как да се изгради добър футболист! Всеки един млад български играч трябва да напуска в посока Италия, Германия, Англия, Испания или Холандия на момента, и всички ние трябва да им съдействаме! Виждаме дори един Георги Миланов който е звезда в България повече от година и е един от лидерите в националния отбор, че в ЦСКА Москва тепърва трябва да се доказва и развива! Нека Антонио отиде в Удинезе и си развие качествата! Обстановката в България само ще му попречи!

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 18 юли 2013 12:37

за сметка на това сега ще дойдат много играчи -завършващи на ИЧ!Изащо да остава ,като специалистите от герена го пазят като резерва да не би да прегори в някой мач!Алооооо,който си го носи в себе си различното той и на 17 ще се изяви!Сега младежите са много по развити за годините си от да кажем поколението от преди 15/20 години!Явно са му давали някакъв хонорар-а на измислените португало-холандци по една капа с пари,а иначе голям талант ала-бала и други такива хуморески!Той НСПП е известен с това ,че при него юношите къдърните де,яко дим ги няма!

Върни се в “Левски”