17ти кръг ЦСКА – Черноморец 10ти март 15:00ч. КР 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 17ти кръг ЦСКА – Черноморец 10ти март 15:45часа
Ако Черноморец играят както в първия мач ще ги бием но сега съм сигурен че защитниците на Черноморец няма да са на 20 метра един от друг.Дано Бандаловски не играе искам да вида Венчи Василев,Ангел Грънчов и Чочев.
Очаквам някакъв вариант на битката при Шипка разигран на високо ниво от Херо - ЦСКА няма да спечели, а Черноморец ще очарова, след слабото начало срещу Левски и смирената загуба.
Аз пък честно да ви кажа предпочитам да паднем или поне Х. Важно е след мача да махнат сръбската подлога.
Не, че след него ще цъфнем и ще вържем, но няма да сме чак толкова жалки на терена.
Не, че след него ще цъфнем и ще вържем, но няма да сме чак толкова жалки на терена.

Венци Василев няма да взема участие в този мач заради натрупани жълти картони
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
-
- Контакти:
Не знам, какъв състав ще пусне Йешич срещу Черноморец, но едва ли ще много различен от предишния. Не може за един мач да разрушаваш всичко градено през подготовката. Отделно нямаме чак толкова силни резерви, че се сменя поголовно. Според мен защитата ще е същата и не мисля, че Кириакидис може да замени някой измежду Анисе и Саша. Крилата са ясни: Варела и избор между Присо и Сержиньо. От самолет се вижда, че Нюанджи се мъчи на фланга. Ако Платини е контузен двойката нападатели ще бъдат Камбуров и зад него Чочев. Запази ли се схемата с двама тарани до пловдивчанина ще влезе Нюанджи и всичко заспива. Както виждате, като имена и футболни характеристики сме много пред Черноморец. Въпроса е дали футболистите ще играят сериозно! Омръзна ми винаги бедите на ЦСКА да идват отвътре.
Те би трябвало да са се изчистили?
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Как може да има хора които си пожелават да паднем... ние отиваме и си дерем гърлата там а те да падат, нали?
Присо и Анисе=резерви

Присо и Анисе=резерви

Така е, никога не бих си пожелал подобно нещо. Само след Калиакра се зарадвах, когато направихме 0:0 на Армията, защото знаех съдбата на Йовановски.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
това не са хора, наистина е безкрайно бедно да кажеш подобно нещо. к*р за такива, то даже и к*р не заслужават
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
Анисе вече втори треньор от лек нападател се опитва да го направи опорен халф,еми не става.Чочев си е точно такъв,защо го слагате зад нападателя?Не се заблуждавайте от головете му в Чавдар.Чочев си е опорен,а Анисе ако въобще играе мястото му е зад централния нападател.