ЦСКА срещу Арсенал Киев, ако бие Мура на реванша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bolt Thrower
Контакти:

Re: ЦСКА срещу Арсенал Киев, ако бие Мура на реванша

Мнениеот Bolt Thrower » 20 юли 2012 18:03

dreben23 написа:На ми ся Арсенал! :) Добре, че е по-слабия от двата! :lol:

Трябваше да ни дадат третия-този от....Пазарджик. :mrgreen:
Нека първо бием Мурите, а после ще мислим за украинците.

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 20 юли 2012 19:02

Много гаден жребий, но ще се справим с украинските адаши 8-)! Не се и съмнявам, че ще схрускаме вафлите на реванша :twisted: ! Изглежда, че веднъж на 30 години ще имаме късмет при жребия :lol: :lol: :lol: !

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 20 юли 2012 19:36

Ако играем както срещу Мура , ще ни е много , много трудно ...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 20 юли 2012 19:55

А бе едно време и Шахтьор щеше да ни пълни кошницата, ама помним кой на кой напълни кошницата! САМО ЦСКАА!!! Борба докрай, тия нямат шанс! ЦСКА ще играе в групите на ЛЕ!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юли 2012 20:37

Какви са тия Арсенал Киев? Супер смешници според мен, медийни звезди, като Динамо Москва, щом за последно са играли в Европа преди 10 години си ги представям колко струват...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 20 юли 2012 20:48

Иначе, Шахтьор Донецк 6:0 Арсенал Киев... кфо се косите толкова, тия са с една класа най-много над фафлите.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 юли 2012 10:35

Велизар Димитров написа:Определено пореден тежък жребий за ЦСКА. Но ние почти никога не сме имали късмет при жребия. Не мога да кажа, че ЦСКА ще бъде фаворит в евентуалните мачове с Арсенал Киев. Напротив, погледнато от спортно-техническа гледна точка, шансовете са 60 на 40 в полза на украинците. Арсенал Киев е физически много мощен и здрав отбор. Залагат на агресията и скоростта в играта си. Спазват безупречна тактическа дисциплина и като цяло стилът им е силов.

Някои може и да се заблудят от това, че в първия кръг на новия шампионат загубиха с 0:6 гостуването си на Шахтьор Донецк. Аз наблюдавах мача и резултатът изобщо не отразява реално показаното на терена. Арсенал е стабилен клуб във всяко едно отношение. Играят на стария стадион на Динамо Киев - „Валери Лобановски". Нямат техен стадион. Разполагат с един силен румънец в средата на терена. При тях играе и Максим Шацких, който е бивш нападател на Динамо Киев. Той е национал на Узбекистан и е много известно име в местния футбол, но вече е на години.

Нямат много фенове, на евентуалния първи мач на ЦСКА в Украйна едва ли могат да се очакват повече 7-8 хиляди зрители. Арсенал не разполага с обособена агитка, така че ЦСКА не може да има никакви притеснения от страна на публиката. Традициите са на страната на ЦСКА и това изравнява донякъде везните в тази евентуална двойка. Готов съм да помогна за разузнаването на Арсенал, ако ме потърсят.

Гледах второто полувреме на мача Мура -ЦСКА и не останах очарован от видяното. Все пак съм сигурен, че ЦСКА ще продължи напред и ще стигне до мачовете с Арсенал.

Мораес дебютира с гол и асистенция часове след като пристигна при нас в Металург. С него отборът ни става доста по-силен.

Аз не се притеснявам изобщо за този мач. Дори мисля да отскоча до Украйна. Арсенал играят на стария стадион на Динамо Киев, който има малко повече от 16 000 места. Мисля, че ще се справим с Артилеристите, но най-напред трябва да се справим със салаМурата... които могат да ни създадат сериозни проблеми.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 юли 2012 10:47

тея смехари по къв начин са додрапали до европа
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-ИЛИ-УМРИ
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-ИЛИ-УМРИ » 21 юли 2012 22:41

Ако се стегнем можем да направим една победа

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 юли 2012 11:00

onegavon написа:
Udoji90 написа:Първо, нека да елиминираме "Мура".
Второ, нека да видим дали няма да ни извадят от ЕКТ, дори да елиминираме словенците.
Чак тогава ще мислим за "Арсенал" Киев. Иначе моето мнение е, че украинците са горе-долу на нивото примерно на "Стяуа", срещу които си падаме редовно.

А твоето умствено ниво съдейки по написаното е на нивото на Митко Геортиев.
Защо ще ни вадят от ЕКТ?Защото четеш на Крум Брадавицата сайта ли или адвокот Киряков ти обясни, че е пуснал факс до Нион?

Пич, нищо не съм ти направил, че веднага да започваш да обиждаш. :evil: По принцип не вярвам много на медиите и не чета споменатия от теб сайт, нито приемам всяка дума на Киряков за истина. Просто съм свикнал да се съмнявам във всичко и толкова. Ако съмненията ми се окажат неоснователни, то тогава много ще се радвам. ;) Но най-вече те моля да поддържаш добрия тон. По никакъв начин не съм те провокирал, а и изобщо не съм толкова глупав, за колкото ме смяташ - много е повърхностно от твоя страна да съдиш за умственото ми ниво от само едно неуместно мнение. Досега бях останал с добри впечатления от теб и просто не мога да се начудя как обиждаш без никаква основателна причина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”