Помните ли този мач ? 8.05.1993 г.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Помните ли този мач ? 8.05.1993 г.

Мнениеот drvasko98 » 17 фев 2012 15:15

modor написа:Забелязвам,че въпреки трудния терен съдията пуска по твърда игра.Ебаси мамата непрестанни атаки и към двете врати :) Нищо общо със сегашния футбол ако мога така да го нареча :(

Сега и аз преглдах този репортаж, наистина тогава не ми напарвило чак такова впечатление, защото повечето мачове бяха от подобна класа. Дакота сега е някаква пародия на футбол. Ако са създали по три положения на мач ги смятаме, че са направили сташен двубой :oops:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 фев 2012 15:19

SANSIRO7 написа:И аз бях. И аз пях. Онзи отбор на Левски беше уникален!

Един от най-великите мачове, които съм гледал!!!!!!!!!! На мача бях с един от най-добрите си приятели - заклет цесекар. В А бяхме, разбира се. Много страда... Еххх... Какви години бяха... Ходехме си заедно на мачове, а сега каква гадна омраза и избиване на комплекси.

А някой помни ли в коя минута почнаха да се изнасят от Г? :lol:
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 17 фев 2012 15:35

Голям потоп се изля от небето , но мача беше върховен и на никои не му пукаше за проливния дъжд. Гледах мача в "Б" към "В" сектор , а за да се докопам до София смених три влака . След мача имахме уговорка с наши познати "чорбари" да пием по едно и да се видим , обаче те не се явиха . След година като се видяхме на мач на нац.отбор ,пичовете се извиниха и ни казаха , че тогава ги било много яд .

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 17 фев 2012 15:42

Аз съм заклет ЦСКА-р от Русе,но имах късмета да отбия военната си служба в София,и ходих на този мач,въпреки,че загубихме много здрав мач стана,но не помня голмайсторите,мисля,че Лечков вкара единия гол за ЦСКА и Пламен Гетов,и Наско Сираков след уникален пас на П.Гетов но ми е мътен вече спомена,ех какви мачове бяха
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 17 фев 2012 15:46

Дин дан,колко си прав.Сега това не е мачове,а едни примадони а и като ги видя едни гелосани направо ми става смешно.Преди време имаше един аржентински треньор който накара Каниджа да се подстриже,че не искал във състава си ПЕДЕРУГИ.Просто времената бяха други,ако това сега го каже тоя треньор(забравих му името),ще има страшен вой,че обиждал не знам си на какво.Иначе за мача,остави резултата,и двата отбора по него време могат да намерят яко мачове със които да се радват,а относно провокациите винаги ще има.Сега защо нямаме играчи от рода на Гетов примерно или някой от него време,това ми е най мъчно на мене.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 фев 2012 15:50

dindan написа:Аз съм заклет ЦСКА-р от Русе,но имах късмета да отбия военната си служба в София,и ходих на този мач,въпреки,че загубихме много здрав мач стана,но не помня голмайсторите,мисля,че Лечков вкара единия гол за ЦСКА и Пламен Гетов,и Наско Сираков след уникален пас на П.Гетов но ми е мътен вече спомена,ех какви мачове бяха

Лечков вече не беше при Вас. Головете ги вкараха Бобан Бабунски и Драганов
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 17 фев 2012 15:53

Заклет Левскар написа:
dindan написа:Аз съм заклет ЦСКА-р от Русе,но имах късмета да отбия военната си служба в София,и ходих на този мач,въпреки,че загубихме много здрав мач стана,но не помня голмайсторите,мисля,че Лечков вкара единия гол за ЦСКА и Пламен Гетов,и Наско Сираков след уникален пас на П.Гетов но ми е мътен вече спомена,ех какви мачове бяха

Лечков вече не беше при Вас. Головете ги вкараха Бобан Бабунски и Драганов

Да,така е,сега прегледах репортажа и паса беше на Наско към Гетов направо изтръпнах при този гол
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 17 фев 2012 16:10

Атаката за 2 : 1 бе феноменална...спокойно може да се запише във всеки учебник по футбол!!!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 фев 2012 16:19

Наистина хубави мачове бяха! Левски не еднократно е обръщал ЦСКА от 0:2 до 3:2. Но теми като тази доказват колко значими и единствено важни са били победите над ЦСКА. :? :? :?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

shiko_sz
Контакти:

Мнениеот shiko_sz » 17 фев 2012 16:50

да бях на стадиона,тъкмо се бях уволнил от казармата,много хубав мач вкараха ни два бързи гола и въпреки това през цялото време Левски игра добре имаше голям дух в този отбор,и може много да не са съгласни с мен но....Наско Сираков е наи големия мотиватор на терена и извън него да има си своите огромни минуси но.....талант бол...Само Левски

Върни се в “Левски”