1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: 1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 17 юли 2013 16:26

Янис Зику написа:Франсетата, или по-специално Фо-Поре го харесвам (а и не само аз), а този Фоке също знаеше (един от малкото, да не кажа единствения) какво прави срещу Банско. А и да не мислите, че сега чужденците ще правят каквото си искат, както беше досега? Поне според мен всеки ще иска да се докаже максимално пред публиката, която очаквам да е многобройна, стига да не е на Васил Левски..

Мача ще е на "Армията".
Днес пуснаха продажбата на билетите и ето ги цените:
Сектор "А" 10 лв.
Сектор "В" 7 лв.
Сектор "Б"-за гости 7 лв.
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 17 юли 2013 16:47

--------------------------Колев/Черни-----------------------------------
----В.Василев---------Грънчов/Попов----------Вальо-----------Мендес?---
-----------------------------Генчев?----------------------------------
-----------Б.Христов(Гъргоров)?-----------Марсиньо-----------
-Абушев?/Карачанаков--------------------------------------------М.Петров?-
---------------------?Кировски/Долапчиев?-----------------------

На това му се вика криза без играчи! :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 17 юли 2013 19:17

Червени_шампиони написа:Ако сме на 10-то място такива, като теб първи ще ревнат срещу Стойчо. Трябват си и класни и играчи и покрай тях юношите да израстват, защото ги видяхме срещу Банско, Светкавица и Локо София на какво ниво сме. Ние юноши нямаме, имаме един Грънчов, Долапчиев, Богомил Христов, Васил Попов и Божидар Стойчев, от тях само първия е готов за титуляр.

----------------------------- Колев ---------------------------------
--- Фоке ---- Вальо Илиев ----- Грънчов -------- Фо-Поре ---
--------------------- Генчев ------- нов ---------------------------
--- Абушев ------------- Марсиньо ----------- Карачанаков ---
--------------------------- Кировски -------------------------------

Докрая на август да се обиграят и после от септември да ги почваме, титлата е мираж тоя сезон, но защо да не объркаме плановете на някои отбори?

Билетите за мачовете на "Армията": сектор "А" - 10 лева, сектор "В" - 7 лева

За "Г", като го оправят най-вероятно ще е 4-5 лева.

Състава, който си дал ми харесва, но с малки изключения. На мястото на Фоке смятам, че ще е Венци Василев, а до Генчев може да застанат Чочев или Дюлгеров. Бадема също подписал и ще е титуляр 100%. Никъде не чух дали Фо Поре ще остане. При Херо играеше добре и съм сигурен, че ще свърши работа. Стойчо каза, че ще налага момчетата, които останаха и дано не си забрави приказките и не започне пак с чужденците.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 юли 2013 19:34

Сега като гледам нашите срещу Сливнишки герой и направо ми се плаче...Много сме слаби,не е истина направо !!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2013 20:54

Drunken_Master написа:Сега като гледам нашите срещу Сливнишки герой и направо ми се плаче...Много сме слаби,не е истина направо !!

Е ти какво очакваш, тия момчета повечето до вчера не са се виждали.
Между другото, само можем да си мечтаем за собственик като този на Сливнишки герой. Даже цялата А група може да си мечтае за такъв собственик.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 17 юли 2013 22:15

Червени_шампиони написа:Ако сме на 10-то място такива, като теб първи ще ревнат срещу Стойчо.

Ще ревна, ако сме на 10-о място с португалските буфосинхронисти. Май не четеш внимателно. Сам го казваш - титлата е мираж. Защо тогава да не се налагат юноши? Пак ли ще ги събираме след като направят хубав мач срещу нас? Помниш ли момчетата, които през 2008-а биха силния тогава отбор на Литекс? Играха, раздаваха се, изгонихме ги. А хич не бяха лоши като качества. Сега се тътрят някакви хубавци, които не са се виждали, а след 3 дни имаме мач... в момента сме пародия. Някакъв сръбски бастун, изхвърлен от Лудогорец е новата цел, плюс португалско (учудващо!) трио...
Отборът ще си го подкрепям, но Стойчо сам ще си затрие главата с глупости.

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 18 юли 2013 01:23

vaskonti написа:
Drunken_Master написа:Сега като гледам нашите срещу Сливнишки герой и направо ми се плаче...Много сме слаби,не е истина направо !!

Между другото, само можем да си мечтаем за собственик като този на Сливнишки герой. Даже цялата А група може да си мечтае за такъв собственик.

Защо :roll: Кой им е собственик?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2013 09:35

Брабиняка написа:
vaskonti написа:

Защо :roll: Кой им е собственик?

[offtopic]Не му помня името, някакъв местен бизнесмен. Но им е направил чудно стадионче и база и изобщо начина на управление на този ФК е за пример. Миналата година имаха мач с Бистришките тигри като домакин и се говореше, че ще паднат защото на отбора на Бойко му трябваше победа, тъй като се бореха за плейоф ли, не помня. Е, тигрите паднаха. Тоест, играят честно срещу силните на деня, което за отбор от долните групи си е истинско чудо.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 18 юли 2013 10:24

Мача няма да е никак лесен.Дано да има повече хора на стадиона и да помогнат на отбора.Трябва да се опитваме да вкарваме голове от статични положения имаме не малко футболисти който добре центрират и бият фалове Карачанаков,Гъргоров,Марсиньо.
За сега ми се върти такъв състав за този мач.
Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 юли 2013 10:59

matador написа:Мача няма да е никак лесен.Дано да има повече хора на стадиона и да помогнат на отбора.Трябва да се опитваме да вкарваме голове от статични положения имаме не малко футболисти който добре центрират и бият фалове Карачанаков,Гъргоров,Марсиньо.
За сега ми се върти такъв състав за този мач.
Изображение

Прекалено офанзивна схема приятелю, без нито един дефанзивен халф, което едва ли е възможно. Сигурен съм, че в центъра ще играе някой измежду Чочев и Дюлгеров. До него може да е Бадема, както преди години, когато играеше на същото място в ЦСКА. За пряк-свободните удари си прав, наистина имаме добри изпълнители, като Гъргоров, Карачанаков и Марсиньо ще се редуват. Центриранията също могат да помогнат, защото Вальо Илиев играе добре с глава. Не знам, какво е положението с македонския нападател и какве са му характеристиките. Контролата със Сливнишки герой не трябва да ни притеснява, 90% от играчите са нови и ще се обиграят поне след няколко мача. Някои сигурно дори не се познават още, а вие искате стойностен футбол. Първите кръгове са тежки и няма да е изненада ако загубим точки, вероятно в Ст. Загора, но на Армията при 10 000 зрители няма, кой да ни бие!

Върни се в “Архив”