Лига Европа/реванш/ Витес Арнем - Локомотив Пловдив - 3:1 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
br77_lpfc
Контакти:

Re: Лига Европа/реванш/ Витес Арнем - Локомотив Пловдив прогнози

Мнениеот br77_lpfc » 26 юли 2012 22:37

100 години 100 написа:Е, за ваше съжаление, мачовете се решават на терена, не на трибуните. Много сте зле!

Е, и?
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Лига Европа/реванш/ Витес Арнем - Локомотив Пловдив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 юли 2012 22:44

Браво Ице :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

MORSKI
Контакти:

Re: Лига Европа/реванш/ Витес Арнем - Локомотив Пловдив прогнози

Мнениеот MORSKI » 26 юли 2012 22:52

зеления написа:
Пловдив1926 написа:Глупости, никва жега даже второто си падна сенчица на терена. Просто са на ниворо на Черно Море Витес, нищо особено.

Защото са на нивото на Черно море ви надуха шушоните. :mrgreen: Точно заради такива фенове като теб казвам: хак ви е! Иначе ще се пръсна от яд за загубата - все пак аз съм българин!!!

много точно казано,Дан ;) Не му се връзвай на тоя :lol: Изказване сякаш Локото е нещо кой знае какво, пък то нищо общо :lol: То се вижда и от резултата в мача де, каква "класа невиждана":mrgreen: първият мач нямаше толкова махленски двубой :lol: Все едно гледах децата пред училище.... Тея смешки холандски щяхме да ги отнесем като куцо пиле домат, aко играехме с тях. Но както каза и ти кофти,че всички отпаднаха. Все пак сме българи. Иначе късмет на нормалните фенове на локото (специално за Жоро наздраве)
Последна промяна от MORSKI на 30 юли 2012 01:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 юли 2012 22:53

Браво и на Стефано ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
VakaMen
Контакти:

Мнениеот VakaMen » 26 юли 2012 22:56

АЛЕЕЕ ОООО ААЛЕЕЕ ООООО
САМО ЛОКО АЛЕЕЕЕЕ
САМО В МОЙТО САРЦЕ АЗ ОТБИЧАМ ТЕЕЕЕ
АЛЕЕЕЕ ОООО АЛЛЛЕЕЕ ООООО АЗ ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ !!!!
САМО ЛОКО АЛЕ АЗ ОТБИЧАМ ТЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

САМО ТОВА СЕ ЧУВА НА СТАДИОНА БРАВО НА МОМЧЕТА ПО ТРИБУНИТЕ БРАВО НА ФУТБОЛИСТИТЕ !!!!
ХАРЕСА МИ КАК ИГРАХАААА !!!!!!!!!
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 юли 2012 23:06

3:1 и това е нормално,с оглед на събитията през последните седем дни.Браво на Витес.Добър отбор са и ни надиграха с игра,без съдийски свирки и т.н.
Въпреки че паднахме,мисля,че нашия отбор няма да стои зле в А група,дори напротив.Ако разбира се,си запазим състава.Респект за всички черно-бели,които подкрепиха отбора в Холандия.

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 26 юли 2012 23:15

Прилично представяне като цяло. Вкарахме 5 гола на холандски средняк, което, реално погледнато, си е добро постижение за български отбор. Момчетата се раздаваха, тичаха колкото можеха и честно казано след отбелязването на гола на Златински Витес видяха зор пред вратата си. Доволен съм от сърцатата игра на момчетата. От тук нататък можем да си пожелаем само да ставаме по-силни. Чакаме добрите новини в понеделник или вторник и гледаме напред! САМО ЛОКО! 8-)

Върни се в “Локо Пловдив”