Коко Динев на ''Лаута''

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Коко Динев на ''Лаута''

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 11:21

Момчета, извинявайте, че ви спамя в тази тема, но не искам да отварям нова само по този въпрос. А именно, онази вечер бях на абсолвентска и там един колега ми показа един ВЕЛИК пост от вашия официален (предполагам) форум, който обаче не можах да дочета докрай понеже бях мат пиян. Но 2 дена не може да ми излезе от главата, а не мога да го намеря в гугъл. Беше много дълъг, ставаше дума там как отначало цял пловдив треперел като китарата на китариста на Блек Сабат мисля, защото локомотива потеглял, а той пък бил 14-вагонен, всеки вагон тежал по 1 тон и т.н. и т.н. Накрая май нещо се споменаваше и за "жАлтите", но то без тях предполагам, че не може да се мине :)

Съвсем сериозно питам, може ли някой да ми прати този пост, дори и на ЛС. Искам да го прочета. Беше просто велик. Поклон пред този титан на мисълта, който го е написал. Респект от Уреца! :)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 15 юни 2013 14:04

Това е поста на Jako в Пловдив24 - втория официален сайт на БотевЪ

Макар и временно спрял, мощният ПЛОВДИВСКИ ЛОКОМОТИВ изглеждаше страховито - обвиваха го сребристи хромирани тръби, а аеродинамичната муцуна на кабината внушаваше ужас! Изведнъж земята потрепери, сякаш земетресение от 9 степен по Рихтер! Пилците се разлетяха треперейки! Тежък басов звук, сякаш идващ от китарата на Гийзър Бътлър , напомни за преизподнята. ЛОКОМОТИВЪТ се разтресе и тръгна мощно напред! Газовата турбина постепенно и безмилостно набираше мощност! 10000 киловата нечовешка мощ теглеше 14-те вагона на А-група, всеки тежащ по 1000 тона! Без проблем локомотивът се справи с тежестта! Машинистът вдигна скоростта над 100 км и влакът, теглен от гордия ПЛОВДИВСКИ ЛОКОМОТИВ, профучаваше покрай села и паланки. Газотурбовозът въобще не спираше на малките селски спирки, преминаваше транзит покрай тях." Светкавица ли светна, гръм ли ни удари" - кръстеха се и се чудеха, изпаднали в първичен ужас, отрудени жълти селяци по нивите и кърищата. Те бършеха пот и държаха шапките си, да не ги отвее въздушната вълна! Горките жълти селяндури - те никога не бяха виждали такава мощ , сила и красота. Един вагон, последният, боядисан в жълто, не издържа на скоростта, откъсна се и се претърколи в стърнищата край линията. На него пишеше "Сопотъ". " Ау, това нашият вагон, уа !?"- цъкаха с език селяндурите край линията.ЛОКОМОТИВЪТ не спря и не намали ход, продължи със страшна сила напред! Само ято малки проскубани канарчета се сгушиха в една копа сено, заровиха човчици в сламата и изчакваха ураганът да отмине!
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 17:44

Това... това беше едно от най-великите неща, които съм чел в живота си. В определени моменти от текста се чувствах по този начин - Изображение

Поклон пред този майстор на късия разказ! :)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Локо Пловдив”