Черноморец-Газ Метан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

karaibrahim

Re: Черноморец-Газ Метан

Мнениеот karaibrahim » 29 яну 2009 19:54

koi4i написа:Отбор като всички останали,които черноморец би,а именно смешен!

КОЕ МУ Е СМЕШНОТО НА ОТБОРА?НАФТАТА СЪЩО ВИ БЯХА СМЕШНИ,БАТЕ И ЖИЛИНА НЕ ГИ ЗНАЕХТЕ ОТ КОЯ ДЪРЖАВА СА,А?ИМАШЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО ТАЗИ ЕСЕН?
НЯМА ДА ВИ Е МНОГО СМЕШНО,КОГАТО ЧЕРНОМОРЕЦ ВИ ОТВЪРТЯТ РОГАТА НА ГЕРЕНА ПРЕЗ МАЙ МЕСЕЦ(АКО ПАК СИ ОТЛОЖИТЕ МАЧА).

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 29 яну 2009 20:20

chernomorec bs написа:били смешни ,ами цска да не играе с някви колоси ве? ягодина и алания !!! пълни анонимници !!! това е един средняшки отбор в Румъния която за ваши сведения класирва по 2 в шампионската лига и 4 за уефа . Първенството им с класи над нашето за съжеление :!:

Съгласен съм, че съперниците на ЦСКА не са от необходимата класа. Обаче Черноморец определено бие по показателя изиграни мачове със странни отбори, нека да се сетим за последната им контрола когато играха срещу отбор (ако мога така да го нарека) от футболисти без отбори или нещо такова беше.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 29 яну 2009 20:24

a boy named goo написа:
chernomorec bs написа:били смешни ,ами цска да не играе с някви колоси ве? ягодина и алания !!! пълни анонимници !!! това е един средняшки отбор в Румъния която за ваши сведения класирва по 2 в шампионската лига и 4 за уефа . Първенството им с класи над нашето за съжеление :!:

Съгласен съм, че съперниците на ЦСКА не са от необходимата класа. Обаче Черноморец определено бие по показателя изиграни мачове със странни отбори, нека да се сетим за последната им контрола когато играха срещу отбор (ако мога така да го нарека) от футболисти без отбори или нещо такова беше.

ALOO,КАКВИ СТРАННИ ОТБОРИ?ЛЮЦЕРН СА ЕВРОГРАНД.ПИТАЙ ГОВЕДАТА.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 29 яну 2009 20:39

karaibrahim написа:
a boy named goo написа:

ALOO,КАКВИ СТРАННИ ОТБОРИ?ЛЮЦЕРН СА ЕВРОГРАНД.ПИТАЙ ГОВЕДАТА.

Визирах сборния отбор на играчите без отбори и Газ Метан, тези двата, ако не са странни отбори здраве му кажи.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 29 яну 2009 22:34

footballife написа:А на вас кой ви е собственика знаеш ли ...че да викаш мама им нефтена :lol: кви акули сте вие...клонинги на Нефтохимик и Събев

Къв нефтосмешник кви 5 лева :lol: вярно са ни сателити ,но лятото,ако не и преди полусезона ги закриват :twisted: клонинг ти е дим дукоф :D

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 29 яну 2009 23:11

Предлагам на всички Левскари да не се бъзикаме повече с отборчето на Черноморец! Защото е в наш интерес, да не дойдат още в 3-ти кръг на Герена така както водим с 1 точка пред прасетата туко виж се окажем догонващи и от там нататък и да загубим Титлата. Точно както се случи преди 4 години, още в 3-ти Кръг Литекс ни биха насред Герена и чорбите набраха разлика, а тогава Левски и ЦСКА зимуваха с равен брой точки, точно нещо като сега, само, че Левски води с 1 точка. Затова предлагам докато не се откъснем сериозно в таблицата през Пролетта до тогава да не се базикаме с Селските и малкките отборчета, че да не стане някой преждевременна изненада и отново да изгиубим по нелеп начин Титлата, от наши си глупости и дребни заяждания с когото не трябва!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 29 яну 2009 23:33

Keanu^Reeves написа:Предлагам на всички Левскари да не се бъзикаме повече с отборчето на Черноморец! Защото е в наш интерес, да не дойдат още в 3-ти кръг на Герена така както водим с 1 точка пред прасетата туко виж се окажем догонващи и от там нататък и да загубим Титлата. Точно както се случи преди 4 години, още в 3-ти Кръг Литекс ни биха насред Герена и чорбите набраха разлика, а тогава Левски и ЦСКА зимуваха с равен брой точки, точно нещо като сега, само, че Левски води с 1 точка. Затова предлагам докато не се откъснем сериозно в таблицата през Пролетта до тогава да не се базикаме с Селските и малкките отборчета, че да не стане някой преждевременна изненада и отново да изгиубим по нелеп начин Титлата, от наши си глупости и дребни заяждания с когото не трябва!

Както виждам определи Черноморец на селско и малко отборче, би ли ни споделил логиката си ? Защото това отборче привлече Красимир Балъков за треньор и има някой наистина не лоши играчи. Твоето високомерие определено е дразнещо и безпочвено и ми е интересно откъде идва то.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 30 яну 2009 19:00

a boy named goo написа:
Keanu^Reeves написа:Предлагам на всички Левскари да не се бъзикаме повече с отборчето на Черноморец! Защото е в наш интерес, да не дойдат още в 3-ти кръг на Герена така както водим с 1 точка пред прасетата туко виж се окажем догонващи и от там нататък и да загубим Титлата. Точно както се случи преди 4 години, още в 3-ти Кръг Литекс ни биха насред Герена и чорбите набраха разлика, а тогава Левски и ЦСКА зимуваха с равен брой точки, точно нещо като сега, само, че Левски води с 1 точка. Затова предлагам докато не се откъснем сериозно в таблицата през Пролетта до тогава да не се базикаме с Селските и малкките отборчета, че да не стане някой преждевременна изненада и отново да изгиубим по нелеп начин Титлата, от наши си глупости и дребни заяждания с когото не трябва!

Както виждам определи Черноморец на селско и малко отборче, би ли ни споделил логиката си ? Защото това отборче привлече Красимир Балъков за треньор и има някой наистина не лоши играчи. Твоето високомерие определено е дразнещо и безпочвено и ми е интересно откъде идва то.

Аве ти ТЪП ли си или ДА???
Къде виждаш в прав текст да съм каал, че Черноморец е такъв и такъв отбор??? Дори в момента, когато ти отговарям нападките по мой адрес, аз не казвам обида дума за Черноморец!!! Ти сам си правиш тез измишльотини, защото явно търсиш с кого да се заяждаш по Форумите, а навън несмееш да си покажеш Явно носа?!

Черноморец за мен е любим отбор през Пролетта, защото привлякоха ИЛИЯ ГРУЕВ! Майната му на Балъков, не виждам с какво се е доказал! По-важен за мен е Илийката и с интерес ще следя неговото развития през Пролетта и с огромен интерес искам да видя представянето на Черноморец на Герена в 3-ти кръг и не само в 3-тия кръг. Ще ги следя под лупа!

Искам да призова другите фенове на Черноморец да се разграничат от това "Форумно Недоразумение - Бой неймд Гоу" и да си подкрепят отбора, а не да търсят дребни заяждания и нападки! Защото дори аз съм готов да подкрепя Черноморец и заставам твърдо зад тях през Пролетта!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 02 фев 2009 11:00

Keanu^Reeves написа:
a boy named goo написа:

Аве ти ТЪП ли си или ДА???
Къде виждаш в прав текст да съм каал, че Черноморец е такъв и такъв отбор??? Дори в момента, когато ти отговарям нападките по мой адрес, аз не казвам обида дума за Черноморец!!! Ти сам си правиш тез измишльотини, защото явно търсиш с кого да се заяждаш по Форумите, а навън несмееш да си покажеш Явно носа?!

Черноморец за мен е любим отбор през Пролетта, защото привлякоха ИЛИЯ ГРУЕВ! Майната му на Балъков, не виждам с какво се е доказал! По-важен за мен е Илийката и с интерес ще следя неговото развития през Пролетта и с огромен интерес искам да видя представянето на Черноморец на Герена в 3-ти кръг и не само в 3-тия кръг. Ще ги следя под лупа!

Искам да призова другите фенове на Черноморец да се разграничат от това "Форумно Недоразумение - Бой неймд Гоу" и да си подкрепят отбора, а не да търсят дребни заяждания и нападки! Защото дори аз съм готов да подкрепя Черноморец и заставам твърдо зад тях през Пролетта!

Я чакай малко, нападките ги правиш ти в случая, въобще не съм имал каквото и да е било намерение да се заяждам с теб. Ти беше човека който каза "Предлагам на всички Левскари да не се бъзикаме повече с отборчето на Черноморец!" после спомена "да не се базикаме с Селските и малкките отборчета", кажи ми какво според теб бих могъл да си помисля.
Искам да ти кажа, че не е лошо първо да прочетеш коментарите които съм писал и след това да ме наричаш форумно недоразумение, защото откакто съм регистриран тук, никога не съм си позволявал да се заяждам или пък да обиждам когото и да е било. Така, че ако си се почувствал обиден за нещо казано от мен,приеми моите извинения.

Между другото, искам ти кажа още нещичко, надявам се да не го приемеш пак като обида към теб. Интересно ми е, как може да призоваваш фенове на даден отбор да не търсят заяждания и нападки, при положение, че ти самия си позволяваш да наричаш хора от един друг отбор прасета.Виж първо себе си и тогава давай съвети, казвам ти го с възможно най-добри чувства, без каквото и да е било намерение да се заяждам с теб.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 02 фев 2009 21:25

За мен тима от Панчарево никога не е бил Истински Футболен Отбор! Те са едно истинско недоразумение създадено от ЦК на БКП през 1948, за да има Партията Футболен техен си клуб, и не случайно след това 41 години са го поддържали, като по закон всеки добър Юноша, който влезе в Казармата да си изкара наборните години, след това по закон трябва да стане Футболист на ЦСКА. Това не е Никак Справедливо! Типична Комунистическа Диктатура! Ако не са били Комунистите - ЦСКА нямаше да са имали толкова силен отбор, който да е станал 20-25 пъти Шампион по Време на Комунизма в България и отделно достигнал 3 пъти Европейски полуфинали. Ако нямаше тази Комунистическа Диктатура, чрез която да се крадат всички добри Юноши от всички Български Клубове включително и от Левски, ЦСКА, ако изобщо е бил основан такъв отбор на мястото на Ф.К. Чавдар от 1948 година насам, съмнявам се, че са щели изобщо да станат и 1 път Шампион на България. И още повече днеска нямаше да има каквито и да било спорове и вражди между Левски и ЦСКА, защото щеше да е като в Германия да има само един Гранд - ЛЕВСКИ!

Върни се в “Черноморец”