Пловдивчанинът написа:blue avalanche написа:Пловдивчанинът написа:
Естествено, че не тренира в Българска школа, но преди 6-7 години тренираше в Черно море и Хасково. Аз ти казвам, че няма да има други като Григор поне в последните 20 години, а ти ми говориш как за нищо не ставал е няма как да се съглася тва си е типично хейтърство от твоя страна.
Не съм казал,че за нищо не става.Но и не казвам,че ще стане повече от това,което е сега...Има разлика.
Аха значи да влезеш в топ 30, да играеш финал на силен турнир и да загубиш от играч от топ 3, да биеш световния номер 1, да станеш първия българин поставен в турнир от шлема, да стигнеш до 3-ия кръг на турнир от шлема пак първи българин и да паднеш от световния номер 1. Това ли за теб не е постижение, знаеш ли колко тенисисти само си мечтаят да влязат в топ 100, а Гришо чупи рекорд след рекорд и играе като равен със световния тенис елит. И какво Томич и Беранкис да не са постигнали повече от Гришо, ето давам ти пример с млади надежди на тениса. Да игра слабо вчера Гришо нз каква беше причината, но ако си гледал всичките му мачове до сега срещу Мъри, Джокович и Надал ще видиш, че във всичките с изключение на още един срещу Джоко можеше дори да бие. Искрено се надявам Гришо да влезе в топ 10, да спечели първо АТР турнир после и от шлема и да ти запуши устата.
Тази година няма да е...
Засега е по-известен като поредното гадже на Шарапова.