Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ

Мнениеот tsonpen » 21 мар 2012 15:53

Честито на феновете на Локо Пловдив!
А за нас - както можем да печелим трябва да можем и да губим. Дано тази загуба ни направи по-силни!
[center]Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 21 мар 2012 15:54

Браво, изнервен мач до краен предел.

Браво на Локо, представиха се на много високо ниво и ни затваряха отвсякъде. Ще си запазя останалия коментар за себе си, защото все още съм нервен :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 21 мар 2012 15:59

браво.. страхотен мач за Локо :) отпочинали влязоха и ни разбиха :) отново браво.. страхотен домакин, страхотна публика :) дано няма наистина синя деректива :) всичко ше се разбере на мача с Левски :) успех на лудогорец и локо за напред :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 мар 2012 16:00

Какво да кажа, браво на защитата на Локо, с нищо не заслужихме да отбележим гол или да спечелим мача. Но и Локото бяхта жалки в атака, аз не видях да имат смислено отиграване в атакуващ план. Много бяхага, грубичко играха, но така се печелят тия мачове. Карвальо и Родригес по-добре да ги махат от тоя отбор, не знам за какво ги държат.
Нашите изобщо не си играха играта, не можах да ги позная. Дълги извеждащи пасове, вместо къси, бързи подавания и изключително много брак в играта им. За мен в този мач никой не заслужаваше победата, от показаното мисля, че и двата отбора имаха толкова малко положения, че мачът трябваше да свърши 0:0. За разлика от нас, Локото разчитат много на статичните положения и това им се отплаща. Ние чакеме да вхараме гол само от игра, което е ясно че няма да се получава винаги.
Надявам се тази загуба да ни подейства положително и да се стегнем за мачовете със Славия и Левски.
Честото на Локото, не мога да кажа че ни победиха незаслужено, но освен защитата им и Здравко Лазаров останалите няма с какво да ги похваля!
Последна промяна от D.Georgiev на 21 мар 2012 16:08, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
необясним банан
Контакти:

Мнениеот необясним банан » 21 мар 2012 16:04

Евала на феновете на Локото, всички трябва да се учим от тях. Иначе напълно заслужена победа, дори си мисля че трябваше да е по-изразителна....

Абе каква директива бе, хора!!!! Вие нормални ли сте бе, докога конспирации бе, докога другите са виновни за всичко :roll:
Аb alio axspectes, alteri quod feceris

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 мар 2012 16:08

Локомотив си заслужиха победата.Този отбор е черно-бялата котка за Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 21 мар 2012 16:14

D.Georgiev написа: Карвальо и Родригес по-добре да ги махат от тоя отбор, не знам за какво ги държат.
Нашите изобщо не си играха играта, не можах да ги позная.

Приятел ако наистина мислиш че трябва да изгоним Карвальо и Родригес значи или не си им гледал играта или не разбираш от футбол

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 21 мар 2012 16:17

Още преди мачът писах, че Лудгорец не са играли дори със среден по сила български отбор и не може да се правят изводи от победи срещу Светкавица, Берое, Видима и Ботев. Очаквам в следващият мач Славия да отмъсти за есенния разгром т.е. нова издънка на Лудогорец.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 мар 2012 16:20

HaSegaDe написа:
D.Georgiev написа: Карвальо и Родригес по-добре да ги махат от тоя отбор, не знам за какво ги държат.
Нашите изобщо не си играха играта, не можах да ги позная.

Приятел ако наистина мислиш че трябва да изгоним Карвальо и Родригес значи или не си им гледал играта или не разбираш от футбол

Можеш ли да ми посочиш в този мач или в този срещу Левски какъв им беше приносът? Родригес направи 10 пробива всичките напълно обезличени, а Кравальо го надскача Деко. Центриранията на първия му бяха под всякаква критика, колкото бях изнервен от играта на нашите, когато топката беше в някой от тия се успокоявах, че нищо няма да се случи. Може да са помагали в защита, но просто това са жалки атакуващи футболисти. Други на техните места биха имали много по-голям принос и си мисля че ако не бяха те можеше и Локото да отбележат още 1 гол и мачът да свърши. Щом си ги харесвате добре. Със здраве си ги гледайте.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”