delqnski47 написа:Armagedon написа:Какво е виновно в случая португалчето? Не са му плащали - поискало е да се махне от цдна! Не коментирам футболните му качества, защото изигра прекалено малко мачове, че да се правят заключения! Не коментирам и човешките му качества, въпреки, че се появиха някакви информации какво бил направил и в Мамалигарско.... Но при всички положения, когато има договори - те трябва да се изпълняват!!! А г-н Лупи е време да разбере, че това не му е комунизма, сега като ядеш и пиеш - си плащаш!!!
Вие ще видите как ще ви прати на съд и ще направи всичко възможно да ви унищожи!!!Но после ще пеете друга песен......сигурен съм!!!
Не знам какво развитие ще получи въпросния случай, а и честно казано започва леко да ми писва от цялата тази безумна шумотевица около Да Коща! В крайна сметка да не е Диего Армандо Марадона!!!! Колкото до това дали може да унищожи Левски - изобщо няма как да стане! Левски го има от 95 години и в него са играли футболисти с класи над Да Коща, така че с него или без него отборът ще го има! Както продължава да има и отбор на ЦСКА без Да Коща!!! Иначе, винаги е по-добре да се изкара едно момче от юношите, отколкото да се дават баснословни суми за чужденци със съмнителни качества!!!