До Gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: До Gong.bg

Мнениеот mike28 » 04 мар 2009 20:04

smash_the_reds написа:Значи те ви казват-а вие ги слушате и ги триете.Правилно ли разбрах?

Това къде го казах? Нищо не си разбрал.

kiddo1

Мнениеот kiddo1 » 04 мар 2009 20:06

Абе, на вази гумичките не ви ли се хабят.
Не на модераторския призвол! :lol: Спрете конспирацията и репресията срещу червенушковците - вечно репресирани и ощетявани! Пратете СМС - спасете Кремиковци :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 мар 2009 20:07

Sleepwalker написа:
Позволи леко да не се съглася с теб,по-скоро виж нещата от друг ъгъл.
Както знаем,на сайта Гонг.бг има едно поленце,в което се извеждат най-новите теми.Нормално е доста потребители да се осведомяват от него за това "какво става във форума"(най-общо казано).Аз например не мога по всяко време да влизам във форума,но прецъквам сайта,гледайки последните новини и ако някоя тема ми хване окото,пиша по някое мнение на бързо.Защото съгласи се,доста е трудно ако нямаш кой знае колко време,да ровиш из многото раздели на форума,за да намериш последната дискусия на .....точка. :)

П.П. Въпросът модератори-потребители няма да коментирам. :)

Напротив, това беше първия смислен пост в цялата тема- кофтито е, че не е в нашите правомощия да го решим.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 04 мар 2009 20:11

mike28 написа:
Напротив, това беше първия смислен пост в цялата тема- кофтито е, че не е в нашите правомощия да го решим.

Да,прав си.Аз съм на ясно горе-долу с йерархията на един форум и кой какви задължения/правомощия има.Просто реших да споделя едно мое мнение по въпроса за повтарящите се теми. ;)
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 20:18

Майк,айде според мен вече може да се сложи ключ на темата........Достатъчно неща се изприказваха,според мен се изчерпа :idea: Освен,ако някой пак няма претенции,ако ще кажете нещо ново,предложение това,онова,давайте,ама ако пак ще почват старите простотии....... :idea:
Айде псувайте ме пак,че не съм бил толерантен :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 мар 2009 20:18

Но все пак се опитваме да направим нещо по въпроса, просто за всяко нещо се иска време. Самите ние виждаме доста от проблемите тук и търсим начини да ги разрешим, помощ естествено не отказваме, но с постове като тези в предните страници няма как да стане просто. Всеки гледа на форума от неговата си кула и не се интересува какво е положението с другите- важното е на него да му е кеф. Много малко хора тук имат общ поглед върху нещата и същевременно умеят да мислят в перспектива. Като се запънат например, що неговата тема сме я махнали, а пък на Иванчо от съседния форум не сме- сякаш това е най- големия проблем на света. А това, че структурата на форума е пълна каша- майната му на форума, важното е моята тема да я има....

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 мар 2009 20:19

Бийте ключа и се не се хабете повече, то друго кво може да се прави :D :D :D

И последно много смешно ми стана как някои хора продължават да твърдят, че са прави, въпреки че не са, но както и да е :D
Последна промяна от sedem_!_dva на 04 мар 2009 20:22, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

kiddo1

Мнениеот kiddo1 » 04 мар 2009 20:22

MORSKI написа:Майк,айде според мен вече може да се сложи ключ на темата........Достатъчно неща се изприказваха,според мен се изчерпа :idea: Освен,ако някой пак няма претенции,ако ще кажете нещо ново,предложение това,онова,давайте,ама ако пак ще почват старите простотии....... :idea:
Айде псувайте ме пак,че не съм бил толерантен :lol:

Предложение 1-во:
Активирайте ми стария ник

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 04 мар 2009 20:34

Чистете по-старите теми.
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 мар 2009 20:37

shevchenko написа:Чистете по-старите теми.

Правено е, и се прави. Почти всички подфоруми са минати и почистени. Има още какво да се желае естествено, но всяко нещо с времето си.

Върни се в “Футбол - България”