Мнениеот k.dimitrov » 28 юли 2013 08:58
Помолиха ме да коментирам мача, но след Данчо, Жоро и Пармалата почти нямам какво да кажа. Браво на момчетата, бориха се до последно. Както би Лудогорец, така можехме да бием и ние. Напълно равен двубой, с повече владеене на топката от домакините, но с по остри и опасни атаки на гостите.
Жоро е прав, пропускът на Атанасов бе много решаващ в мача, освен това, такова положение нямаш право да пропускаш. Голът на Безяк бе идентичен с това положение. И докато и Уатара, и Бруно(при ъгловия), и Гаел, и Балтанов си изиграха положенията, но гол не стана, то Атанасов го пропиля. При гола в нашата врата, тройна грешка, първо - Гошо не тръгна навреме при паса и изтърва Марселиньо(може би очакваше засада), второ - Бруно не го натисна навреме на аута, а отиде да покрива ъгъла и трето - Венко(най-големият виновник) в най-важния момент сякаш заспа, вместо да смачка и мине пред Безяк, той спокойно го изгледа как бележи. Силно първо полувреме на Уатара, но второто явно се измори и даже не помагаше в нападение, а понякога проваляше атаките ни, явно не е готов за цял мач. Отлична игра през второто полувреме на Маркиньо, това момче има страшно много въздух, разпиля ги на дясното крило, преминаваше през двама, трима противници без проблем. Голямо браво на Чико и Балтанов, раздадоха се. Очаквах на полувремето Херо да смени Балтанов, за да го спаси от червения картон, който му висеше на косъм. Но отново хитър ход, явно Херо вижда, че Балтанов е борец до край и го изпрати по-напред -като атакуващ халф, а пусна Осама зад него като опорен. Бесен съм на коментатора, на 2-3 пъти заяви, че Осама с нищо не е помогнал и не е раздвижил нападението на отбора. Нима не видя, че на мястото на Атанасов е изнесен Гаел, а Осама е отзад, на мястото на Балтанов. И момчето се справи, Миро Иванов показа много повече през 5-те минути на първото полувреме, когато игра, отколкото през цялото второ. Гаел се старае много, показва много добри неща, но аз мисля, че той може повече и трябва да израства още. Все пак е само на 21 години. Не му е мястото в нападение, направи само един качествен пробив в началото на второто полувреме. Жереми може много повече, показа го в контролите, вчера нещата му ставаха на 50 %. Сякаш бе пренавит в дебюта си и прегоря. Ник този път направи няколко грешки, не отбива добре топката, губи въздушни двубои, добре, че не бяха наказани. Много добро включване в края на Станислав и особенно на Милчо. Изненада ме.
И накрая - горе главата, очакват ни добри дни.
Последна промяна от
k.dimitrov на 28 юли 2013 17:07, променено общо 1 път.