bono написа:...А господин Велев май се е взел за треньор, скоро ще му се покаже мястото и на него.
Кога за последен път бяхте шампиони и кой ви беше треньор тогава
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bono написа:...А господин Велев май се е взел за треньор, скоро ще му се покаже мястото и на него.
kubik написа:Аз_съм_Спас написа:Пловдив1926 написа:Леко бе фараоне на парамидата. 4то място голям връхВ този ред на мисли не сте на "върха на пирамидата" от както мафиотското дуо, начело с Наско Сираков не дърпа конците на куклите в черни дрехи
"ВЕЛБЪЖД", ЮВЕ, ЛОКО....КОИ ВСЪЩНОСТ СТЕ ВИЕ?
тези които ви го нацепиха за купата с вазелинче в 90 мин
Аз_съм_Спас написа:пловдивските мъже дават последните си 8 лева скътани за детските храни на децата си обричайки ги на глад само за да зърнат десния бек на ЛЕВСКИ - Мулдер!
Съпругите им кимайки разбиращо с глави одобряват: -" Дете можем да имаме и догодина ,но дали нашия Коко-ЛОКО ще бъде в А група за да гледаме пак ЛЕВСКИ?!"![]()
Аз_съм_Спас написа:hristo1306 написа:Поздрави от Бургас ! Време е вече повече отбори да играят в ЛЕ от провинцията. Дано и двата отбора са сред тях. Ако мача "се играе" Левски отива на разлика. Желая ви успех !
Каква е тая мания на провинциалните тимове да играят в ЕКТ, не мога да разбера.Да-ЛЕВСКИ нерядко се дъни срещу слаби отбори в Европа, но пък от време на време влиза и в групите.Последния път спечелихме седем точки в групите на ЛЕ, което е рекорд за български отбор и малко или много помага на държавния коефицент... А не виждам как Черноморец или Локо(ПД) биха могли да направят такова постижение- т.е. само ще загубят времето на българския клубен футбол, и съвсем ще опропастят и без това ниския коефицент на България...направо ще го занулят окончателно
...Черноморец със Шушу-мушу, и Локо с Базил-бацил и ръждясала Електричка, ше атакуват Европа-Боооооже слууууушам и не вяяяяяярвам на очите си!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост