От кои отбори няма нужда "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: От кои отбори няма нужда "А" група
беласица и вихрен нямат място в а група 

1 Беласица
2 Пирин
3 Сливен
4 Перник
5 Локо Мз
2 Пирин
3 Сливен
4 Перник
5 Локо Мз
Зависи от кръга
всеки е различен 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
1. Перник - защото човек може да избяга от селото, но селото от него никога... То не са камъни, то не е чудо...
2. Бела - като най-слабият отбор в А група, мисля че е нормално да си ходят...
3. Вихрен - правят странни резултати - срещу Левски и Литекс направиха супер мачове, но нямаха късмет, в някои други обаче бяха подозрително безобразни. Такива отбори не би трябвало да играят в А група.
4. Сливен - уж щяха да са фактор, а сега ги бият като тъпани. Сигурно има някаква причина? И с тоя оркестър там, дето свири постоянно... Да си ходят в селските дивизии.
5. Ботев - адски много харесвам пловдивските отбори и настроенията по трибуните там, но така не може. Да стигнат, докъдето трябва да стигнат за да се отърват от Христолов и да се върнат когато могат да се противопоставят - да ги бият всички с разлика си е срамна работа.
Спартак и Пирин са ми крайно непознати и не съм ги наблюдавал много. Мездра доказаха, че работят добре и имат стратегия, лошото е, че са в Мездра... Бих ги заменил за Нафтата или Берое.
Черноморец категорично трябва да са в А група. Силно се надявам да успеят поне частично да реализират дългосрочните си цели и да са фактор в първенството.
2. Бела - като най-слабият отбор в А група, мисля че е нормално да си ходят...
3. Вихрен - правят странни резултати - срещу Левски и Литекс направиха супер мачове, но нямаха късмет, в някои други обаче бяха подозрително безобразни. Такива отбори не би трябвало да играят в А група.
4. Сливен - уж щяха да са фактор, а сега ги бият като тъпани. Сигурно има някаква причина? И с тоя оркестър там, дето свири постоянно... Да си ходят в селските дивизии.
5. Ботев - адски много харесвам пловдивските отбори и настроенията по трибуните там, но така не може. Да стигнат, докъдето трябва да стигнат за да се отърват от Христолов и да се върнат когато могат да се противопоставят - да ги бият всички с разлика си е срамна работа.
Спартак и Пирин са ми крайно непознати и не съм ги наблюдавал много. Мездра доказаха, че работят добре и имат стратегия, лошото е, че са в Мездра... Бих ги заменил за Нафтата или Берое.
Черноморец категорично трябва да са в А група. Силно се надявам да успеят поне частично да реализират дългосрочните си цели и да са фактор в първенството.
-
- Контакти:
alfonso написа:От Цска!
от вас маи наи добре! а говеда?!?!

-
- Контакти:
беласица-вихрен-славия-спартак варна
- puhisamolevski
- Контакти:
Беласица с 300 да си тръгват, остави че са слаби, а и едва събират по 100 човека на мач
Спартак Варна играят ужасно грозно, а Вихрен купуват и продават като на борсата (то и за Славия важи същото но поне имат школа и когато играят, играят хубаво). Локо Мездра нямат място в "А" Група с този стадион, макар че добре играят. Ботев и Локо Пд трябва да са в "А", защото дербито на Пловдив е неповторимо. Пирин напоследък се представят много жалко, незнам за тях. Сливен са изкуствен отбор - вън!

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
tprodanov написа:Кашчей, отговора за пореден път - в Англия нямат комунизъм, оттам и останалото.
АС Милан - много си прав, въпреки, че е е в страни от темата - да, има новодошли софиянци, които мразят по-новодошлите. На нормалните софиянци това не им пречи. Относно кореняците - има ги, много ясно. Да не са паднали от небето...
nore, моля, изброй ми сателитите на Левски? И кои са истинските отбори, които заслужават да са в челото на таблицата, но Левски им пречи?
Съгласен съм,Проданов.Има кореняци,разбира се,но те са доста малък процент от общото и съм забелязъл,че точно те са по-точни и разбрани хора,както и не използват идиотския диалект.Аз съм студент в София и съм на квартира в центъра,така че имам поглед върху нещата.По-рядко съм в столицата и не съм от новодошлите,просто най-добрият университет се намира там.Радвам се,че сме единодушни по отношение на комунизма и неговата фатална и зловеща сянка,която тегне и ще продължава да тегне над страната ни!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
Вижте сега.....за всичко що годе съм съгласен, освен със споменаването на Сливен. Ето защо: първо вземете се поровете малко и вижте каква история има този клуб и като цяло сливенската школа. Второ: базата, с която разполага отбора слага в малкия си джоб 99 % от базите на другите отбори в А група. Трето: отбора може да няма кой знае каква агитка, но има много голяма и интелигентна публика! Всеки отбор има слаби моменти - това не означава, че отбора не е фактор! Първия сезон беше фактор май....... Да се махат продажните отбори! Те нямат място в А група!
Ако разполагаш с достатъчно пари, не влизай тук - http://realmoneyforyou.alle.bg/
От слабия.Такова футболо недоразумение няма в цял двят.Отбор,който носи само срам за града си.Отбор,на който публиката му е от психично болни.Ето от такъв отбор няма нужда не само А,но и Б група.
Върни се в “Футбол - България”