Трябва ли да има чуждестранни съдии за Лудогорец-ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трябва ли да има чуждестранни съдии за Лудогорец-ЦСКА?
Всички хора, които се интересуват от българския футбол знаят за кой немски съдия говоря. Същия, който даде смешна дузпа за Левски, а си замълча, когото Боримиров половин минута държа Тиаго Силва в наказателното. Отностно ваденето на отбора не виждам в това голям героизъм. Как пък все на Левски се случва да не иска да играе. Та вие не пожелахте да играете с ЦСКА на Армията в един мач за купата. Обяснението беше, че не искате този съдия. Срещу Славия беше същото. Добре, какво да се направи, може би Левски да си избират съдиите и мачовете в които да играят. Ще попитам, колко пъти Левски си отлагаше мачовете уж заради Евро турнирите? ЦСКА един път попитаха и веднага ни отрязаха, защо идваше мач с Локо Пловдив. Знаем тогава, какво пишеше на фланелките на едни два отбора и как играеха помежду си. Затова не ми говорете, че ревем против БФС и съдиите. За един отменен гол на Левски срещу Черно Море смениха цялата съдийска комисия. Сега, като Стойчо каза няколко истини всички настръхнаха срещу него. Даже щели да го накажат за мача с Литекс. Защо, защото за три кръга не ни дадоха три дузпи. За какво ми е дузпа срещу Миньор в 75 минута при 1:0, равния не ни помагаше. Не искам да си представя, какво щеше да говори Батков ако същото се беше случило с Левски. Приказките за "...британския хомосексуалист" щяха да са, като нежна песен!
- South_Park
категорично НЕ
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
pampi написа:Foreigner написа:Alonso_Massa написа:Все ми е едно... То е ясно, че титлата няма да ни я дадът...
Събуди се, пич... комунизмът свърши. Титлите вече не ги дават, печелят се!
Я вземи ти се събуди! Титли вече нито се дават, нито се печелят, купуват се!
Ааа, зависи. Може да се купят определени мачове, ама не може да се купят 30 мача.
...
TristaNNN написа:redpride написа:Вече започвам да си мисля, че чужд съдия ще се справи по-добре. Не съм лумпен, но грешките в ущърб на ЦСКА станаха прекалено много. За мача с Левски всичко е казано, но в Перник всичко се повтори. Армейците играха слабо, но при дузпа в 30 минута и червен картон мача ставаше друг. В Разград пък се свири дузпа, каквато няма дори в Зинзибар. За първи път подкрепям Херо за протестите му, защото заради това смешно отсъждане отбора му може да не играе в Европа. Интерестно ми е кой ще избере чуждия рефер, БФС ли? Като знам отношението им към ЦСКА ще повтори случая с немеца купен от Левски преди години. Затова без значение, какъв ще е рефера, важното е да не е зависим от никой и да свири всичко, което вижда. Така имаме шанс за победа и в двата оставащи мача иначе може да се стигне до сериозни ексцесии в Разград.
Чудесно. Сега му е времето Шейх Гърнето да задвижи нещата за чужд рефер, тъкмо сега му е времето на такъв иск, не знам какво гласят разпоредбите на БФС по този повод, но може да се вдигне малко медиен шум. Даже и Стойчо ще приглася.
[offtopic]Тая прословута дузпа в Перник: Кой играе първи с топката във вратарското поле ? Какво да направи вратарят в собственото си наказателно поле, да посрещне Мораеш с питка хляб и сол може би ... Как по света се дава предимство в такава ситуация във вратарското поле: Предимство на вратаря или предимство на нападателя?
Черноморец: Има ли нарушение в атака при гола на Черноморец? Ако не беше този гол как щеше да се развие мачът? Според мен цялата драма приключваше в 50 минута[/offtopic]
ВРАТАРЯ ИМА ПРЕДИМСТВО САМО В МАЛКОТО НАКАЗАТЕЛНО ПОЛЕ, А НЕ И В ГОЛЕМИЯ ПЕНАЛ
И да докарат чужд съдия все тая, защото те ще го докарат тук една седмица ще го инстроктират,ще му напълнят гушата,
или пък ще докарат някой изхвърлен от съдийството за корупция ;както преди години един италиянец; и ще видите
какъв ЦИРК ще стане.
Аз призовавам червените фенове като видят тенденциозно свирене на съдията на мача с Лудогорец,вместо да влизат
на терена да искат от Стойчо и от шефовете в знак на протест да извадят отбора от терена.
или пък ще докарат някой изхвърлен от съдийството за корупция ;както преди години един италиянец; и ще видите
какъв ЦИРК ще стане.
Аз призовавам червените фенове като видят тенденциозно свирене на съдията на мача с Лудогорец,вместо да влизат
на терена да искат от Стойчо и от шефовете в знак на протест да извадят отбора от терена.
Ристосков ли е не го знам къв е тоя, ама няма никакъв наряд този кръг.
Сигурно е нагласен за мача Лудогорец-ЦСКА?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- blue avalanche
- Контакти:
BGarmy написа:Ристосков ли е не го знам къв е тоя, ама няма никакъв наряд този кръг.
СЛАВИЯ /Сф/ - МОНТАНА
ХРИСТО РИСТОСКОВ Бл, КРУМ СТОИЛОВ Бл, НИКОЛАЙ СТАЙКОВ Сф,
Упс!
ПП.Сега разбра ли го кой е?Друг път да си "пишеш домашното" ПРЕДИ да влезеш в час(форума)!
- damyanov1963
Шефа на съдийте изказа ли се, че Лудогорец е ощетен в 15-ия кръг, защо не обвинявахте Бобито Михайлов тогава?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Определено да !
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Пастата ше свири мача 

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник