plamstefanov написа:Не ми се говори повече за В група, нека първо да се оправят А и Б. Това е мое мнение в което аз виждам смисъл но едва ли е изпълнимо. Сега ми кажи
според теб какъв трябва да е формата на първенството,колко отбора, защо, ползи от това и го подкрепи с аргументи защото виждам, че си компетентен по всички въпроси, но не виждам да даваш конкретни предложения които ние /останалите / да обсъдим.
Сегашният вариант на А и Б група са изпитани във времето и не виждам смисъл от промяна.Намаляването на отборите никога не е било и няма да бъде панацея.Като намалят отборите, Венци ще спре ли да продава мачове?Ще спрат ли да идват незнайни чужденци, с незнайни (по-често никакви) качества?Ще се подобри ли работата в ДЮШ?Ще спрат ли родителите да оказват влияние върху треньорите?Ще започнат ли треньорите на "грандовете" да налагат собствени юноши или ще продължат да търсят готови играчи, защото те няма как да не участват в ЕКТ?Ще се роди ли новият Димитър Пенев, като треньор, налагащ млади и неизвестни играчи?Ще спрат ли футболистите да се мъкнат по чалготеки?Ще станат ли по-добри терените, по-уютни стадионите?Ще изчезнат ли идиотите от агитките?
Ще стане ли всичко това, само защото А група ще е с 14, а след това с 12 отбора?Моят отговор е-НЕ, няма да стане!