kokorz написа:Определено това първенство се оказва доста завързано и интересно от доста години.Битката ще е голяма както за шампионата, така и за Купата, всички фаворити са в играта и там.Само така ще се вдигне нивото на футбола.С повече равностойни отбори, с повече интрига.И нека този път най - добрия да спечели битката.Без значение кой.
Напълно си прав! Аз мисля,че само така може да се вдигне нивото на Бг футбола, хубаво е да има повече хора като вашите собственици.. ходил видял е навънка как се работи и от нищото.. точно от нищото направи отбор, направи стадион и т.н. Само така ще се вдигне нивото... конкуренцията и само конкуренцията. Ще дам един прост пример - вижте в Шотландия имат само 2 отбора в последните 15години освен тях никой друг за нищо нестава и какво става като излязат в ШЛ или ЛЕ - нищо! Не казвам,че са нямали успехи, но ако бяха в Англия нямаше да стигнат до 8 място, щяха да са средняшки отбор и така. Да се върнем тук - за БГ отборите тази година мога да кажа само хубави работи има голяма конкуренция и ми се струва напълно равностойно, до тук добре лошото е че когато дойде лятото и даден отбор нищо не е постигнал започва да се разпродава даденият отбор и започваме наново, нека се запазят отборите да се закупят още някой футболисти на определени позиции... просто да се надгражда в/у дадения отбор, а не точно като си тръгнал да правиш нещо си като не се получи и да продаваме да си върнем парите и така